Jeg er tilfreds med forsikringen, det det er den billigste kaskoforsikring, jeg har fundet på markedet. Noge andet er jeres sagsbehandling! Dag jeg havde tegnet forsikringen, blev jeg telefon... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har to katte forsikret hos ETU, og den ene af mine katte har været langvarigt syg, dog uden meget store regninger, de har max været på 2000kr. Jeg får så, ud af det blå, hævet selvrisikoen til D... Zobacz więcej
Jeg havde for nyligt en vandskade i kælderen. Der var gået hul på et kloakrør, så opgangens kælderrum stod i 35 cm. kloakvand. Der blev sat seddel op fra bestyrelsen at vi ikke måtte gå i kæld... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
jeg var nu meget tilfreds da jeg brugte e-forsikringer til min bil og dvs. men jeg skiftet da jeg købte helt ny op sagde alle min forsikringer. glemte dog hunde forsikringer sidste år betalte den o... Zobacz więcej
Moderne forsikringsagentur, der konstant stræber efter at tilbyde dig markedets bedste service - med gode forsikringer til en fornuftig pris.
Kirkebjerg Allé 86, 1. sal, 2605, Brøndby
Jeg kan virkelig ikke sige andet en at det bare fungerer !
Jeg har ligesom de fleste haft oplevelser med tunge og administrative forsikringsselskaber, som efterlader mig med et tungt suk.
Så mest af alt, er jeg bare glad for hvor nemt og overskueligt det er at have mine forsikringer hos E-Forsikringer.
Hør her; Den billigste ansvarsforsikring jeg kunne finde, bliver aldrig spammet med alle mulige tilbud konstant på mail.
Har endda fået en særbehandling som jeg aldrig glemmer, synes det var godt gjordet i forhold til situationen.
Den bedste befaling fra min side.
Jeg kan anbefale dig at tale med ETU vedr. dine forsikringer jeg er positivt overrasket over selskabet.
Jeg har kun overvejende positive ting, at sige om ETU - det gælder både ved henvendelse om nye forsikringer, spørgsmål og forhandleing om priser/vilkår, samt når skaden er opstået.
Der er som reglen hurtig respons og svarene er grundigt undersøgt også selvom jeg ikke altid har fået ret - det virker som om de tager udgangspunkt i at får tilfredse kunder.
tilfreds med selskabet
Det var hurtigt og nemt at skifte til e-forsikringer
Dog syns jeg, at min præmie steg ret meget pga. En meget lille skade!
Jeg har heldigvis ikke haft brug for at anmelde nogen skader endnu, så jeg ved ikke hvordan den process er.
Selve købsprocessen fungerede fint - selvom "beregn selv" siden ligner noget fra 90'erne - og den er ikke super brugervenlig.
Jeg har ikke kunnet finde noget andet forsikringsselskab der kan konkurrere på prisen med deres bilforsikringer. Hvis man, som jeg, ikke har haft bil før, så er det ret fedt at man kan blive elitebillist efter to år uden skader.
der var en der kørte ind i min bil om natten så jeg kontaktet selvfølgelig etu
Med den besked at jeg selv skulle betale selv riciko samt jeg ville rykke nogen trin ned:-(
Har efter følgene talt med flere af mine venner hvor deres forsikrings selvskaber går ind og dækker skaden helt samt forbliver de på samme trin da skad jo er uforskyldt.

Odpowiedź od E-forsikringer A/S
Som overskriften antyder, så har jeg haft svært ved at komme igennem til E-forsikringer. I forbindelse med tegnelse af en veteranbilforsikring havde jeg behov for svar på et par spørgsmål og selvom jeg efterlod mit telefonnummer på deres svar-system, så blev der ikke ringet tilbage indenfor nogle timer. Jeg lagde mit nummer flere gange og endelig fik jeg en opringning tilbage samt svar på mine spørgsmål og desuden et direkte nummer i fald jeg havde flere spørgsmål. Måske var mine forventninger til tilbageringningstid for højt sat, men i situationen havde jeg brug for afklaring, før jeg kunne skrive under på at købe bilen, så flere dages ventetid var ikke brugbart i min situation.
Som nævnt er det er veteranbilforsikring jeg har hos E-forsikringer. Den har fungeret upåklageligt, forstået på den måde, at jeg ikke har haft brug for den. Et forslag til forbedring af E-forsikringers service specielt i forbindelse med forsikring af veteranbiler er, at tilbyde en e-mail, der sendes f.eks. et par uger før bilen skal i vinterhi samt et par uger før den må køre igen i foråret. Ellers er alt fint, men som sagt har jeg ikke haft brug for forsikringen endnu, så anmeldelsen skal ses i det lys.
Det har være en let overgang fra det gamle selskab til nu, og har ud fra min situation, fået markedets bedste tilbud her. Kanon kunde service og rare mennesker at snakke med!
- dog er det synd der ikke er mulighed for tilvalg af tillæg til "farlig sport", så er tvunget til at have dobbelt op af ulykkesforsikringer.
Jeg har alle mine løsninger samlet hos E-forsikring og det til en meget fordelagtig pris!
Jeg har haft brug for forsikringen et par gange og de har aldrig skuffet eller rendt fra deres ansvar/dækning.
Desuden har jeg modtaget en uovertruffen service, når jeg har været i telefonisk kontakt med E-forsikringer. Så kun en masse +++ herfra :)
Jeg har aldrig haft problemer med min bil og ullykkeforsikring, det er så nemt.
Tænker ikke over jeg er dækket ind hos jer, i dækker behovet :)

Odpowiedź od E-forsikringer A/S
Langt billigere end alle de andre selskaber.
Har tidliger haft andre selskaber, men ingen der kan efterlever e-forsikringer.dk's priser,service,ect.Hos e-forsikringer.dk har jeg bil, båd, indbo.Jeg kan bestemt ikke forstille mig at skulle skifte til noget andet.
Carsten Malik Larsen
Billige priser, altid til at komme i kontakt med både pr. mail mm. Det eneste der kan være lidt irriterende kan være deres opkrævninger ikke kommer pr. mail. Men alt i alt en rigtig godt service man for. Kan klart anbefales.
alt i alt et godt skift.flink forsikringsmand, fik svar på det man spurgte om.så jeg personligt synes det var en go oplevelse.
Forsikringer er noget vi alle skal have, men håber jo ikke at nogensinde at få brug for dem. Jeg har haft E-forsikring nu i et år, men kan ikke fortælle noget om E-forsikringer, da jeg endnu ikke har haft brug for dem.