Vereniging Eigen Huis Recenzje 5983

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Het is makkelijk om contact te zoeken, door formulier op website in te vullen, en zelf een tijd te kiezen waarop je gebeld wilt worden. Medewerkers zijn deskundig, vriendelijk en nemen de tijd... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Het collectieve energieaanbod is duurder dan het aanbod van de energiemaatschappij zelf. Dat wordtop dit moment NIET vermeld op de website van Eigen Huis. Erg teleurstellend, want je verwacht juis... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Na geconfronteerd te zijn met een aanslag, gebaseerd op de WOZ van een in aanbouw zijnde woning, gebeld met Vereniging Eigen Huis voor advies. Mijn vraag betrof de rechtsgeldigheid van betreffende aan... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Centrum obsługi klienta
  2. Inspektor budowlany
  3. Dostawca energii
  4. Kredytodawca hipoteczny
  5. Dostawca sprzętu do pozyskiwania energii słonecznej

Napisane przez firmę

Vereniging Eigen Huis is de enige onafhankelijke vereniging voor (toekomstige) huiseigenaren in Nederland. De vereniging helpt haar 800.000 leden en bij haar aangesloten VvE’s bij aankoop, bezit, beheer en verkoop van een eigen woning onder meer op juridisch, financieel en bouwkundig gebied. Met alle vragen over hun bezit kunnen leden bij ons terecht – of het nou startende of ervaren huiseigenaren zijn. Wij begrijpen hoeveel ze van hun huis houden en dat ze daar graag duurzaam, prettig en veilig willen wonen. Of het nou een rijtjeshuis is, een appartement in een flat of een vrijstaande villa. Wij komen voor de leden op bij de overheid en bij alle andere partijen waar zij als woningbezitter mee te maken hebben. Wij zijn alert op misstanden en ondernemen actie als dat nodig is. Wij bundelen de inkoopkracht van individuele leden in het collectief. Bij inkoop van woondiensten gaan we voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. We maken daarbij geen winst; we geven het voordeel terug aan leden en zetten het in om hun positie te versterken. We zijn een krachtig collectief. Kennisdeling, invloed uitoefenen en scherp inkopen, alles wordt sterker omdat we met zoveel zijn. We zetten ons in voor het behoud van een groot collectief, omdat dit een noodzakelijke voorwaarde is voor succesvolle belangenbehartiging. Ook lid worden? Ga naar eigenhuis.nl/lid-worden

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Kundige klantenservice

Ondanks de lange wachtijd voordat je iemand aan de lijn krijgt toch 4 sterren omdat medewerker klachtenservice een zeer kundige en snelle oplossing bood mbt de vraagstelling

Oceniono na 5 z 5

Het is makkelijk om contact te zoeken

Medewerkers zijn deskundig, vriendelijk en nemen de tijd voor vragen en antwoorden.
Indien de betreffende medewerker niet kan verder helpen ivm expertise (bv Juridische vraag die voort komt uit bouwkundige vraag, wordt je verzocht een nieuwe aanvraag te doen, waarop je wederom snel weer contact hebt met een collega.
Zouden meer bedrijven moeten doen, een contactmoment waar je mensen spreekt die ter zake kundig zijn....

Reeds omschreven

Reeds omschreven

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis

Beste L Janson, dank je wel voor je review. Fijn dat je de tijd hebt genomen om dit te plaatsen. Met vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis.

Oceniono na 5 z 5

Mijn vraag ging over de schilder…

Mijn vraag ging over de schilder service van VEH.
Ik kreeg vrij snel een medewerker aan de telefoon.
Zij begreep mijn vraag goed.
Ze kon na goed uitvragen mij een duidelijk antwoord geven. Zij was vriendelijk en behulpzaam.

20 kwietnia 2026

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis

Beste Helma, bedankt dat je dit deelt. Fijn dat je snel contact had en dat je vraag goed werd opgepakt en helder is beantwoord. Goed om te lezen dat je het contact als prettig hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis.

Vriendelijk deskundig klantgericht

Vriendelijk deskundig klantgericht
Niets op aan te merken

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis

Beste H.I. van der Veen, dank je voor het delen van je reactie. Fijn dat je zo positief bent over het contact en de manier waarop je bent geholpen. Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis.

Oceniono na 4 z 5

Goed referentiepunt bij al je vragen…

Goed referentiepunt bij al je vragen rondom het huis. Leuk en leerzaam magazine. Goede website. Alleen niet bij alle aanvragen voor vakmanschap de beste ervaringen gehad.

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis

Beste Niels, Bedankt dat je dit met ons deelt. Mooi dat je veel aan onze informatie hebt. Tegelijk vervelend dat een aanvraag bij een vakman niet positief uitpakte. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar je ervaring. Met vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis.

Oceniono na 4 z 5

Open bron van informatie over uw huis.

Goede voorlichting over voorzieningen op en in huis.

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis

Beste F Burgers, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de informatie over voorzieningsmogelijkheden omtrent je woning. We waarderen je feedback enorm. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Oceniono na 4 z 5

Volledige en betrouwbare informatie.

Volledige en betrouwbare informatie.

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis

Beste Dirk, fijn dat je onze informatie allesomvattend en betrouwbaar vindt. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Fijne vereniging

Goede informatie over allerlei zaken die met het (eigen) huis te maken hebben.

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis

Beste J. ten Cate, dankjewel voor je positieve review, fijn dat je onze informatie over eigenwoningbezit zo waardeert. Groet, Vereniging Eigen Huis

Kennis van zake

Er wordt gehouden aan de tijd van de belafspraak. De medewerker heeft goede kennis van zake en kan in begrijpelijke taal onze vraag beantwoorden.

19 kwietnia 2026

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis

Beste Gerben, dankjewel voor je compliment over de bereikbaarheid van onze experts en deskundigheid. Via ons krijg je snel deskundig advies op de manier die bij jou past. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Oceniono na 5 z 5

Voorkom oplichting.Door mijn contact met Eigen Huis is me…

Door mijn contact met Eigen Huis is me duidelijk geworden hoe belangrijk het is om, als je een bedrijf nodig hebt, te kijken of ze aangesloten zijn bij de desbetreffende branchvereniging. Dit om opichting te voorkomen.

18 kwietnia 2026

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis

Beste Lisanne van den Berg, dankjewel voor het delen van je positieve ervaring. Het is inderdaad belangrijk om te kiezen voor brancheorganisaties, die stellen kwaliteits- en opleidingseisen aan bedrijven. Fijn dat de urgentie hiervan via ons contact duidelijk is geworden. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Oceniono na 5 z 5

Het maken van een telefonische afspaak…

Het maken van een telefonische afspaak was was via de site zo gemaakt, het betrof een jurisch advies over een bouwexploit. De medewekster was goed voorbereid om mijn vragen en gaf mij een zeer duidelijk en deskundig advies. Het heeft mij veel meer duidelijk gegeven.

18 kwietnia 2026

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis

Beste Horrie Ummels, fijn om te lezen dat het maken van een telefonische afspraak eenvoudig is. Onze Juridische experts zijn goed voorbereid en geven helder en deskundig advies. Fijn dat we je meer duidelijkheid hebben kunnen gegeven. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis

Beste meneer, mevrouw, dankjewel voor je positieve review over het contact met onze Bouwkundige Expert. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

uitstekende

uitstekende, deskundige en prettige
beantwoording van vragen

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis

Beste Gerrit, dankjewel voor je positieve review over de belafspraak met onze Bouwkundige expert. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis

Oceniono na 5 z 5

Helder vriendelijk en eind resultaat…

Helder vriendelijk en eind resultaat zeer tevreden over.

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis

Beste Rob, fijn dat onze collega zo goed heeft kunnen helpen bij je inschrijving voor onze Collectieve Inkoop Warmtepomp. Wij blijven ons inzetten voor al onze > 800.000 leden. Dank voor je mooie 5 sterren recensie nog ! Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis.

Oceniono na 5 z 5

Mijn vragen zijn naar mijn inziens…

Mijn vragen zijn naar mijn inziens deskundig en tot mijn tevredenheid beantwoord!

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis

Beste meneer Vermeulen, fijn dat u zo tevreden bent over hoe mijn collega u geholpen heeft. Dank voor de mooie 5 sterren. Vriendelijke groet, Vereniging Eigen Huis.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej