Bestilte tre tørklæder. Modtog kun to. Forsøgte at klage via telefon (numret virker ikke), mail (den blev aldrig besvaret) og kontakformularen på deres hjemmeside (ingen reaktion). Må advare andre mod... Zobacz więcej
JEG VIL ADVARE MOD AT HANDLE MED E-SCARF. MINE VARER BLEV SENDT FORKERT,ISTEDET FOR HJEMLEVERING SENDTE DE VARENE TIL PAKKESHOP. DE BLEV HEREFTER RETURNERET TIL FIRMAET,DA JEG KKE HAR MULIGHED FOR A... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Svarer ikke mail og telefon. Har prøvet at returnere et fejlkøb - og pakken blev returneret uåbnet. Baseret på de andre anmeldelser tør jeg vel heller ikke returnere varen, når der er risiko for aldri... Zobacz więcej
Min første oplevelse på E-scarf.dk resulterede i at jeg først og fremmest aldrig fik Emailen om ordrebekræftelsen. Dernæst fik jeg aldrig et svar tilbage efter at ha' skrevet ind til dem, og sidst men... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Forny din stil med et tørklæde. Hos e-scarf finder du et kæmpe udvalg med mærker som Erfurt, Codello, Maya og Dixie. Du finder også tørklæder som pashmina, partisaner, tern, silketørklæder og bandana
Dalbugten 71, 2730, Herlev, Dania
- +45 40647530
- kundeservice@e-scarf.dk
- www.e-scarf.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Super!
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Fin kvalitet.
Rigtig god!!
Jeg fik mine tørklæder hurtig og de var i fin stand. Jeg havde et stort udvalg.
Utrolig lækre produkter!
Deres produkter er virkelig lækre og i utrolig god kvalitet, i forholds til den billige pris! Virkelig en fed webshop med lækre tørklæder! Og deres forsendelse er virkelig hurtig og billig!
Altid super hurtig levering (dag /dag) og stort udvalg! Kan varmt anbefales+++
Perfekt - meget hurtig ekspedition.
Hurtig levering fra niché leverandør med dybt sortiment
Man kan rolig kalde e-scarf for lidt af en niché leverandør. Med sit fokus på tørklæder er sortimentet mere dybt end bredt. Det er den store styrke ved e-scarf.
I kombination med den fantastisk hurtige levering, så kan man ikke andet end at anbefale e-scarf 100%.

Odpowiedź od e-scarf
Nem bestilling og hurtig levering
Der var masser at vælge imellem. Jeg bestilte tørklæderne om lørdagen, og mandag havde jeg pakken i postkassen.

Hurtigt og effektivt
Bestilte søndag, og sende en forespørgsel på mail og fik svar med det samme - nemt og hurtigt. Modtog pakken tirsdag og tørklæderne levede helt op til min forventning. Tørklæderne var en gave til min svigerinde og hun blev meget glad for dem :-).

hurtigt og effektivt
Jeg bestilte tirsdag middag, og havde mine varer torsdag middag.
Det var hurtigt!
Har nok næppe oplevet en hurtigere levering før. Jeg bestilte om eftermiddagen og min pakke lå i postkassen dagen efter - super service!
Desuden rigtig billigt og god kvalitet:)
serviceminded
Sys det er et godt sted at købe tørklæder på;-)
Øv der altid skal betales for fragt til post dk ellers ville jeg bestille endnu;-)
Mvh V
Positiv oplevelse
Hurtigt afsendelse, billig og venlig... intet negativt at sige overhovedet.
Det modtagne tørklæde er også i en fantastisk god kvalitet, i forhold til den billige pris... så Thumbs up herfra :)
Framragende handel
Kig hjemmeside, bestil og modtag!! Lige efter bogen. Superfin hjemmeside, hvor man har mulighed for, tydeligt, at se tørklæderne. Tørklædet levede helt op til min forventning - og til den venindes, som jeg forærede det til :)
flot og billigt tørklæde
Jeg fandt et lækkert tubetørklæde, som passede lige til mig og jeg har haft det på hver dag siden jeg fik det .
Billig og hurtig ekspedition
Fin pris og under 12 timers levering. Jeg bestilte to tørklæder søndag eftermiddag, som blev leveret mandag formiddag.
Perfekt.
Bestilte det lørdag. Mandag var det hos mig. Bedre kan det ikke gøres.
Super!
Havde lidt problemer med betalingsdelen, men firmaet vendte hurtigt tilbage efter at jeg havde sendt en mail. Alt i orden, og varerne var i postkassen dagen efter!