The first time with epharma I bought too many bulky packages of a product and I didn't have where to put them so I told them in advance to remove 3 but it was too late. So I returned 3 of them to the... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De laatste bestelling werd echt supersnel bezorgd: de volgende dag al. Doorgaans gaat het iets minder snel, maar altijd correct en men communiceert goed en duidelijk.
Er gaat de laatste tijd nog weleens iets mis. Het ergste is dat het verkeerde geneesmiddel is opgestuurd terwijl alles keurig en correct op het recept stond. Vooral nu ik in het weekend zonder medic... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Apotheek eFarma. Online apotheek.
Dane kontaktowe
Holandia
- www.efarma.nl
Odpowiada na 9% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Goede service snel bezorgd
Ze zijn beter dan mijn vorige apotheek…
Ze zijn beter dan mijn vorige apotheek die uit wervershoof eFarma denkt met je mee en ze doen niet moeilijk over wijzigen
Op en top kwaliteit!
Overal kan er wel eens iets mis gaan, maar als klant van eFarma waar ik al meer dan 20 jaar mijn medicatie van ontvang werken zij naar perfectie en klanttevredenheid toe. Ze staan altijd open voor kritiek en proberen altijd tot volledige tevredenheid zaken af te wikkelen en mèt een vriendelijke conversatie! Uitstekend bereikbaar! Probleem kan vandaag de dag zijn dat verzenders er weleens een potje van maken; eFarma probeert ook dàt zo goed mogelijk op te lossen.
eFarma: een dikke aanbeveling!!
Het is lang geleden dat ik zo'n…
Het is lang geleden dat ik zo'n professionele webwinkel heb gezien. Producten snel en efficiënt geleverd. U vindt er alles wat u nodig heeft.
Altijd snelle reactie
Altijd snelle reactie. Aflevering altijd ruim op tijd. Prettige kundige medewerkers.
Als je bij Efama bent zorgen zij voor contact met je huisarts mbt Medicijnen. ook het bezorgen kun je met eFarma afstemmen. gewoon top zo,n bedrijf
Vlotte levering
Geniereke medicijn was hier op voorraad. Levering was vlot. Heb geen ervaring met medicijnen op doktersrecept.
Zoals ik nu kan inschatten is dit een prima webwinkel om te bestellen.
Uiteraard kan ik nog niks zeggen over service en aftersales omdat ik hier geen gebruik van heb gemaakt.
Tot nu toe prima apotheek
Tot nu toe prima apotheek, wel nu pas begonnen sinds 1 week en 2 x iets besteld op recept, dat ging allemaal goed.
alles snel geleverd en goedkoper dan de…
alles snel geleverd en goedkoper dan de plaatselijke apotheek
Service!!!
Service!!!
Bezorgen - super snel!!!
Verpakking - discreet!!!!
Top bedrijf.
Snel, correct en vriendelijk
Snel, efficiënt, klantvriendelijk en eFarma hanteert dezelfde prijzen als mijn reguliere apotheek.
Ik vind het een uitkomst.
correcte en snelle levering
correcte en snelle levering. Erg goede prijs
Goede service!
Alla larga!
Farmacia on line come tante per cui ciò che fa la differenza sono i tempi di spedizione, l'imballo ed in caso di problemi il customer. Ordine in ritardissimo, consegnato il pacco era aperto e dopo aver scritto per due volte al customer mi hanno risposto con un messaggio identico senza soluzioni concrete, messaggio automatico preimpostato. Mai più!
Hele goede producten en service
Hele goede producten, heldere communicatie en hele goede service vanuit klantvertrouwen.
Altijd op tijd en zeer efficiënt …
Altijd op tijd zonder gedoe efficiënt en zeer vriendelijke apotheek assistenten ..wat ben ik blij dat ik niet meer in een rij hoef te staan bij een plaatselijke apotheek,
Dus al jaren zeer tevreden met Efarma
Goed verzorgde levering
Goed verzorgde levering, op tijd en volledig. Een verademing ten opzichte van de volle wachtkamer met zieke patienten in de lokale Apotheek.
Goede prijs/kwaliteit en snelle…
Goede prijs/kwaliteit en snelle bezorging. Vanwege ongevraagde dagelijkse promo e-mails 1 ster minder.
Snelle levering en een prima prijs.
Snelle levering en een prima prijs.
Via mail word je uitstekend op de hoogte gehouden.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.