Den nye petit journalist Nikita Klæstrup forsøger sig med at gøre grin med dronningehuset ,uden at have nogen viden eller indsigt ,virkeligt umorsomt .Så interessant er fru Nielsen heller ikke at hun... Zobacz więcej
Kræft syge tim. Han brokker sig over at det tog et halvt år at få en diagnose. Ude for Murene tager det et år måske to. Han skal dø i fængslet. Bare ærgerligt han lavet noget l... og må tage sin straf... Zobacz więcej
Mangler Madsen avisen er helt tandløs nu Virkelig dårlig ny chef redaktør burde stoppe sit job læser hellere BT nu.... Madsen gjorde noget ved eb så det var interessant ... han var virkelig g... Zobacz więcej
Hvem gider at høre om hvad i alverden Frederik,eller hvad i alverden hun hedder laver...! Nu har i simpelthen brugt for meget tid på det........ I har tilsyneladene aldrig noget VIGTIGT at sige.... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ekstra Bladet - Nyheder, sport og underholdning
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg kommer ALDRIG til at købe et…
Jeg kommer ALDRIG til at købe et abonnement for at se en fodboldkamp igen. I burde give alle os der betalte for en varer vi delvis ikke fik, pengene tilbage.
køber abonnement får at se Sparta-fck…
køber abonnement får at se Sparta-fck og så virker det ike, fy for den lede
Ekstra Bladet +
Skal til at se fodbold imellem Sparta Prag - FC København.
Det er ikke muligt, hver gang vi prøver med Log ind kommer den op med en fejl. Vi har ovenikøbet oprettet et ekstra bruger og betalt det også.
Det virker som om Ekstra Bladet ikke er klar til dette arrangement med live fodbold.
Det virker som en pengemaskine for Ekstra Bladet.
Er det svindel eller sløvhed
Har betalt et + abonnement, for at se fck, via mobilpay, og de har efter er par timer ikke trukket pengene og åben abonnement
I burde ha' haft 0 stjerner
I burde ha' haft 0 stjerner. I er ikke en nyheds avis mere, i tør ingenting mere..... i er ganske enkelt reduceret til skriveslaver af Reuter og Mette Mink. Ingen reelle nyheder om hvad der virkelig foregår i både Dk og verden. Propaganda og løgn og latin og smædekampagne fra en dj om Bosse. Det er til at brække sig over. Hvor faen er alle de rigtige journalister henne der kan tænke selv... i er efterhånden så piiiinlige.
BS af værste skuffe!
I laver de værste former for stigmatiserende indlæg uden belæg og i jeres forsøg på at ramme personer som jeg kender og holder af har jeg besluttet at vurdere min oplevelse af jeres samlede bs! værsågod.
Jeg kan desværre ikke gi NUL stjerner…
Jeg kan desværre ikke gi NUL stjerner ,til dette latterlige avis .eller hvad man skal kalde det ,de rødes redebud. DEN måde de behander Boss på er HELT UACCEPTABEL og så langt ude , men man kan bare sige det er blot EKSTRA BLADET .
Ville gerne havde givet 0 stjerner.
Ville gerne havde givet 0 stjerner.
For deres utroværdige måder at nedgøre andre på, samt Censur har frit spil hos EB.
💩avis
Ekstra Bladet er blevet den mest løgnagtige avis over de sidste 4 år. De skriver hvad de får besked på de må. De blokere folk på deres opslag på fakebook, hvis man går imod deres skrivelser. De undersøger ikke de alvorlige ting der sker i verden.
Ekstrabladet.dk får hermed prisen som en af de største skandale aviser i Danmark, sammen med tv2 og dr1 nyhedsudsendelser.
Hvor er der seriøs journalister??
Hvorfor skal Bosse hænges ud for at ytre sig, og så af Dan.
SKAM JER MÅ KARMA RAMME JER
Blokeret af Ekstra Bladet for ytringsfrihed imod Regering og andet.
Jeg ved endelig ikke, hvorfor jeg er blevet blokeret på Ekstra Bladet på Facebook, det tyder på at man må ikke sige noget negativ om andre, Men det ekstra bladet må godt og går på jagt, efter andre gør noget grimt. Hvor er retfærdighed hen i det samfundet? Er Det Mette & den tossede regering som ikke vil have at vi ytringere vores meningen. Jeg skrev hvad jeg mente om Lars Løkke Landforrædere.
EB's personangreb på Bosse…
At EB nu går til personangreb på Bosse Hall. Dan Rachlin er er n.a.r.r.ø.v og medieluder. Det har han altid været.
At EB går ind for censur!
Måske EB skulle gro sig nogle n.o.s.s.er og bruge lidt rigtig Journalistik og grave lidt i de "konspirationsteorier" som har vist sig ikke at være konspiration.
Hvorfor må man ikke være systemkritiker?
I de her år burde I være med Folket ikke mod Folket!
Skriv dog om overdødlighed!
Pres vores politikere!
I TØR IKKE HVOR ANDRE TIER!!!!!
En absolut usmagelig artikel Ang
En absolut usmagelig artikel Ang. Bosse Hall. En tåbelig person har valg at skrive en artikel om Bosse, fordi han ikke har samme synspunkter på livet som ham. Usmageligt at Ekstrabladet vælger at kører en sådan artikel, som i den grad udstille ham som person og sætter Dan i status som en person der har ekspertise til at vide hvad der er korrekt, ifølge ham.
I udstiller jer selv som total inkompetente, og som det mindste burde i ha' kontaktet Bosse selv, inden artiklen blev placeret på forsiden.
Men lige på det punkt, kunne man vel ikke regne med andet fra jer og Dan.
Ekstrabladet er ikke på læsernes side
Hvordan kan et medie som Ekstrabladet have placeret sig på systemets og kapitalens side i noget så ekstremt afgørende som vores sundhed? Om love og regler vedr vacciner. OM de overhovedet kan kaldes vacciner. Og hvordan kan en pladevender med efternavnet Rachlin nu være blevet ekspert indenfor dette felt?
Det er en pinlig omgang, at I så tydeligt ikke ønsker sandheden om corona kommer frem.
Det er en dårlig lugtende nyheds avis.
Det er en dårlig lugtende nyheds avis.
Censur har frit spil hos EB.
De vil blandet andet ikke være med til at afsløre den pædofil ring i Thy/Hanstholm. Men de vil godt udstille system kritiker.
EB avisen for de pædofile, og censur elskende typer.
De ville hellere ikke skrive om hvis man selv bliver dårlig behandlet af systemet, som jeg har forsøgt flere gange at få dem til.
Ergo må jeg konstatere at EB går ind for pædofili, og holder hånden over de kriminelle.
Føj jeg brækker mig over EB.
Utroværdig avis med en masse…
Utroværdig avis med en masse propaganda..
Endnu værre, er måden i udstillet Bosse på..
Ekstra Bladet udøver i den grad censur.
Ekstra Bladet er en skændsel
Ekstra Bladet er en skændsel! For ussel mammon angriber I almindelige borgere, der forsøger at oplyse og advarer deres medmennesker imod det der foregår I vores samfund! Det burde være jeres job, at oplyse befolkningen! Senest offer for jeres udskamning er Bosse Hall, føj for den lede siger jeg bare! I jounalister er til salg for mediestøtte og trusler fra Mette og co, 🤮🤮 I burde skamme jer FØJ!
BOSSE HALL ER EN STJERNE
Hvorfor deltager i, EB, nu i en smædekampagne imod Bosse Hall , blot fordi han er systemkritiker.
Den mand har jo intet gjort forkert ud over at ytre sig om sine meninger. Så skal han straks køres under bussen og befolkningen skal være imod ham og hans ytringer. I, EB, tager grundigt fejl af Bosse Hall. Han hoppede ikke med på hjernevask og propaganda som 3/4 dele af befolkningen. I, EB, skam jer I at I hopper med på udskamningen af personer og personlige angreb......
I papir-format bruges den som…
I papir-format bruges den som katte-toilet.. en avis som kun lever af Mette F. hånd..
Ekstra Bladet censurerede mig væk i…
Ekstra Bladet censurerede mig væk i Pandemitiden , uden begrundelse og ville ikke komme med et svar om hvad årsagen er . De overholder ikke ytringsfriheden , dårlig stil . Derudover deltager de nu i en smædekampagne imod Bosse Hall , blot fordi han er systemkritiker
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.