Eggo Kitchen & House - Kortrijk Recenzje 8

4,1

Ringlaan,32, 8500 KORTRIJK, BE

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super vriendelijke ontvangst in de winkel.Werken liepen grote vertraging op door tegenwerking architect maar dit was geen probleem. Bij definitieve bestelling nog veel veranderd aan de keuken qua k... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z szafkami
  2. Sklep meblowy
  3. Sklep z wyposażeniem domowym
  4. Projektant wnętrz
  5. Sklep z meblami kuchennymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

èggo, cuisine et rangement sur-mesure / Keuken en opbergoplossing op maat

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Zeer tevreden van Eggo Kortrijk

Zeer snel en goed geholpen door Eggo Kuurne/Kortrijk. Barbara was steeds beschikbaar voor mijn vragen en aanpassingen. Ze heeft echt last-minute tijd voor mij vrijgemaakt, zelfs wanneer haar werkdag er eigenlijk al op zat, is ze langer gebleven om mijn aanpassingen te verwerken. Vlotte levering en plaatsing. Kleine schade bij plaatsing aan het blad, maar hier werd meteen correct mee omgegaan, zowel door de plaatsers als door Barbara, die me achteraf hier ook nog eens voor opbelde. Kortom, ik raad Eggo en team Kuurne zeker aan.

4 grudnia 2024

Odpowiedź od Eggo Kitchen & House - Kortrijk

Hallo, dit doet ons héél veel plezier om te lezen. Bedankt voor deze ontzettend mooie review. Een fijne dag gewenst. Jouw Eggo team.

Eggo Kuurne keuken

Bij definitieve bestelling nog veel veranderd aan de keuken qua kleur ,werkblad,dampkap en dit was allemaal geen probleem.
Zelfs voor de productie kregen we nog mail of onze keuze definitief was of we nog aanpassingen wilden.
Correspondentie over plaatsing en levering liepen vlekkeloos

12 stycznia 2024

Odpowiedź od Eggo Kitchen & House - Kortrijk

Bedankt voor uw bericht. We wensen u een mooie dag toe !

Oceniono na 5 z 5

Je recommande, disponible et à l'écoute !

Ma cuisine a 12 ans, j'ai eu des problèmes d'éclairage avec les spots. Les vendeurs de Eggo Courtrai ont très vite trouvé une solution pour rechercher ces spots qui ne sont plus en vente chez le fournisseur. Merci à eux pour leur accompagnement et leur disponibilité. Je recommande vivement la société Eggo.
Monique Deramoudt

1 lipca 2024

Odpowiedź od Eggo Kitchen & House - Kortrijk

Merci pour votre partage d'expérience. Passez une belle journée, l'équipe èggo

Oceniono na 1 z 5

We hebben 11 jaar geleden een keuken…

We hebben 11 jaar geleden een keuken bij Eggo gekocht. Er had water in het werkblad gegaan ???? Is dat wel mogelijk?. Daarom dachten we in januari aan vervanging. Onthaald geweest en we gingen telefonisch contact krijgen. Na nog 1X terug geweest te zijn en verschillende telefoons hebben we tot op vandaag = 3 maand later geen bericht. Niets

24 marca 2023

Een tevreden klant

Dit is niet onze eerste ervaring met Eggo, de vorige keer was de communicatie met opmeter en uitvoerder iets minder doch heel tevreden van de verkoper, de planning en het resultaat! Deze keer hadden we een heel goede uitvoerder (hier ook de opmeter). Een perfecte match dus... met het reeds gekende resultaat!

4 lipca 2022

Bedankt voor uw vertrouwen

Oceniono na 1 z 5

Eggo is een prutsfirma zonder communicatie met de klant…

Eggo is een prutsfirma zonder enig respect voor zijn klanten. Trekken zich niets aan en sturen ook geen bericht bij veranderingen van interventies of tijdstippen. keuken besteld 09 sept 21 - zogezegd geplaatst op Jan 22 en werkelijk op 10 mei 22 - niet Ok en opnieuw Aug 22 en nog niet ok en nu vandaag 03 okt en nog niet Ok, want de nodige stukken voor afwerking werden niet geleverd. Wat nu? Echte sukkelaars qua organisatie. Advies: koop er GEEN keuken als je niet graag meer dan EEN JAAR wacht tot alles in orde komt.j

3 października 2022

Odpowiedź od Eggo Kitchen & House - Kortrijk

Beste, onze oprechte excuses voor uw slechte ervaring. Kan je ons je projectnummer doorsturen aub? We zullen je zo vlug mogelijk contacteren. Het èggo-team

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej