EL-Netsalg.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 3 z 5

Alt er godt i forhold til fremsendte vare - bortset fra returdelen. Det må kunne gøres bedre med enten en returlabel eller QR-kode. Man skal eje en printer for at kunne sende sin egenbetalte vare retu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Service i top 👌🏻 Købte et spejl, som ankom med fragtmand indenfor et døgn. Spejlet var desværre revnet ved ankomst, men ved kontakt til formet blev problemet løst super hurtigt og smidigt. Allerede... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super oplevelse! Havde et spørgsmål, der blev besvaret med det samme. Og købte derefter to specielle elpærer til en meget fordelagtig pris. Nu véd jeg, hvor jeg skal handle, næste gang jeg skal b... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Har købt ind til et par renoveringsprojekter hos el-netsalg.dk i 4-5 omgange. Der er altid hurtig levering (som regel dagen efter bestilling), tingene er pænt pakket og alt er med. Ved små ordrer... Zobacz więcej

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Køb billige el-artikler, LED-pærer og Philips Hue online hos EL-Netsalg siden 2006. Hurtig levering og dansk webshop med personlig service.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

132 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 57

Napisz recenzję

Godt og skidt

Alt er godt i forhold til fremsendte vare - bortset fra returdelen. Det må kunne gøres bedre med enten en returlabel eller QR-kode. Man skal eje en printer for at kunne sende sin egenbetalte vare retur.

10 września 2026
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering , rigtig god beskrivelse af produktet !!

30 sierpnia 2026

Hej Jørgen,

Mange tak for din anmeldelse. Fedt at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og produktbeskrivelsen 😊

Hurtig levering.

14 sierpnia 2026

Hej Finn,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering 😊

Super service.

Super service.
Jeg havde klokket I ordren, og der var hurtigt respons og hurtig afsendelse.

19 sierpnia 2026

Hej Josefine,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at vi hurtigt kunne hjælpe, og at din bestilling kom hurtigt afsted 😊

Super oplevelse!

Super oplevelse!
Havde et spørgsmål, der blev besvaret med det samme.
Og købte derefter to specielle elpærer til en meget fordelagtig pris.
Nu véd jeg, hvor jeg skal handle, næste gang jeg skal bruge mere.

14 sierpnia 2026

Hej Rasmussen,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du fik hurtig hjælp og fandt de elpærer, du søgte, til en god pris 😊

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang!

SUPER NEMT OG EFFEKTIVT

19 sierpnia 2026

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du havde en nem og effektiv oplevelse hos os 😊

Oceniono na 5 z 5

Bestilte onsdag kl 13,15 varer var i…

Bestilte onsdag kl 13,15 varer var i pakkeshop tirsdag kl.10.15 på Sjælland- super hurtig og sikker levering 📦

23 sierpnia 2026

Hej Finn,

Tusind tak for din anmeldelse. Skønt at høre, at din ordre kom så hurtigt og sikkert frem 😊

Skøn lampe

Skøn lampe. Hurtig levering.

12 sierpnia 2026

Hej AnneMarie,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du er glad for lampen, og at den kom hurtigt frem 😊

Ekstremt hurtig levering

Ekstremt hurtig levering! Bestilte fredag. Lørdag kl 08.51 kunne jeg hente pakken der var fint polstret.

7 sierpnia 2026

Hej Siw,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at din ordre kom så hurtigt frem – det kan næsten ikke gå hurtigere 😊

Det er god service

Det er god service

6 sierpnia 2026

Hej Jørgen,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service 😊

Service i top 👌🏻

Service i top 👌🏻
Købte et spejl, som ankom med fragtmand indenfor et døgn. Spejlet var desværre revnet ved ankomst, men ved kontakt til formet blev problemet løst super hurtigt og smidigt. Allerede dagen efter ankom nyt perfekt spejl! Giver de bedste anbefalinger

20 lipca 2026

Hej Trine,

Mange tak for din anmeldelse. Vi beklager, at spejlet var beskadiget ved leveringen, men det glæder os, at vi hurtigt fik fundet en god løsning. Tak for din anbefaling 😊

Hurtig service

Hurtig service
Og det kørte bare

16 lipca 2026

Hej Rolf,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at alt levede op til dine forventninger 😊

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og gode priser

17 lipca 2026

Hej Arne Ole,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både priserne og den hurtige levering 😊

Hurtig og problemfri levering

7 lipca 2026

Odpowiedź od EL-Netsalg.dk

Mange tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at alt forløb hurtigt og uden problemer 😊

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. De var de eneste som havde den fjeder som jeg skulle bruge,

2 czerwca 2026

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du fandt den rigtige vare hos os, og at den blev leveret hurtigt 😊

Oceniono na 2 z 5

Købte Evon

Købte Evon - All in One Ladestation 11kW m. WIFI/4G med SIM-kort 5 Meter, den fungerede i 5 timer, efter langvarig opsærning - den virker ikke - svært at få hjælp - vi har købt en anden fra andet steds.

3 lipca 2026

Hej Thomas,

Vi beklager den oplevelse, du har haft med produktet og den efterfølgende håndtering.

Hvis du ønsker, at vi ser nærmere på sagen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 3 z 5

Hurtig levering og god hjælpe at hente…

Hurtig levering og god hjælpe at hente til at finde til det korrekte produkt.

Bare ærgerligt de vælger at sende en rykker, i stedet for bare selv at trække beløbet, når der nu er anvendt MobilePay som betalingsmiddel i selve bestillingen.

10 czerwca 2026

Hej Brian,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med både levering og vejledning 😊

Vi forstår samtidig godt din frustration over rykkerforløbet og sætter pris på, at du gør os opmærksomme på det.

EL-Netsalg

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej