Edith&ella dk ist weder per Mail noch telefonisch zu erreichen. Habe eine per PayPal bereits gezahlte Ware zurück geschickt und habe keine Rückzahlung erhalten. Sind die ausgeflogen?
Jeg modtog i dag den fineste pakke - næsten som en julegave - pakket i lyserødt og med bånd. Det fineste par støvler i super lækker kvalitet. Jeg havde bedt om en anden størrelse, end den jeg ege... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Supergod webshop med mange informationer. Den eneste webshop jeg kender, der giver de reelle mål på hvert enkelt stykke tøj, og ikke kun en generel størrelsesguide. Hurtig levering, personlig og g... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Edith & Ella er et funky og feminint univers med fokus på farver, mønstre og fine detaljer. Edith & Ella giver dig mulighed for at udtrykke din farverige personlighed gennem dit tøj. Edith & Ella er et dansk mærke der laves i gode materialer og under gode ordentlige forhold. Vi går op i at yde den bedst mulige service og gør alt for heletiden at blive bedre.
Amagertorv 1, 1. sal, 1160, København K, Dania
- info@edith-ella.dk
- www.edith-ella.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
God, med et lille men.
Lidt bøvlet, hvis varen skal sendes retur. Ellers alt godt.

Fantastisk tøj og service
Edith&Ella leverer tøj i god kvalitet med fine detaljer. Derudover er deres kundeservice eminent! Behøver man mere? :-D
Anbefales :-)
God info på hjemmesiden om tøjet, fx mål, materiale, og hvordan det kan styles. Hurtig levering og pæn indpakning.
Skønt tøj og god service
Tøjet er så fint med skønne detaljer. Super service og hurtige til at bytte. Tak!
Hurtig levering, lækkert tøj med smart pasform
Har kun gode erfaringer med Edith & Ella og anbefaler meget gerne til andre. bh Kirsten
Fin service
God og pålidelig hjemmeside og god service ved telefonhenvendelse
Fantastisk og personlig kundeservice
Da jeg åbnede pakken med mine kjoler fra Edith & Ella, lå der et meget fint håndskrevet kort fra havde der havde pakket kjolerne, hvor hun ønsker mig god dag og håbede at jeg ville blive glad for mine nye kjoler. Jeg er VILD med de to kjoler jeg købte og jeg er VILD med Edith & Ellas online store. Det er fandme god - og personlig stil! Kjolerne var pakket lige så fint ind som de bliver i butikken og var lagt pænt ned i et fint net. Og pakken kom efter megahurtig efter 1-2 dage. Det er ikke sidste gang, jeg handler der :)

Odpowiedź od Edith & Ella
God stil og god kundeservice.
Jeg er som altid en meget tilfreds kunde, når jeg handler hos Edith og Ella, uanset om det er i butikken eller på nettet. Tøjet er pakket så fint ind, det er ligesom at få gaver! Denne gang var der også et kort med en lille fin hilsen! Der er bare fuld knald på lækkerheden og kundeservicen når man modtager pakker, og så går der næsten ingen tid fra man bestiller til man står med sine varer i hånden! :D

Super fantastisk kundeservice
Jeg havde bedt om en anden størrelse, end den jeg egentlig bestilte. Super service - pakken blev byttet og alt blev leveret til tiden.
Meget personlig service - det var en rigtig rar oplevelse.
Tak for det 😊💜👍
Kh Kirsten

super betjening
Michael har givet en virkelig flot betjening, da jeg får behov for at bytte en kjole jeg havde købt til min kone. ombytningen til en anden model forløb helt perfekt. tak for den virkelig gode service.

KAn kun være tilfreds
God service, lynhurtig forsendelse, og varer af superkvalitet

Odpowiedź od Edith & Ella
Fantastiske varer og hurtig levering
Jeg har "shoppet" via Edith & Ellas webshop mange gange, og hver gang har oplevelsen været helt i top.
Edith og Ella laver de skønneste styles i fantastisk kvalitet. Deres webshop er nem at agere rundt på, og skulle det være nødvendigt med hjælp, sidder der altid en dygtig og hjælpsom medarbejder klar ved telefonen.
Fra det øjeblik hvor jeg har bestilt mine varer til det øjeblik hvor jeg står med mine bestilling går der kun få dage. - Når man modtager pakken er det i øvrigt næsten som at få en tidlig julegave - det er så fint pakket ind, og der gemmer sig som regel altid en lille overraskelse i pakken.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Edith & Ella, hvis man er ude efter god behandling, hurtig levering og ikke mindst helt fantastisk tøj.

Skøn oplevelse!
Jeg har netop modtaget de lækreste varer. Tøjet oser af kvalitet! Utrolig lækker og eksklusiv indpakning selvom tøjet er købt med 70% rabat!!! Det er absolut ikke min sidste handel hos Edith & Ella :-)
Det smukkeste tøj, gaver og venlig kundeservice
Jeg har altid været meget begejstret over Edith og Ellas smukke og brugbare designertøj. Hver kollektion er imponerende og havde jeg råd ville jeg købe det hele. Kvaliteten er god til prisen og de har altid ting på udsalg fra tidligere kollektioner. Når man får sin pakke, er der mange gange en lille gave (i form af en taskeparaply eller kuffertmærke med logo). Har der manglet en ting i min ordre f.eks. bestilte jeg to tasker og fik kun den ene, har jeg ringet og fået eftersendt den anden. De er venlige og hjælpsomme på lageret og undskyldt fejlen, som jo kan ske for alle og enhver. Returvarer får man hurtig pengene tilbage for. Der er flere forsendelses muligheder, dog betaler man selv porto for returvarer, så jeg vælger varer med omhu, så de bliver hjemme. Det er det eneste minus ved deres net butik. Resten er super godt.
Skønne ting og hurtig levering
Har handlet her et par gange. Altid med godt resultat. Hurtig levering. Ved en bestilling, havde jeg skudt helt ved siden af størrelserne. Fik lov at komme forbi deres lager og returnere kjolen og prøve mig frem mht. sko. Pengene for den returnerede kjole, fik jeg ganske kort efter. Søde mennesker, der er ansat her.