Bestelling was niet helemaal duidelijk voor mij en mails daarover werden snel en zelfs 's avonds nog beantwoord door een PERSOON (niet door een robot dus) SUPER Dank voor de geweldige service !... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik schrijf niet vaak reviews, maar deze hebben ze verdiend. :) Super fijne klantenservice! We hadden gisteren problemen met één van de EAN codes via één van onze verkoopkanalen (het lag aan dat ver... Zobacz więcej
Ik kwam veel websites tegen waar EAN code's aan werden geboden, maar was huiverig. Al eerder hebben we EAN codes aangevraagd via GS1, daar kwam alles goed aan, maar als je veel codes nodig hebt zijn z... Zobacz więcej
Snel geholpen voor een mooie prijs. Duidelijke informatie op de website. Ik kon de EAN's direct gebruiken op Bol.com. Ook belangrijk voor mij als Belgische onderneming: bij het bestellen heb ik mijn f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
EANKoning.nl is al bijna 15 jaar de grootste en betrouwbaarste webwinkel voor het leveren van EAN codes zonder jaarlijkse abonnementskosten in Nederland. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van erkende Nederlandse EAN codes. Met de codes kunt u uw producten wereldwijd aanbieden op bekende marketplaces zoals Bol.com, Amazon, Google Shopping etc. Wij streven naar 100% klanttevredenheid, en bieden u de beste service!
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Duidelijk antwoord na vragen
geweldige snelle persoonlijke service
snel en goed
Werkt lekker simpel en duidelijk
De codes zijn eigenlijk best duur
De codes zijn eigenlijk best duur, ik heb een bepaalde hoeveelheid besteld met een bedrag, maar na paar stappen zijn duurder geworden en moest ik meer betalen.

Odpowiedź od Eankoning.nl
Ze hebben me netjes beantwoord op de…
Ze hebben me netjes beantwoord op de vragen die ik had.
Snelle service en goede prijzen
Heel fijn en betrouwbaar bedrijf
Heel fijn en betrouwbaar bedrijf. Snelle levering, fijne en snelle communicatie! Doen wat ze zeggen en zelfs een jaar na aankoop van EAN codes helpen ze je nog bij vragen!

Odpowiedź od Eankoning.nl
Top bedrijf
Ik had nog vragen gebruik EAN code EAN koning hebben me netjes te woord gestaan en geholpen.
Goede terugkoppeling met vriendelijke…
Goede terugkoppeling met vriendelijke uitleg, groet jp
great service
great service, bought EANs to use with bol.com and also received some help configuring items with it
Eenvoudige website en alles werd snel…
Eenvoudige website en alles werd snel geleverd!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.