Dyrenesnetsalg.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Tilfældigt fandt jeg DyrenesNetsalg Webshop , da jeg søgte specifikt foder til min hund. I forbindelse med mit køb sneg der sig en lille misforståelse ind. Jeg skrev besked og fik meget hurtigt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De er bare altig mega hurtige, pakken kommer næste dag og denne gang var der fire små gaver med. En hunde slikkeping og en sammelklappelig vandskål, en pose labrelarver og en slikkepind - der er så go... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fin dialog fra bestilling til levering, Fik leveret de tunge varer helt til døren( ikke af fragtmandsfirma) Tror jeg selv er kommet til at bestille fasanfoder i stedet for hønsefoder😅 Men de sp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og supergod kundeservice. Jeg havde en vare, der var i restordre, og jeg blev straks kontaktet og spurgt, om jeg ville vente med det hele, eller om jeg ville have den eftersend... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Her finder du alt til dyr. Transporttasker, transportbure, foder, dyrefoder, kattefoder, hundefoder, vi har det hele.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Det er nu 2 gang jeg handler med dem…

Det er nu 2 gang jeg handler med dem efter ny ejer og jeg må bare klappe i mine hænder over hvor god service jeg har fået begge gange.. De har haft lidt begynderudfordringer med mine bestillinger, men begge gange har de overraskende hurtigt henvendt sig til mig så vi kunne få det løst...🙏 Stor TAK til Thomas det var virkelig fantastisk service 👍👍👍.

Tak bare tak.

28 kwietnia 2023

Hej Linda

Mange tak for de meget fine ord😊 De varmer.

Hurtig handel

Rigtig god kontakt. Hurtig levering. Kan varmt anbefales.

9 kwietnia 2023

Odpowiedź od Dyrenesnetsalg.dk

Takker for de fine ord 👍

Hurtig levering

Dejligt at bestille en dag og få leveret dagen efter. Blev ringet op i forbindelse med mulighed for gratis godbidder der var efter sidste udløbs dato. Med pakken fulgte 3 poser og et brev. Meget fin service

12 kwietnia 2023

Odpowiedź od Dyrenesnetsalg.dk

Mange tak for din anmeldelse😊

Virkelig god service!

Virkelig god service!
Blev ringet op, da netbutikken lige var overtaget af ny ejer. Produkterne jeg havde bestilt var løbet på dato, så jeg fik det gratis med, hvis jeg ville have det. I stedet fik jeg et andet bedre produkt, der oversteg prisen jeg havde betalt.
Venlig og serviceminded.

10 kwietnia 2023

Takker mange gange. 😊

Hurtig og godt

Hurtig og godt!

22 marca 2023

Odpowiedź od Dyrenesnetsalg.dk

Det er vi glade for du syntes 👍

Oceniono na 5 z 5

kontakt med dyrenesnetsalg.dk den 20…

kontakt med dyrenesnetsalg.dk den 20 marts. Jeg har nu haft kontakt med virksomheden og jeg har modtaget mine penge retur og sendt de vare tilbage. Der er kommet ny ejer af virksomheden her den 18 og 19 marts 2023. Dejligt at der er kommet styr på det med min dårlig oplevelse med virksomheden.

20 marca 2023

Odpowiedź od Dyrenesnetsalg.dk

Er glad for vi kunne løse det.
Og tak for din nye anmeldelse👍

Super

Super, hurtig levering. Kan varmt anbefales.

19 marca 2023

Det er vi glade for😊

Oceniono na 1 z 5

Jeg har kontaktet kundeservice 2 gange…

Jeg har kontaktet kundeservice 2 gange og hører intet. De har sendt den forkerte vare til mig

13 marca 2023

Kære Helene
Vi har næsten lige overtaget webshoppen.
Men håber at vi måske vil kunne hjælpe dig, selvom det er lidt sent, og før vores "tid". Du må endelig kontakte os på +45 7060 4181 eller email kontakt@dyrenesnetsalg.dk . Så skal jeg se, om det er noget vi kan hjælpe med.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har ikke fået det rigtige jeg…

Jeg har ikke fået det rigtige jeg bestilte og de reagere ikke når man tager kontakt til dem. kvalitet på produktet er ikke i orden det kedeligt i farven og slet ikke lækkert.
Det var første gang jeg købte hos dem det gør jeg ikke igen. så jeg kan ikke anbefale dem.

27 lutego 2023
Oceniono na 2 z 5

Har modtaget forkert vare og kan ikke…

Har modtaget forkert vare og kan ikke komme i kontakt med firmaet dårlig service virkelig!

12 lutego 2023

Kære Stephanie
Desværre er dette svar lidt sent i forhold til din oplevelse.
Vi har lige overtaget dyrenesnetsalg.dk , så selvom det er før vores "tid", er du meget velkommen til at kontakte os, så skal jeg se om jeg kan gøre noget.
+45 7060 4181
kontakt@dyrenesnetsalg.dk

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej