Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Regnskabsprogram for iværksættere og mindre virksomheder, der hjælper med at få styr på bogføringen og regnskabet.
Inni użytkownicy przeglądali również
Anbefaler varmt til nystartede enkeltmandsfirmaer
Jeg har brugt E-moms en del år nu og er meget glad for det, fordi det er så enkelt og overskueligt. For en selvstændig uden ansatte, som mig, har det være guld værd, selv at kunne lave mit regnskab og følge med i økonomien i forhold til at lade en revisor om det og først få resultatet når det er for sent at rette op på. Faktisk har det betydet at jeg nu har fået overblik og styr på min økonomi og sparer udgiften til revisoren.
Jeg bruger den gamle version, da jeg ikke har haft overskud til at sætte mig ind i den nye platform.
Der er da nok et par ting jeg kunne ønske mig bedre bla. layout muligheder for faktura, men det er små ting der i virkeligheden er uden stor betydning for mig. Anbefaler varmt til nystartede og enkeltmandsvirksomheder der bare vil holde det enkelt og syntes Economic er for kompliceret.
Holde dig væk fra dette firma
Jeg prøvede deres produkt i en prøveperiode på 14 dage og der var mange funktioner der ikke virkede. Jeg ringer til firmaet for at høre om det kan de være rigtigt. Han komme med alt muligt forklaringer og fik mig til at prøve deres produkt i 6 måneder. Jeg brugt rigtig meget tid på produktet uden held. Den kunne en gang overføre en liste af mine eksisterende kunder. Nu bliver de ved med at sende mig faktura, selv om jeg kun vil prøve deres produkt i 6 måneder. De er kun ud på at tjene penge. Deres produkt er ikke noget værd.
Ringe service...
Vi har brugt e-moms og er sådan set galde nok for siden.. men man bliver ringet op, også vil de sælge en et abonnement, og fortæller vores prøve periode er lige ved at udløbe... Da vi køre på et betalt 3 md abonnement kan jeg ikke helt få det til at hænge sammen men det er ved at udløbe, det skal så først fornyes den 2 januar..
Vi takkede så nej til deres tilbud og sagde vi selv klare betallingen på deres hjemmeside, men det forstod de åbenbart ikke da vi kort efter modtog en fakture, på lidt over 900 kr, med forfalds dato på!
Vi har nu i 2 dage prøvet at ringe dem op, hvor de ligger på efter 2 min i ventetid, hvor de siger de ringer tilbage, det har de så ikke gjort...
Vi har sendt E-mail, på både den som fakturen er sendt fra, og på deres hjemmeside også en direkte mail også, dem har de heller ikke svaret på!
Nu skal der snart ske noget ellers er jeg nød til at finde et andet firma til mit regnskab, da det ikke kan passe man ikke kan ringe jer op, eller i i det mindste svare på jeres mail!....
// Stine Clemensen...
Rigtig nemt og overskueligt bogføringsystem til mindre virksomheder
Deres support er hurtig til at vende tilbage på forespørgsler men det kunne ønskes at der var mere info i deres databaser.
Trækker penge uden at høre om kunden er interesseret.
Firmaet har uden at forespørge om jeg er interesseret i at fortsætte med deres online regnskabsprogram, trukket et beløb fra min firmakonto for et 12 mdrs abonnement.
Jeg brugte programmet en lille uge, men det var for omstændigt og uoverskueligt, så jeg kontaktede en revisor, der brugte et andet program.
Tænkte så ikke mere over dette inden jeg fik en mail om at nu havde e-moms trukket penge på min konto.
Jeg forsøgte med en venlig mail om jeg ikke kunne få en kreditnota og pengene tilbage, men nej
Utrolig nemt og lige til
Jeg har intet kendskab til bogføring og afregning af moms, men tænkte hvor svært kan det være. Så startede det hele op i excel, men det gik ret hurtigt op for mig, at så enkelt er det ikke.
Så jeg søgte efter billige regnskabsprogrammer på nettet og fald over emoms. Og det overraskede mig, hvor nemt bogføring pludselig er blevet. Systemet er utrolig brugervenligt og lige til at finde ud af. Jeg brugte maks. 5 min, og så var jeg i gang med at bogføre de første bilag.
En anden god ting ved emoms er deres support, som svare meget hurtigt tilbage på mailen og jeg har endda haft telefonisk kontakt en lørdag aften.
Kan varmt anbefales!
Perfekt til den nye/lille iværksætter
Jeg havde fornøjelsen af at benytte e-moms i en række år da jeg selv stod for alt vedr. bogføringen i min lille virksomhed.. Det gjorde regnskabet til en leg og det var nemt at have et godt overblik..
Prøver man nogen af de store anderkendte programmer, er de overfyldt med ting jeg ikke har behov for og gør det blot meget forvirrende.
Det har e-moms fikset ved at tænke meget i interface og hvordan vi tænker.
Jeg har nu fået mig en revisor der ordner alt det med regnskab, men vil til en hver tid anbefale en nystartet iværksætter at benytte program.
Billigt regnskabs program
Billigt og nemt regnskabs program, hurtig adgang, nem navigation på siden, kan varmt anbefales.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.