Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Helemaal happy ben ik met deze DunRock Bubble Pro oordopjes! Bellen (ook met redelijk wat omgevingsgeluiden) gaat fantastisch en ook de muziek klinkt geweldig, ik ben echt positief verrast. De standaa... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De opzetstukken zijn even wennen in het begin maar ze zitten na een tijd echt top. Ze zitten ook een stuk beter vast in je oor dan de originele opzetstukken. Top!

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Eardopes heeft geen directe samenwerking met TrustPilot. Eardopes werkt met een ander gerenommeerd en onafhankelijk reviewsysteem: Judge.me.

Dane kontaktowe

Jak firma korzysta z Trustpilot

Ff wennen, maar top!

15 kwietnia 2026

Goede koptelefoon

Koptelefoon met alles erop en eraan met een geweldig (lage) prijs. Alles functioneert simpel en goed.
1 “minpuntje“: de ANC is niet optimaal

18 marca 2026

Prima

Deze oordopjes nu 10 dagen in gebruik en bevalt prima! Geluid goed en ze zitten goed in mijn oren. Over de duurzaamheid (met name wat de levensduur van de ingebouwde oplaadbare batterijtjes is) kan ik uiteraard nog niks zeggen.

1 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

De oordopjes haperen echt enorm

De oordopjes haperen echt enorm. Volgens mij is het een dropship product uit China wat voor duur verkocht word. Want de kwaliteit is echt slecht.

30 marca 2026
Logo Eardopes

Odpowiedź od Eardopes

Hi Amber,

Dank voor je review en goed dat je kritisch bent.

We doen niet aan dropshipping. We hebben al onze voorraad in Nederland (in Utrecht) en voor 23:59 besteld = morgen in huis. Je hebt 2 jaar garantie en je kunt 30 dagen gratis retourneren. Bovendien heeft eardopes.nl het Thuiswinkel waarborg keurmerk voor webshops.

Over de hapering: let er op dat je oordopjes het ontvangende device zijn. Het signaal dat binnenkomt in de oordopjes is het signaal dat wordt afgespeeld. Los de haperende verbinding op met de volgende tips: https://eardopes.nl/blogs/faqs/bluetooth-oordopjes-koptelefoon-hapert.

Werkt het niet? Stuur je product gratis naar ons terug en je ontvangt het aankoopbedrag terug.

Groet,
Team Eardopes

Mooie goede aanpadbare oortjes

Mooie goede oortjes. Eindelijk een oortje die me past. Valt niet uit mijn oor, ook bij rennen/workout niet. Klein formaat maar wel met verschillende maten dopjes zodat je het aan kan passen aan de grote. Ze vallen ook volledig in je oor, zijn daardpor niet heel opvallend en je kan er goed op liggen. Fijn en mooi geluid, aanpasbaar in de app.

16 marca 2026

Eindelijk

Eindelijk oortjes die blijven zitten en waar ik mee kan slapen. Lang gezocht en nu eindelijk een betaalbare oplossing gevonden.

9 marca 2026

Mijn Pocobob X

Mijn Pocobob X, draadloze hoofdtelefoon, is voor mij een prima aankoop want hij is eenvoudig te bedienen en past goed over mijn hoofd is instelbaar met een prima geluid en niet duur!

26 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

Het zijn mooi gemaakte oordopjes

Het zijn mooi gemaakte oordopjes. Ze voelen degelijk. De stekkertjes zitten helaas niet geborgd maar vooralsnog blijven ze goed zitten. Over de klank, ik heb lang in de audio gewerkt dus weet goed wat ik wil horen. De klank in het begin was nogal dun. Het mid en hoog was prachtig en niet scherp en mooi gedetailleerd maar het laag was te weinig. Dat kan met inspelen te maken hebben weet ik uit ervaring. Dit wordt nu na 3 weken gebruik langzaam beter maar het geluid is nog steeds aan de dunne kant. Ik hoop dus van harte dat het laag beter wordt dan ben ik erg tevreden, zo niet tsja....

7 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Voor mij waren de oordopjes niet…

Voor mij waren de oordopjes niet geschikt. Ze pasten niet en deden zelfs pijn aan mijn oren. Geluid was, voor zover ik dat kan beoordelen, wel heel goed. Maar 5 sterren geef ik voor de klantvriendelijkheid. Ik had het doosje en toebehoren al weggegooid maar mocht de dopjes gewoon terug sturen en had binnen enkele dagen mijn geld terug. Helemaal top.

5 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Een goede prijs kwaliteit verhouding

De muziek klinkt goed (ook de bas) en is met de equalizer ook nog naar wens aan te passen met de app. Draagcomfort is ook goed, ik gebruik ze dagelijks op de fiets naar mijn werk (1 oor). Normale oordopjes passen mij niet vandaar de keuze voor de oorboog. Bluetooth bereik is goed. Een goede prijs kwaliteit verhouding, ik ben tevreden met de aankoop.

4 marca 2026
Oceniono na 2 z 5

Slecht bereikbaar

Slecht bereikbaar

Al na een paar weken is 1 kant van mijn oortjes kapot er komt geen geluid meer uit. Meerdere mails gestuurd, gebeld niemand die reageert. Dus zeer slecht bereikbaar.

26 lutego 2026
Logo Eardopes

Odpowiedź od Eardopes

Hi Ka,

wat balen dat je die ervaring hebt.

Je hebt 2 jaar garantie op je aankopen bij Eardopes. Je maakt je garantie gemakkelijk zelf aan via eardopes.nl/garantie. Garantie is helemaal gratis. Je ontvangt een verzendlabel en je kunt terugsturen (ook als je geen printer hebt).

We zijn elke dag van 10:00 uur tot 22:00 uur bereikbaar per telefoon en mailen kan wanneer je wilt en we beantwoorden elke dag alle mails en vragen binnen 24 uur (maar meestal binnen een uur). Mocht je vandaag hebben gemaild: wacht dan nog even tot we antwoorden. We zijn er dan mee bezig.

Groet,
Team Eardopes

Zitten heel goed

Zitten heel goed. Alleen ik heb kleine gehoorgangen en zelfs de kleinere dopjes die erbij zitten passen nog niet helemaal. Door het design blijven ze wel goed zitten ! Dus ik ben blij

19 lutego 2026

Kleine oordopjes

Oordopjes zijn echt top. Vooral de sleepmodus werkt voor mij heel goed. Met andere merken vielen dopjes altijd uit mijn oren maar deze zitten top.
Ook prijskwaliteit heel goed. Ik ben blij met mijn Oordopjes.

19 lutego 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej