EasyUsenet Recenzje

4,7

Speed is not so high as you claim. My other Usenet service has much higher speed. Also when using your service the speed is not consistent. * See my previous comment !!

Ich bin mit EasyUsenet rundum zufrieden und vergebe hier gerne die volle Punktzahl. Die Auswahl an verfügbaren Downloads ist wirklich klasse und ich finde eigentlich immer, was ich suche. Besonder... Zobacz więcej

Ben heel tevreden Service kan niet beter 2 keer informatie gevraagd Werd netjes binnen 5 minuten gebeld Door de heer Thomas alles voor elkaar Wat een fijne man is dat nam alle tijd V... Zobacz więcej

Guter Service, schnelle Reaktion bei Problemen, auch sehr kompetent bei Ratschlägen, war bis jetzt immer positiv. Die Leistungen sind super, Download ohne Einschränkungen immer Stabil. Ich kann Easy... Zobacz więcej

1. Dostawca usług internetowych

O EasyUsenet

EasyUsenet - Reliable Usenet Access since 2007

We are EasyUsenet

Highest customer satisfaction since 2007!

EasyUsenet is your trusted Usenet service provider with nearly two decades of experience. We know exactly what it takes to give you fast, easy, and reliable access to the world of Usenet. Based near Amsterdam, we operate from a state-of-the-art data center, ensuring blazing fast connections worldwide.

Choose EasyUsenet for maximum flexibility. We offer a variety of payment methods including iDeal, Credit Card, Sofort, Bancontact, Google/Apple Pay, and even crypto!

Check our website: www.easyusenet.com

Why choose EasyUsenet?

Unlimited downloads

3700+ days of retention

134,000+ newsgroups

99.8% article completeness

Free TLS encryption (SSL)

Personal customer support

Join thousands of satisfied users today!

Doskonała

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 189

Napisz recenzję

Speed is not so high as you claim

* See my previous comment !!

5 lipca 2026

Odpowiedź od EasyUsenet

Thank you for your feedback.

We're sorry to hear that your experience did not meet your expectations.

The speeds you achieve can depend on several factors, such as your internet connection, newsreader settings, server selection, and the availability of the articles you're downloading. Our platform is designed to provide high-speed access, so we'd be happy to investigate why you're experiencing lower or inconsistent speeds.

Please feel free to contact our support team with a few more details about your setup and, if applicable, your previous comment. We'll do our best to help identify the cause and improve your experience.

Top geht super

Gute sache bin echt begeistert

5 lipca 2026

Odpowiedź od EasyUsenet

Herzlichen Dank für Ihre 5-Sterne-Bewertung – das freut uns sehr!

Prima provider!

Prima provider, ik ben al jaren lid.

3 lipca 2026

Odpowiedź od EasyUsenet

Heel erg bedankt voor je maximale waardering. Daar doen we het voor!

Good connecties

Good connecties, easy to subscription. Worrh the money

2 lipca 2026

Odpowiedź od EasyUsenet

Great to hear you had a good experience – thanks for the 4 stars!

Goede service

Goede service, betijds informatie voor verlenging.

2 lipca 2026

Odpowiedź od EasyUsenet

We waarderen je 4 sterren enorm – dank je voor je vertrouwen!

Prima

Is gewoon goed en voor een schappelijke prijs

15 czerwca 2026

Odpowiedź od EasyUsenet

Bedankt voor je 5 sterren én het vertrouwen in ons!

Good Service

Good Service. Nice Price. Communication satisfied.

29 maja 2026

Odpowiedź od EasyUsenet

Thanks for trusting us with a top rating – we appreciate it deeply!

Das Preis - Leistungsverhältnis

Das Preis - Leistungsverhältnis ist geradezu perfekt.
Das Handling der Seiten ist sehr einfach.
Zwar fehlen (meiner Meinung nach) einige Rubriken, auf die ich mich gefreut hätte, aber im Großen und Ganzen wurde ich bisher nicht enttäuscht. S. V.

24 maja 2026

Odpowiedź od EasyUsenet

vielen Dank für Deine 4-Sterne-Bewertung, das wissen wir sehr zu schätzen.

Gerne kannst Du uns Dein Feedback an support@easyusenet.nl senden. Vielleicht ist es für uns interessant, Deine Anregungen auf unserer Website zu übernehmen.

service

service , price very good

18 maja 2026

Odpowiedź od EasyUsenet

Thank you for your 5-star review – we truly appreciate it!

great provider

great provider, easy to use, no running costs :-)

8 maja 2026

Odpowiedź od EasyUsenet

Thanks for trusting us with a top rating – we appreciate it deeply!

in begin langzaam

in begin langzaam, daarna goed

6 maja 2026

Odpowiedź od EasyUsenet

Bedankt voor je beoordeling van 5 sterren - we waarderen het enorm!