Oceniono na 4 z 5

Hurtig og forholdsvis billig forsendelse..! Dog synes jeg informationen var lidt mangelfuld, da jeg på intet tidspunkt fik en klar melding om at min vare var sendt, men blot at bestillingen var "Ful... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg surfede rundt på nette for at finde nogle bestemte produkter til den billigeste pris. Jeg endte med at bruge e-voks.dk, hvilket er første gang, men de havde klart de bedste pris på de produkter... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har bestilt varer hos e-voks flere gange, og kun én gang har jeg oplevet at varen ikke kom dagen efter... faktisk dukkede den aldrig op, men da jeg efter 4 dage ringede til kundeservice og efterl... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

De fordelagtige priser på E-Voks.dk, var afgørende for, at jeg besøgte hjemmesiden. Jeg skulle blot eksperimentere med det meget omtalte produkt Silver Shampoo, og uden at kende effekten, ville jeg de... Zobacz więcej

4,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

4,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Dårlig service

Ordrenummer #100045492
Det hele startede med at jeg bestilte de ting, jeg skulle have. Jeg valgte billigvoks fordi leveringen var 1-2 dage, hvilket betød, at jeg kunne få min pakke inden jeg skulle på ferie. Først et par dage efter, jeg havde bestilt, fik jeg et ordrebekræftelse på, at ordren var sendt. Det var måske også lidt irriterende, men jeg kunne stadigvæk nå at få pakken inden jeg skulle på ferie d. 2 August. Jeg tjekkede postkassen d. 1 August, dagen inden jeg skulle afsted, og der var pakken endnu ikke leveret. Jeg tænkte derfor, at den var nok forsinket og tog derfor på ferie. Efter jeg kom hjem fra ferie, var der hellere ikke blevet leveret en pakke, så jeg kontaktede billigvoks om mandagen. Jeg snakkede med en kvinde, som virkede lettere ligeglad og sagde, at hun ville finde ud af det. Om torsdagen havde jeg ikke hørt noget, hverken via telefon eller på mail. Så jeg ringede IGEN til billigvoks for at få min pakke. Her fik jeg fat i en medarbejder, som fortalte at hende der stod for det, ikke lige var der, men ville ringe tilbage. Om fredagen kunne jeg ikke vente længere på, at der var nogen, der ville ringe tilbage, som så IKKE ringede tilbage. Så jeg ringede IGEN IGEN! Her fik jeg fat på en kvinde, som fortalte, at en ny pakke VAR blevet sendt om onsdagen. Jamen tak for informationen! Jeg synes, det er virkelig ringe, at jeg skal ringe igen og igen, før der er nogen der fortæller mig, hvad der sker med min pakke. Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor det er så svært for jer at ringe eller sende en mail? Jeg vil have lidt svært ved at handle hos jer igen, når den er den "service", man kan forvente.

28 sierpnia 2014

Fantastisk hjemmeside!!

Hjemmesiden er nem at betjene, der er et stort udbud af gode produkter til fine priser. Levering sker hurtigt! Jeg vil varmt anbefale denne side! :)

20 sierpnia 2014
Oceniono na 5 z 5

En strålende betjening - hurtig og veludført!

Hej.
Jeg er meget imponeret over jeres hurtige betjening, jeg bestilte en vare tidligere i dag og der gik ikke lang tid før jeg fik en besked om at den var pakket og klar til at sende.
Jeg vil også gerne pointere jeres rigtige gode tilbud, det er et sted hvor alle kan være med!
Jeg vil helt klart blive ved med at benytte mig af jeres webshop..

12 sierpnia 2014

B e a utiful !!!

Fin service, får de informationer på mail som man skal .
Hurtig levering , perfekt i stand købte vare .
Ingen klager kun stort smil !!! 😄👍

24 lipca 2014

Skide godt!

Nem og overskuelig hjemmeside. Bestilte mine varer søndag eftermiddag og modtog dem allerede mandag formiddag - dét er hurtig og god service! Alle mine bedste anbefalinger herfra :-)
#100045354

7 lipca 2014
Oceniono na 4 z 5

Lækre produkter og super hurtig levering

Jeg bestiller mine produkter søndag og har dem allerede med posten mandag - det er super god oplevelse.

Jeg giver dog "kun" 4 stjerner, da nogle af de produkter, jeg gerne ville bestille var udsolgte. Det har jeg aldrig prøver før på E-voks.dk, så krydser fingre for, at det ikke sker igen.

Har ellers kunde rosende ord til E-voks.dk

Ordrenummer #100045297

30 czerwca 2014

Total Bred Ymer !!!!!!

Simpelhent fantastik !!!!
Skulle bestille varer for min for da jeg var hjemme sidst i forbindelse med nogle hellige dage. Forklarede hende at der nok kunne gå nogle dage pga. af weekend og helligdag.
Men få timer efter order er afsendt, modtager jeg med mail at ordre er modtage og gøres klar.

Og ikke mindre en to dage efter kunne min mor hente sin pakke på posthuset.
Jeg er målløs og total hipe over god og gedin service.
Kan kun anbefale !!!!

27 czerwca 2014
Oceniono na 1 z 5

Reklamation af GHD, Dårlig kundeservice, lange leveringstider.

Jeg er virklelig skuffet over den måde e-voks.dk håndtære deres GHD reklamationer.

Min GHD hårtørre virkede pludseligt ikke en dag. Da der stadig var garanti på, skrev jeg til E-voks.dk, det er jo fra dem jeg havde købt hårtørren.
Efter en del mail korrespondance smider de mig videre til GHD hvor jeg selv skulle stå for reklamationen og omkostningerne for returnering. Altså gør deres job og betale deres udgifter. De nægtede at sende en retur label.

Samtlig gange havde jeg gjort E-voks.dk opmærksom på min utilfredshed, men de svarede blot på ca. hver 2 mail. På et tidspunkt, ret sent i forløbet skrev de i en mail om at returnere fragtomkostningerne til mig, dog har jeg den dag i dag ikke set noget til de penge.

Jeg fik en ny hårtørre fra GHD direkte og betalte 100kr. for fragtomkostningerne selv.

PS: Min ordre i sin tid var der lang leveringstid på.
Fejl kan ske for selv de bedste web shops. E-voks.dk var virkelig ubehøvlet.

Ordrenummer #100023341

13 czerwca 2014
Oceniono na 5 z 5

Lynhurtig levering og gode priser

Jeg købte en hårolie til en femtedel af prisen ved frisøren, og modtog den to dage efter uden problemer. Desuden var den pakket godt ind så der ikke skete noget med den under transport. #100044921.

21 maja 2014

perfekt

nem og overskuelig side og levering sker inden 2 dage og når du først har bestilt første gang går du bare ind på din side og genbestiller og skal du have ekstra produkter shopper du bare videre

10 kwietnia 2014
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej