www.e-tasker.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bestilte en taske primo juni 2025. Desværre mistænker jeg Kirstens tasker for at svindle. Har forlængst betalt varen, og svært at komme i kontakt med firmaet.

Oceniono na 1 z 5

Jeg bestilte 3 tasker den 1/6 og havde en dialog med dem inden bestillingen og virkede ikke som nogen der ville snyde en men efter jeg havde aflagt min bestilling og betalt fik jeg kun EN mail fra d... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Lavede en bestilling den 4 december. Efter bestillingen var registreret opstod der fejl før jeg blev bedt om oplysninger for mit betalingskort. En mail som jeg sendte til kundeservice herom, blev f... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Indtil videre virkelig dårlig oplevelse. fik hurtig ordrebekræftelse osv, men har stadig ikke efter 14 dage modtaget det bestilte. herudover har de trukket pengene før varen er sendt hvilket man ikk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Perfekt service og hurtig levering

Varen var som forventet og servicen i top, det er ikke sidste gang jeg handler hos E-tasker.dk

3 sierpnia 2013

Hej Hanne,

Det er vi glade for at høre.

Oceniono na 5 z 5

Varen var som forventet og afsendt hurtigt.

Hej Brian,

Dejligt at høre.

Oceniono na 5 z 5

Godt udvalg, gode priser og hurtig levering.

Man kan sidde, hvorend man er, gennemse og bestille produkter til gode priser og hurtig levering. Lige noget for mig ;o)

Hej Connie,

Det er godt at høre at alt virker selvom man er på farten.

Hurtig og nemt

Bestilte en ny rygsæk til min datter. Ingen problemer med bestillingen og den blev leveret meget hurtigt.

Hej Anette,

Det er vi glade for at høre, vi håber hun blev glad for den.

Oceniono na 4 z 5

Alt i alt en rigtig god oplevelse

God overskuelig hjemmeside, priserne lavere end butikspriser, hurtig og effektiv levering. Eneste LILLE minus var en lidt besværlig online bestilling, men formentlig pga. mobil bestilling.

31 lipca 2013

Hej Susanne,

Tak for din anmeldelse, vi arbejder på at gøre vores side så effektiv og nem på alle platforme som overhovedet mulig.

Ingen problemer

Rigtig god hjemmeside og super hurtig levering, bestiller gerne en anden gang.

Hej Nina,

Godt at høre!

Oceniono na 5 z 5

Hurtigt og effektiv og så endda spare penge. Det er win win.

Jeg køber også en skuldertaske til min søn, der skal have ny skoletaske. Det er nemt, hurigt, effektivt og jeg sparer penge. Stort udvalg på E-tasker af brands, størrelse og farver. Det bliver ikke sidste gang jeg køber tasker på E-tasker.

Hej Lene,

Det er super lækkert at høre!

fantastisk

fandt min clutch til meget billigere pris end normalt. super hurtig levering og god hjemmeside. kan kun anbefales

Hej Mette,

Det er vi super glade for at høre.

Perfekt handel

Købte en utrolig lækker rygsæk til 1/3 af normalpris.
Næste gang jeg skal købe en taske eller lignende, så skal jeg lige forbi web-site for at se om der er endnu et godt køb.

28 lipca 2013

Hej Anette,

Det er super dejligt at sidde og læse det her.

Oceniono na 5 z 5

Nemt og super hurtig levering

Det er nemt at bestille og der er super hurtig levering. En time efter jeg havde afsluttet min bestilling fik jeg en mail om at nu var tasken afsendt. Den blev leveret næste dag. Det er imponerende hurtigt!

27 lipca 2013

Hej Peter,

Vi gør hvad vi kan, tak for din anmeldelse!

Hurtig levering

Bestilte taske om søndagen og modtog den om tirsdagen. Det kan bare ikke gøres bedre :-)

26 lipca 2013

Hej Teena,

Det er vi glade for at høre.

Lynhurtigt!

Bestilte en Fjällräven rygsæk søndag aften og havde den i hænderne tirsdag - hurtigt og effektivt =)
Her handler jeg gerne igen.

26 lipca 2013

Hej,

Det er super lækkert at høre.

Perfekt!

Jeg har købt ipad sleeve og er meget tilfreds. Pris og kvalitet hænger sammen.

23 lipca 2013

Hej Vilmantas,

Det var da godt at høre, vi håber du er tilfreds.

Kan kun anbefales

Har købt tasker før hos E-tasker, og det er bare nemt og billigt!

22 lipca 2013

Hej Henriette,

Det er godt at høre.

hurtigt og nemt

det hele gik hurtigt og nemt . en virkelig god oplevelse

19 lipca 2013

Hej Niels,

Det er vi glade for at høre!

Oceniono na 5 z 5

super god og hurtig service

Det var en fornøjelse at handle med e-tasker. Jeg fik super god hjælp via chatten, så jeg fandt det perfekte penalhus til skoletasken. Jeg modtog pakken efter ganske få dage og min datter var henrykt for sin skoletaske.

17 lipca 2013

Hej Jette,

Dejligt at høre. Håber at det kunne bruges!

Nemt,Nemt og Billigt

Stort udvalg til super priser og lynhurtig levering

15 lipca 2013

Hej Jesper,

Dejligt at høre!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej