Blur & Go Recenzje

2,0

Een trui gekocht. Ronduit het slechtste van de aller slechtste kwaliteit. Alsof het een jaar (door iemand anders) was gedragen. Doordat de trui niet binnnen de toegezegde termijn werd geleverd, lukte... Zobacz więcej

Product en klantenservice waardeloos. Dekt totaal niet, tubes zijn veel kleiner dan advertentie doet vermoeden. Zelfde voor borsteltje; heel klein en bij gebruikt vallen de haren direct uit. Ik heb... Zobacz więcej

Had producten besteld om benen mooier te maken door crème met dikke borstel. Producten kwamen toe , benen zagen er plastiek uit met product en grote borstel was een mini borstel. Klantendienst zei me... Zobacz więcej

Lichaamsfoundation besteld en ik vond de kleur niet mooi. Contact opgenomen met de klantendienst en die hebben het product gratis omgeruild voor nieuwe kleur. 4 sterren i.p.v. 5 omdat het een heel kle... Zobacz więcej

1. Sklep z kosmetykami

Bij EAZEN draait alles om balans: tussen stijl en comfort, verzorging en kracht. Wij verkopen kleding en beautyproducten voor mensen die durven – durven te dromen, te groeien, te bewegen en vooral: zichzelf te zijn. Onze collectie bestaat uit oversized T-shirts, cargo broeken en jurken – van relaxed en zomers tot chique en trendy – gecombineerd met verzorgingsproducten die jouw natuurlijke uitstraling versterken. Van voedende haarolie tot huidvriendelijke essentials: alles is ontwikkeld om jou op je best te laten voelen, zonder gedoe. Effortless by nature is geen slogan, het is een lifestyle. Geen overbodige ruis, alleen wat écht telt: stijl, rust en zelfvertrouwen. Voor mensen die hun eigen pad kiezen in een wereld vol prikkels – en er onderweg goed en verzorgd uit willen zien.

Słaba

Klantenservice was goddelijk

Klantenservice was goddelijk, aanrader

2 czerwca 2025
Logo Blur & Go

Odpowiedź od Blur & Go

Hi Evi,

Ontzettend bedankt voor je reactie en wij hopen dat je tevreden bent met je bestelling!

Met vriendelijke groet,
Team EAZEN