Het is makkelijk om contact te zoeken, door formulier op website in te vullen, en zelf een tijd te kiezen waarop je gebeld wilt worden. Medewerkers zijn deskundig, vriendelijk en nemen de tijd... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Het collectieve energieaanbod is duurder dan het aanbod van de energiemaatschappij zelf. Dat wordtop dit moment NIET vermeld op de website van Eigen Huis. Erg teleurstellend, want je verwacht juis... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na geconfronteerd te zijn met een aanslag, gebaseerd op de WOZ van een in aanbouw zijnde woning, gebeld met Vereniging Eigen Huis voor advies. Mijn vraag betrof de rechtsgeldigheid van betreffende aan... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Centrum obsługi klienta
- Inspektor budowlany
- Dostawca energii
- Kredytodawca hipoteczny
- Dostawca sprzętu do pozyskiwania energii słonecznej
Napisane przez firmę
Vereniging Eigen Huis is de enige onafhankelijke vereniging voor (toekomstige) huiseigenaren in Nederland. De vereniging helpt haar 800.000 leden en bij haar aangesloten VvE’s bij aankoop, bezit, beheer en verkoop van een eigen woning onder meer op juridisch, financieel en bouwkundig gebied. Met alle vragen over hun bezit kunnen leden bij ons terecht – of het nou startende of ervaren huiseigenaren zijn. Wij begrijpen hoeveel ze van hun huis houden en dat ze daar graag duurzaam, prettig en veilig willen wonen. Of het nou een rijtjeshuis is, een appartement in een flat of een vrijstaande villa. Wij komen voor de leden op bij de overheid en bij alle andere partijen waar zij als woningbezitter mee te maken hebben. Wij zijn alert op misstanden en ondernemen actie als dat nodig is. Wij bundelen de inkoopkracht van individuele leden in het collectief. Bij inkoop van woondiensten gaan we voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. We maken daarbij geen winst; we geven het voordeel terug aan leden en zetten het in om hun positie te versterken. We zijn een krachtig collectief. Kennisdeling, invloed uitoefenen en scherp inkopen, alles wordt sterker omdat we met zoveel zijn. We zetten ons in voor het behoud van een groot collectief, omdat dit een noodzakelijke voorwaarde is voor succesvolle belangenbehartiging. Ook lid worden? Ga naar eigenhuis.nl/lid-worden
Dane kontaktowe
Displayweg 1, 3821 BT, Amersfoort, Holandia
- 033 450 77 50
- trustpilot@eigenhuis.nl
- www.eigenhuis.nl
Jak firma korzysta z Trustpilot
Duidelijk vriendelijk advies op maat
Kundige klantenservice
Ondanks de lange wachtijd voordat je iemand aan de lijn krijgt toch 4 sterren omdat medewerker klachtenservice een zeer kundige en snelle oplossing bood mbt de vraagstelling
Het is makkelijk om contact te zoeken
Medewerkers zijn deskundig, vriendelijk en nemen de tijd voor vragen en antwoorden.
Indien de betreffende medewerker niet kan verder helpen ivm expertise (bv Juridische vraag die voort komt uit bouwkundige vraag, wordt je verzocht een nieuwe aanvraag te doen, waarop je wederom snel weer contact hebt met een collega.
Zouden meer bedrijven moeten doen, een contactmoment waar je mensen spreekt die ter zake kundig zijn....
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Mijn vraag ging over de schilder…
Mijn vraag ging over de schilder service van VEH.
Ik kreeg vrij snel een medewerker aan de telefoon.
Zij begreep mijn vraag goed.
Ze kon na goed uitvragen mij een duidelijk antwoord geven. Zij was vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijk deskundig klantgericht
Vriendelijk deskundig klantgericht
Niets op aan te merken

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis
Goed referentiepunt bij al je vragen…
Goed referentiepunt bij al je vragen rondom het huis. Leuk en leerzaam magazine. Goede website. Alleen niet bij alle aanvragen voor vakmanschap de beste ervaringen gehad.

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis
Open bron van informatie over uw huis.
Goede voorlichting over voorzieningen op en in huis.

Fijne vereniging
Goede informatie over allerlei zaken die met het (eigen) huis te maken hebben.

Kennis van zake
Er wordt gehouden aan de tijd van de belafspraak. De medewerker heeft goede kennis van zake en kan in begrijpelijke taal onze vraag beantwoorden.

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis
Voorkom oplichting.Door mijn contact met Eigen Huis is me…
Door mijn contact met Eigen Huis is me duidelijk geworden hoe belangrijk het is om, als je een bedrijf nodig hebt, te kijken of ze aangesloten zijn bij de desbetreffende branchvereniging. Dit om opichting te voorkomen.

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis
Het maken van een telefonische afspaak…
Het maken van een telefonische afspaak was was via de site zo gemaakt, het betrof een jurisch advies over een bouwexploit. De medewekster was goed voorbereid om mijn vragen en gaf mij een zeer duidelijk en deskundig advies. Het heeft mij veel meer duidelijk gegeven.

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis
Helder vriendelijk en eind resultaat…
Helder vriendelijk en eind resultaat zeer tevreden over.

Odpowiedź od Vereniging Eigen Huis
Mijn vragen zijn naar mijn inziens…
Mijn vragen zijn naar mijn inziens deskundig en tot mijn tevredenheid beantwoord!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.