Dyrenesnetsalg.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Tilfældigt fandt jeg DyrenesNetsalg Webshop , da jeg søgte specifikt foder til min hund. I forbindelse med mit køb sneg der sig en lille misforståelse ind. Jeg skrev besked og fik meget hurtigt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De er bare altig mega hurtige, pakken kommer næste dag og denne gang var der fire små gaver med. En hunde slikkeping og en sammelklappelig vandskål, en pose labrelarver og en slikkepind - der er så go... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fin dialog fra bestilling til levering, Fik leveret de tunge varer helt til døren( ikke af fragtmandsfirma) Tror jeg selv er kommet til at bestille fasanfoder i stedet for hønsefoder😅 Men de sp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og supergod kundeservice. Jeg havde en vare, der var i restordre, og jeg blev straks kontaktet og spurgt, om jeg ville vente med det hele, eller om jeg ville have den eftersend... Zobacz więcej

1. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Her finder du alt til dyr. Transporttasker, transportbure, foder, dyrefoder, kattefoder, hundefoder, vi har det hele.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

405 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fin dialog fra bestilling til levering

Fin dialog fra bestilling til levering,
Fik leveret de tunge varer helt til døren( ikke af fragtmandsfirma)
Tror jeg selv er kommet til at bestille fasanfoder i stedet for hønsefoder😅
Men de spiser det da, og er bestemt min egen fejl😅
Handler meget gerne her igen😊
Håber der snart bliver åbnet for salg af hønsefoder igen, da mine høns er beskyttet mod vilde fugle(fugleinfluenza)

15 stycznia 2022

Hej Jannie,
Tusinde tak for din anmeldelse.

Hønsefoder er helt sikkert noget vi får i sortiment igen, så vi glæder os allerede til at se dig igen! 😃

Fin kundeservice

Fin kundeservice.
Jeg købte en Trixie bidering til min hvalp på 13 uger. Han nåede ikke at bide i den, men kun gå rundt med den, før den gik fra hinanden. Det synes jeg var lidt ringe, selvom den kun kostede 50 kr. skrev til kundeservice og sendte billeder med, men ikke for at få penge tilbage, bare for at fortælle det. Fik svar hurtigt og 50 kr retur.
Det var fin kundeservice. 😊 har købt noget andet der i stedet.

11 stycznia 2022

Hej Ingrid
Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at vores kundeservice fik hjulpet dig. Forhåbentligt ser vi dig igen. 😃

Bestilte samme vare

Bestilte samme vare, hos jer og én anden udbyder. Jeres var den ægte vare. Tak for lækre hundesenge.

10 stycznia 2022

Hej Rita,
Tak for din flotte anmeldelse, den betyder rigtig meget for os. :-)

Topklasse

ALTID GOD PRIS, GOD SERVICE OG HURTIG LEVERING - TOPKLASSE!!

8 stycznia 2022

Hej Maria!
Tusinde tak for din topklasse anmeldelse, den sætter vi pris på!

Vi glæder os til at se dig igen! 😍

Oceniono na 4 z 5

Generelt er jeg meget tilfreds og har…

Generelt er jeg meget tilfreds og har købt deraf flere gange til lidt større beløb. De andre gange har jeg fået en lille ekstra ting med og været vildt glad for det og betragtet det som dejlig kundeservice :-) sidste gang var der dog intet med. Jeg ved godt de ikke er forpligtede til det men som en tilbagevende kunde var der dog en lille bitte skuffelse indeni mig.

26 października 2021

Hej Louise,

Tak for din flotte anmeldelse.
Det er selvfølgelig noget vi skal huske til næste gang. Vi håber trods alt at du kommer forbi Dyrenesnetsalg igen! :-)

Oceniono na 4 z 5

Ganske tilfreds

24 października 2021

Odpowiedź od Dyrenesnetsalg.dk

Tak for din fine anmeldelse! :-)

Oceniono na 2 z 5

Vare ikke på lager

Vare ikke på lager. Dette stod ikke på hjemmeside og det blev ikke meddelt via mail eller andet før henvendelse fra mig.

19 października 2021

Hej Benny,

Beklager oplevelsen. Dyrenesnetsalg har fået nye ejere. Vi bestræber os på at få leveret dine varer til tiden. Derfor har vi en leveringstid på 1-3 hverdage hvis varen er på lager og 3 - 7 hverdage hvis varen ikke er. Vi håber trods oplevelsen tidligere, at du vil besøge os igen.

Super god web-shop

18 października 2021

Hej Carsten,

Tak for din fine anmeldelse. :-)

Oceniono na 5 z 5

Produkt var som forventet og blev…

Produkt var som forventet og blev leveret 3 hverdage efter bestillingen

18 września 2021

Hej Tanja,

Det er vi så glade for at høre! Vi glæder os til at se dig igen på Dyrenesnetsalg.dk. :-)

God service!

15 września 2021

Hej Michael,

Tak, tak tak for dine ord. Det betyder så meget for os! :-) Vi glæder os til at se dig igen på hjemmesiden.

Hej dyrenes netsalg.

Hej dyrenes netsalg.
Til Allan.
Jeg er så utrolig glad for det halsbånd som jeg har bestilt til min Franske bulldog Mike.
Jeg ved godt at jeg ikke havde set at der stod at det var en skaffe vare. Men du formådede alligevel at skaffe det rigtige halsbånd, efter lidt problemer med virksomheden i England.
Godbidderne bragte lykke hos hunden, tak for din venlighed.

Hilsen.
Kim Sartou Jensen.

14 września 2021
Opinia niezależna
Oceniono na 3 z 5

God bestilling

God bestilling, dog engelsk mail jeg ik turde åbne, og nummer ik var der til at følge pakke , før jeg fik fra gls afhent pakke

20 sierpnia 2021

Hej Gitte.

Tak for din karakter, omend DyrenesNetsalg ikke er herre over hvilket sprog transportørerne vælger at bruge i deres opsætninger. - i dit tilfælde DSV/GLS.
Håber under alle omstændigheder at du var glad for din pakke.

Vh Allan
DyrenesNetsalg

Oceniono na 1 z 5

Modtog aldrig mine ordinære vare

Modtog aldrig mine ordinære vare. Ved 2. opringning og samme "sang" valgte jeg at afbestille ordren igen. Og så gik det ellers stærkt med at få sendt min vare UB. "For vi passer godt på vores kunder......"
Nu vil det så klæde butikken at overholde egne handelsbetingelser......

7 lipca 2021
Opinia niezależna

Hej Henriette.

Tak for din karakter. Håber du til trods for den dårlige oplevelse blev glad for alle de varer du modtog fra DyrenesNetsalg.

Vh Allan

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej