Jørgen har været totalt i orden hele vejen igennem! Vi havde noget guld med selv, som vi afleverede hos ham, samtidig med at vi lige prøvede størrelserne af. Vi har siden sendt lidt frem og tilbage, o... Zobacz więcej
Vi fik vores vielsesringe lavet. Vi havde selv et billede med af, hvad det skulle være og en del guld, så vi betalte nærmest kun arbejdsløn. Vi fik nogle ringe helt efter vores hoved og til en god p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan helt bestemt anbefales! Vi fik lavet vores vielsesringe efter eget ønske, omsmeltet fra nogen arvestykker vi havde og tilføjet lidt ekstra. Nu 2 år efter er vi fortsat 100% tilfredse og så gl... Zobacz więcej
Guldsmed Jørgen Busk fra Ege Art leverer håndlavede vielsesringe i bedste kvalitet og med alle de finesser, som man har lyst til. Han kommer med gode forslag i den indledende fase og overholder a... Zobacz więcej
- Sklep jubilerski
- również w kategorii:
- Handel złotem i srebrem
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi har benyttet Egeart med stor STOR tilfredshed. Egeart har i tæt samarbejde med os kreeret de smukkeste vielsesringe. Du/I må endelig ikke lade dig/Jer skræmme/begrænse af, at det hele foregår via post og at man ikke lige kan se sit smykke - for det kan man. Man får nemlig leveret en prøve i voks som man kan se og rette på til man er helt tilfreds. Det er kun din egen fantasi der sætter grænserne for hvordan dit smykke kommer til at se ud. Egeart udfører din inderste drøm og til en pris der er fantastisk. Du/I kan med ro i sindet få lavet smykke her. Mange hilsner Søren Lisberg & Marianne Weibel
Højrupvej 42, 7000, Fredericia, Dania
- 23322302 7 til 19
- www.egeart.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastiske vielsesringe
Vi har bestilt vores vielsesringe hos egeart. Vi er meget tilfredse med resultatet og siger tak til Camille og Jørgen :-)
Exceptionelt godt udført arbejde til…
Exceptionelt godt udført arbejde til meget rimelige penge. Jeg er mere end tilfreds! :)
Helt perfekt
Jeg har før anmeldt Egeart til 5 stjerner, og gør det igen.
2 guldringe i eget/Jørgens design, der bare er blevet helt perfekte.
Hos Egeart leverer de bare 100% top top kvalitet, og jeg har allerede gjort klar til de næste 2 ringe der skal laves hos dem.
Kan kun anbefales til alle der vil have lavet noget helt særligt og personligt.
Superflotte øreringe til meget lav…
Superflotte øreringe til meget lav pris! Meget fin kommunikation og en stor indsats for at finde præcis de rigtige perler til opgaven.
Ege Art kan varmt anbefales!!
FANTASTISK arbejde til helt utrolig…
FANTASTISK arbejde til helt utrolig lave priser! De er så dygtige og kan lave det hele, og det er altid utrolig billigt! Selvom det er unikke smykker, man selv bestiller! De varmeste anbefalinger.
Kan helt bestemt anbefales!
Kan helt bestemt anbefales!
Nu 2 år efter er vi fortsat 100% tilfredse og så glade for dem.
Jeg har enda fået lavet min mindre uden beregning, da jeg har tabt mig efter vi fik lavet dem.
Jeg har absolut intet negativt at sige om Egeart, kun mine varmeste anbefalinger!
Vi fik lavet de smukkeste vielsesringe
Vi fik lavet de smukkeste vielsesringe, præcis som vi ønskede dem, og oven i købet til en meget fair pris. Kvaliteten og servicen var helt i top, og vi kan derfor kun give Egeart vores allerbedste anbefalinger.
De varmeste anbefalinger herfra..
De varmeste anbefalinger herfra... længe siden jeg har oplevet så god en service og resultatet. Vores ringe blev langt over forventningerne Skulle have en præmie for hurtigt og god kommunikation og selvfølgelig håndværket :)
Han skulle have en guldmedalje !
Jørgen er meget sympatisk, hjælpsom og gir god tid når man skal designe sine ringe, hurtig ekspedition, yderst fair priser og fantastisk flot arbejde - glæder mig virkelig til at modtage min smukke ring
Vi forelskede os i en idé om hvordan…
Vi forelskede os i en idé om hvordan vores vielsesringe skulle være og de er utroligt smukke og vi fortyder ikke et sekund. Fantastisk god service på ALLE punkter og hele vejen igennem design- og købsforløbet. Vi kan i den grad anbefale ege art.
Tusind tak.
Super service og smukke smykker hos Ege Art
Vi købte vores vielsesringe hos Ege Art i 2012 og her 6 år senere er de stadig smukke og jeg nyder at kigge på min ring hver eneste dag!
Det er så fedt med en guldsmed som kan få ens egne smykkedrømme til at blive til virkelighed og tilmed til meget rimelige priser.
Jeg har kun positive ord om Ege Art.
Vielesesringe fra Egeart
Har bestilt vielsesringe hos Egeart. Resultatet blev præcis som ønsket på trods dialogen kun var over nettet. Da brylluppet nærmede sig og tiden var knap i forhold til at sende ringene, kom Jørgen Ege selv med ringene.
Vi vil hermed give vores varmeste anbefalinger.
Great online workshop to get your wedding rings
We got our wedding rings from Ege art. The whole process was done via e-mail and post, which went completely smooth (if you have a couple of months to bounce forth and back). The goldsmith was responsive to our requests, and accommodated our numerous :) changes of mind. It was very useful to get the models before forging the actual rings, so that we could very clearly see what we were getting. The price has also been very competitive compared to other shops we tried. We certainly recommend this option for your jewelry.
God service og god pris!
Sender vores varmeste anbefalinger af Egeart. På hjemmesiden fandt vi 2-3 billeder af vielsesringe, som vi - med lidt guidance fra Jørgen - kombinerede til vores eget design. Modtog derefter fysiske plastik(?)modeller i 1:1, som fik de sidste kommentarer med på vejen. Kort tid efter modtog vi vores smukke ringe. Den ene ring viste sig at være lidt for stor, men det blev rettet til på 15 min. på vejen til en tur til Jylland (vi kunne også have sendt dem). Sidst men ikke mindst, så giver Egeart nogle super fornuftige priser - næsten 50% billigere end den guldhandler, vi først snakkede med i København.
Vi har fået lavet vielsesringe hos …
Vi har fået lavet vielsesringe hos egeart. Jørgen er hurtig, dygtig, har lavet ringene som vi gerne ville have dem og desuden meget billigere end andre guldsmede vi kiggede på
Fantastisk håndværk og service
Anbefaler Ege Art 😁 Ikke alene er det yderst rimelige priser og super service, men det er også smukt håndværk 👍 Vores vielsesringe blev præcis, som vi drømte om.
Fremragende...
Vi har modtaget det smukkeste sæt vielsesringe fra Jørgen som er lavet så smukt og lige som vi gerne ville have dem. Fremragende service fra start til slut og i hele processen og vi vil til hver en tid anbefale Jørgen og ikke mindst selv benytte os af ham til andet smykkearbejde 😊
Og nu må det så bare gerne blive d. 22.7 så vi kan få dem på 👰🎩💍
Mange hilsner fra Anya og Lars
Herning
Smukke ringe og fantastisk service
Vi fik præcis de smukke ringe, som vi havde forestillet os i en legering, som Jørgen ikke havde prøvet før (palladium og guld). Jørgen gjorde en særlig indsats for os, som gør, at vi kun kan give ham 5 stjerner.
5 fine stjerner herfra.
Vi har fået lavet vores fine vielsesringe hos Jørgen -Egeart, og de er blevet præcis som vi ønskede os.
Vi har efterfølgende fået lavet andet guldsmedearbejde hos ham og det hele til perfektion.
Jørgen er sød og behagelig og en meget dygtig guldsmed.
En klar anbefaling og 5 fine stjerner herfra.
Morten og Louise, Kolding
Flotte vielsesringe
Vi har netop modtaget nogle super flotte vielsesringe fra Jørgen ved Ege Art. Vi har været mege tilfredse ned processen med effektiv kommunikation per mail og telefon og er godt tilfredse med tidsplanen og dennes overholdelse.