Jeg er tilfreds med forsikringen, det det er den billigste kaskoforsikring, jeg har fundet på markedet. Noge andet er jeres sagsbehandling! Dag jeg havde tegnet forsikringen, blev jeg telefon... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har to katte forsikret hos ETU, og den ene af mine katte har været langvarigt syg, dog uden meget store regninger, de har max været på 2000kr. Jeg får så, ud af det blå, hævet selvrisikoen til D... Zobacz więcej
Jeg havde for nyligt en vandskade i kælderen. Der var gået hul på et kloakrør, så opgangens kælderrum stod i 35 cm. kloakvand. Der blev sat seddel op fra bestyrelsen at vi ikke måtte gå i kæld... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
jeg var nu meget tilfreds da jeg brugte e-forsikringer til min bil og dvs. men jeg skiftet da jeg købte helt ny op sagde alle min forsikringer. glemte dog hunde forsikringer sidste år betalte den o... Zobacz więcej
Moderne forsikringsagentur, der konstant stræber efter at tilbyde dig markedets bedste service - med gode forsikringer til en fornuftig pris.
Kirkebjerg Allé 86, 1. sal, 2605, Brøndby
e forsikring, var rigtige hurtige til at ringe tilbage og er nemmer at komme i kontakt med
I forbindelse med mine år som kunde (4 år) har jeg ikke haft nogle problemer i forbindelse hermed - har heller ikke haft nogle skader.
Ellers er der i forbindelse med tilbud og nye forsikringer en rigtig god service og har også haft et godt tilbud på bilforsikringen.
Alt er jeg en meget tilfreds kunde.
Skiftet til e-forsikringer var nemt og vi har tilmed sparet nogle penge.
Nem, billig og tryg forsikring uden overraskelser. Du kan samle alle din forsikringer her og spare mange penge
vi har problemer med at lave tilkøb til vores forsikring, hvilket er ret frustrerende da vi efterhånden har været kunder lange og lægger et pænt beløb til jer hvert år, og bare vil forbedre det vi har og som i vil tjene mere på!!?? ellers har vi indtil nu været ok tilfredse..

Odpowiedź od E-forsikringer A/S
jeg kan kun anbefale dette forsikringsselskab E forsikringer, det er utrolig nemt og lige til.
Har guskelov ikke haft brug for andet end vejhjælp og den har været iorden hver gang, mange tak.
Ken Boye-Hansen

Odpowiedź od E-forsikringer A/S
Har endu ikke haft brug for jer, men det var totalt smertefrit at skifte til jer, og mega god service hele vejen igennem. Kan kun anbefale jer til alle.
Så nu må vi se, om jeg er lige så tilfreds, hvis jeg får brug for jeres hjælp :), skal i hvert fald nok anmelde det her.
Når jeg har haft brug for min forsikring, så har jeg bare ringet, og uden større ventetid, fået svar på det jeg spurgte om. Og der er blevet taget hånd om skadesanmeldelserne, så jeg ikke har skullet bekymre mig om det.
Derfor tænker jeg faktisk ikke ret meget på mit forsikringsselvskab, og jeg glemmer ofte deres navn, for jeg ved de er der hvis jeg får behov, og så behøver det ikke skabe bekymringer i mit liv.
De udfylder den opgave i mit liv, som de er sat til at varetage.
Jeg har intet at klage over.
Virker altid så nemt og der er aldrig problemer med at få hjælp eller ordnet sine forsikringer. Altid god service og på et meget højt plan. Jeg har tidligere haft rigtig meget med firmaer og forsikring at gøre... - rent erhvervsmæssigt, men aldrig har noget fungeret så godt som e-forsikringer.
Har faktisk ikke noget negativt at skrive, konkurrence dygtige priser - for mit vedkomne især på bilforsikringen og god service
Indtil videre fin behandling
Jeg er blevet rigtig godt behandlet. Det var meget nemt at flytte alle mine forsikringer, og så er de meget billigere end mit gamle selskab. Jeg har også anbefalet andre til at kontakte E-forsikring, hvilket faktisk er den allerbedste reklame.
er super tilfreds med jer indtil vidre, har du aldrig meldt en skade endnu.
det eneste jeg tænker lidt over er at min indbo-forsikring som jeg synes koster en del.
en forsikring der ligner alle di andre og priser så man skulle tro at det er kartel virksomhed.
Det er super billigt, og det er en alletiders service! Jeg har ikk skulle bruge min forsikring endnu, men er meget positiv!