Απογοητευτική εμπειρία. Η πλατφόρμα φαίνεται να είναι σχεδιασμένη ώστε να “τρώει” χρήματα χωρίς καμία ουσιαστική ανταποδοτικότητα. Δεν είχα σχεδόν ποτέ επιστροφές ή ευκαιρίες να παίξω δίκαια. Η εξ... Zobacz więcej

Спечелиха ме с най-големите си начални бонуси, но се оказа, че просто няма по-добри коефициенти на пазара! Да не говорим, че поне 3 пъти печеля от томболи. Крупиетата в наземните им казина са предимн... Zobacz więcej

Everything goes well until you need the customer service. I'm trying to withdraw my money but i'm not able to because I can't verify my account. I reached out to the customer service for this and... Zobacz więcej

Forse il peggiore sito di scommesse sportive su questo pianeta. Discriminatorio al punto tale che si fanno pubblicità vantandosi di offrire ben 2 bonus di benvenuto ai nuovi clienti salvo poi rimangia... Zobacz więcej

1. Kasyno i bukmacher online
  2. Casino
  3. Kasyno
  4. Bukmacher online
  5. Pub sportowy

efbet is a well-established gambling company based in Bulgaria but operating globally. At efbet.com customers can find a variety of entertainment in the gambling business - slots, live blackjack, poker, and roulette to sports betting and online casino. Some of the platform highlights include sports and casino Welcome Bonus. Customers can bet on major football events from Serie A, La Liga, Bundesliga, English Premier League, also events in tennis, basketball, volleyball, snooker, hockey, motorsports, eSports, and lots more.

2,1

Słaba

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

book…farlocco

pensavo avessi trovato un book decente..ma non accettano nemmeno da 25 una tripla , dopo aver inviate la giocata con quote allettanti, mi viene rifiutata, vado a controllare le quote tutte modificate del 20% in meno.

andate a rubare..

24 sierpnia 2021

Odpowiedź od efbet

Mucho que desear desde España los pagos son muy malos tardan mucho en pagar y además no tienen slot ni de neteng ni novomatic las slot de Amantic son todas del mismo patrón.

La peggiore esperienza mai avuta con un…

La peggiore esperienza mai avuta con un sito di scommesse. Sono registrato da circa un mese e non sono ancora riuscito a piazzare una scommessa, perché puntualmente mi vengono mandate in accettazione (anche puntate da soli 10 euro) e dopo una lunga attesa vengono rifiutate.
Risparmiate il vostro tempo e i vostri soldi, non ne vale la pena!

17 lipca 2021

very bad experience.

6 lipca 2021

Odpowiedź od efbet

Hello, thank you for taking the time to rate us. We do our best to provide excellent quality to our customers! We appreciate your constructive criticism.

very very deceptive platform

31 maja 2021

Odpowiedź od efbet

No option to close your account

They don't have an option to close your account. That's unacceptable for any online casino.

17 maja 2021

Odpowiedź od efbet

Компанията с най ниските…

Компанията с най ниските коефициенти.Всичко ,което рекламират е лъжа и измама.Чувството им за безнаказаност ги прави тотални измамници и крадци. Плащат ти с парите на хората, на които им задържат парите по 20 дена мин.под предтекст, че трябва да си направят допълнителна верификация. А пък то клиентите на по 5 и повече години. Опитайте да заложите на нещо ,на коефициент който виждате...неможете защото това не е реалният коефициент, те ще ви предложат нов ,по нисък разбира се.СМЯХ....Ако можете бягайте.....от тях .ВСИЧКО Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА.

5 maja 2021

Odpowiedź od efbet

Здравейте, благодарим Ви за времето, което отделихте, за да ни оцените. Правим всичко по силите и да предоставяме отлично качество на нашите клиенти! Оценяваме Вашата конструктивна критика.

Since 2 month i am trying to make my…

Since 2 month i am trying to make my withdrwel 2514usd. Always the are rejecting my withdrwel. And i cannot make bet also.

24 kwietnia 2021

SCAM

SCAM, SCAM mkunysz

3 kwietnia 2021

Odpowiedź od efbet

They closed my affiliate account…

They closed my affiliate account without any notice.

3 kwietnia 2021

Odpowiedź od efbet

Il peggior sito di betting mai visto in italia

Non ho mai provato un sito così fatto male, non accetta mai una scommessa, quote farlocche e tempi biblici per l'accettazione, fareste meglio a chiudere.

26 stycznia 2021

SCAM SCAM SCAM DONT PLAY HERE

SCAM SCAM SCAM DONT PLAY HERE, WHAT U WRITE? WHEN I WAS WIN 25.000 IN YOUR CASINO IN VARNA U DONT EVEN WAS PAY ME OUT, YOUR MANAGER WAS SAY I CAN COME TO TAKE IT „STEP BY STEP“ I HAVE VIDEOPROOFS ABOUT THIS

5 grudnia 2020