Bestilte en taske primo juni 2025. Desværre mistænker jeg Kirstens tasker for at svindle. Har forlængst betalt varen, og svært at komme i kontakt med firmaet.
Jeg bestilte 3 tasker den 1/6 og havde en dialog med dem inden bestillingen og virkede ikke som nogen der ville snyde en men efter jeg havde aflagt min bestilling og betalt fik jeg kun EN mail fra d... Zobacz więcej
Lavede en bestilling den 4 december. Efter bestillingen var registreret opstod der fejl før jeg blev bedt om oplysninger for mit betalingskort. En mail som jeg sendte til kundeservice herom, blev f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Indtil videre virkelig dårlig oplevelse. fik hurtig ordrebekræftelse osv, men har stadig ikke efter 14 dage modtaget det bestilte. herudover har de trukket pengene før varen er sendt hvilket man ikk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kattesundet 3, 5700, Svendborg, Dania
- kundeservice@e-tasker.dk
- www.e-tasker.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfekt service og hurtig levering
Varen var som forventet og servicen i top, det er ikke sidste gang jeg handler hos E-tasker.dk

Odpowiedź od www.e-tasker.dk
Godt udvalg, gode priser og hurtig levering.
Man kan sidde, hvorend man er, gennemse og bestille produkter til gode priser og hurtig levering. Lige noget for mig ;o)

Hurtig og nemt
Bestilte en ny rygsæk til min datter. Ingen problemer med bestillingen og den blev leveret meget hurtigt.

Odpowiedź od www.e-tasker.dk
Alt i alt en rigtig god oplevelse
God overskuelig hjemmeside, priserne lavere end butikspriser, hurtig og effektiv levering. Eneste LILLE minus var en lidt besværlig online bestilling, men formentlig pga. mobil bestilling.

Ingen problemer
Rigtig god hjemmeside og super hurtig levering, bestiller gerne en anden gang.

Odpowiedź od www.e-tasker.dk
Hurtigt og effektiv og så endda spare penge. Det er win win.
Jeg køber også en skuldertaske til min søn, der skal have ny skoletaske. Det er nemt, hurigt, effektivt og jeg sparer penge. Stort udvalg på E-tasker af brands, størrelse og farver. Det bliver ikke sidste gang jeg køber tasker på E-tasker.

Odpowiedź od www.e-tasker.dk
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Prisernene lidt lavere end andre lignende net butikker.
Bestilte skoletaske, og den var leveret indenfor 40 timer. Hurtig levering og kunne følge min pakke til kvik levering. God hjemmeside med stort udvalg og rimelige priser :-)

fantastisk
fandt min clutch til meget billigere pris end normalt. super hurtig levering og god hjemmeside. kan kun anbefales

Perfekt handel
Købte en utrolig lækker rygsæk til 1/3 af normalpris.
Næste gang jeg skal købe en taske eller lignende, så skal jeg lige forbi web-site for at se om der er endnu et godt køb.

Odpowiedź od www.e-tasker.dk
Nemt og super hurtig levering
Det er nemt at bestille og der er super hurtig levering. En time efter jeg havde afsluttet min bestilling fik jeg en mail om at nu var tasken afsendt. Den blev leveret næste dag. Det er imponerende hurtigt!

Odpowiedź od www.e-tasker.dk
Super hurtig levering, og man kan ikke være andet end glad over 25% rabat :)
Nemt og hurtigt. Jeg er tilfreds.

Odpowiedź od www.e-tasker.dk
Bestilte taske om søndagen og modtog den om tirsdagen. Det kan bare ikke gøres bedre :-)

Lynhurtigt!
Bestilte en Fjällräven rygsæk søndag aften og havde den i hænderne tirsdag - hurtigt og effektivt =)
Her handler jeg gerne igen.

Perfekt!
Jeg har købt ipad sleeve og er meget tilfreds. Pris og kvalitet hænger sammen.

Kan kun anbefales
Har købt tasker før hos E-tasker, og det er bare nemt og billigt!

hurtigt og nemt
det hele gik hurtigt og nemt . en virkelig god oplevelse

Odpowiedź od www.e-tasker.dk
super god og hurtig service
Det var en fornøjelse at handle med e-tasker. Jeg fik super god hjælp via chatten, så jeg fandt det perfekte penalhus til skoletasken. Jeg modtog pakken efter ganske få dage og min datter var henrykt for sin skoletaske.

Nemt,Nemt og Billigt
Stort udvalg til super priser og lynhurtig levering