Dyrekassen Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Dyrekassen gjorde det igen! Det tog lidt længere tid end sædvanligt, men sådan er det i ferieperioden. Jeg virkelig ikke rose dette forsikringsselskab nok for det er så trygt at have dem med i disse s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har for nylig mistet vores hund, som var knap 4 år gammel. Da forsikringen ophørte fik vi henvendelse om at livsforsikringen måske kunne komme i spil, hvis dyrlægen kunne udtale sig på en best... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hurtig behandling og nem adm. Jeg har haft en god oplevelse med Dyrekassen Danmark i min søgning på en forsikring til min kat. Jeg måtte desværre bruge den forleden, meget rart at dyrlæge kan send... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den bedste forsikring til min hund! Jeg har gennem mange år haft Dyrekassen Danmark som forsikring til mine hunde. Jeg anmeldt dem ved flere lejligheder gennem årene. Og de har aldrig skuffet mig... Zobacz więcej

1. Agencja ubezpieczeniowa
  2. Firma ubezpieczeniowa

O Dyrekassen Danmark

Napisane przez firmę

I Dyrekassen Danmark forsikrer vi din bedste ven. Så skal du ikke bekymre dig, hvis det uheldige skulle ske, at din hund eller kat bliver syg eller kommer til skade. Vi ved, hvor meget I betyder for hinanden.

Hos Dyrekassen Danmark stræber vi altid efter at tilbyde dyreforsikringer, der er tilpasset dine behov og ønsker. Vi tilbyder ansvars-, syge- og livsforsikring af hunde samt sygeforsikring af katte.

Når du henvender dig til Dyrekassen Danmark, bliver du mødt af et team af specialiserede medarbejdere, der selv er passionerede dyreejere, og som alle brænder for at passe godt på dig og din bedste ven. Også når skaden er sket.

Napisane przez firmę

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 550

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg har altid kunne regne med…

Jeg har altid kunne regne med Dyrekassen Danmark i de 5 år min kat var forsikret (han blev først forsikret som 7årig)
Særligt til slut, hvor vi havde et kort sygdomsforløb med mange dyrlægebesøg.

Hej Mathilde

Tusind tak for de fem flotte stjerner!

Det er virkelig dejligt at læse, at du har været tilfreds gennem alle årene. Vi er glade for, at vi kunne være der for dig og din kat, da I havde allermest brug for det.

Oceniono na 5 z 5

Jeg får tilbagemelding i løbet af få…

Jeg får tilbagemelding i løbet af få dage, og pengene kommer i løbet af 1-2 uger.

Hej Ditte

Mange tak for anmeldelsen og de fem stjerner!

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Katteforsikring, skade

Hurtig behandling og udbetaling

Hej Frank,

Tusind tak for stjernerne og den flotte anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores hurtige behandling og udbetaling.

Oceniono na 1 z 5

Det er bare ikke godt nok!

At man kun kan have 1-2 skader pr. År ( nogen år slet ingen) og så er det for meget og der bliver sat restriktioner på ens forsikring, jeg har haft 3 hunde forsikret siden 2021 hos Dyrekassen, det er bare ikke godt nok i min verden. Så derfor kun 1 stjerne.

Hej Charlotte

Jeg er ked af at høre om din utilfredshed, og jeg kan godt forstå, at det er frustrerende at få ændret vilkårene for sin forsikring.

Der er ikke en fast grænse for, hvor mange skader man kan have på et år. Forsikringen har et maksimalt erstatningsbeløb pr. år, men der er altså ikke en begrænsning på selve antallet af skader.

Som forsikringsselskab er vores vigtigste opgave uden tvivl at være der for vores kunder og hjælpe, når der er brug for det – men det kan vi kun, så længe der er en vis balance mellem præmieindtægter og erstatningsudbetalinger. Den balance kan blive udfordret, hvis der er gentagne sygdoms- eller skadeforløb.

Derfor er vi nogle gange nødsaget til at vurdere det enkelte kundeforhold – netop for at det ikke får en negativ indvirkning på hele kundefællesskabet. Det synes vi er mest fair for alle.

I dit tilfælde har vurderingen givet anledning til en ændring, som betyder, at du fremover kommer til at betale selvrisiko oftere end tidligere. Der er dog ikke ændret på selve dækningen, og du kan derfor fortsat få hjælp til en lang række behandlingsudgifter, hvis uheldet er ude.

Hurtig og god behandling

Hurtig og god behandling , da vores hund pludselig blevet meget kritisk syg og desværre måtte aflives .

Hej Martin

Jeg er ked af at høre om tabet af jeres hund.
Dog glæder det mig, at der under sygdomsforløbet ikke har været bøvl med forsikringsarbejdet, og at denne del gik hurtig og effektivt, som den skulle.

Tak for den pæne anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Er meget tilfreds forsikringen dækker…

Er meget tilfreds forsikringen dækker hvad den lover og altid en fin kundeservice, hvis man har spørgsmål.

Hej ESN,

Vi er glade for at høre, at vores forsikring lever op til dine forventninger, og at vores kundeservice har været hjælpsom.

Tak for den pæne anmeldelse og de 5 stjerner!

Oceniono na 5 z 5

Der har aldrig været problemer

Der har aldrig været problemer! De dækker hver gang. Kan kun anbefale dem! Skiftede fra Agria ( da de begyndte at blive dyrere og stille flere krav)!

Hej Trine,

Den største anerkendelse, vi kan få, er en anbefaling - så tusind tak!
Vi er så glade for at høre, at vi lever op til dine forventninger og dækker, når det gælder.

Kan anbefales

Har intet dårligt at sige. Er meget tilfreds med min hundeforsikring.

Hej Sandra

Tusind tak for den fornemme anmeldelse!
Dejligt at høre, du er tilfreds med din hundeforsikring.

Oceniono na 5 z 5

Som tidligere nævnt er svar og…

Som tidligere nævnt er svar og skadesudbetaling meget hurtigt og effektivt.
Jeg kan på det varmeste anbefale Dyrekassen Danmark.

Hej Trine

Tusind tak for stjernerne og den varme anbefaling.

Det er simpelthen så dejligt, at du fortsat er tilfreds og endnu engang har haft en god oplevelse - det betyder alverden for os!

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og hurtigt…

Fantastisk service og hurtigt tilbagebetalingstid!

Hej Patrick

Fantastisk at høre - det er præcis sådan, det skal være!
Du skal have stor tak for anmeldelsen og de 5 stjerne.

God Service

God og hurtig tilbage melding og service

Hej Ellen

Tak for de pæne ord. Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse med os - det er lige præcis det, vi stræber efter.

Super service 😃

Vi har flere gange haft brug for hjælp af Dyrekassen Danmark. Vi har aldrig oplevet nogen problemer, og de afregner gerne direkte til dyrlægen. Helt igennem fantastisk service.

Hej Katrine

Det er sådan en anmeldelse, der giver et smil på læben - tusind tak, fordi du delte din oplevelse med os!

Det fungerer upåklageligt.

Det fungerer upåklageligt.

Hej Diana

Tusind tak for de fem stjerner!

Skønt at høre, at alt fungerer, som det skal.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og seriøs dyreforsikring

Rigtig god og seriøs dyreforsikring, de er hurtige til at behandle ens anmeldelser. Kan varmt anbefale Dyrekassen Danmark

Hej Laura,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Den største anerkendelse vi kan få, er en anbefaling - så din anmeldelse betyder meget for os.

Oceniono na 5 z 5

God service. Efter at vi havde anmeldt skaden og sendt faktura fra dyrlægen, gik der kun 2 dage til beløbet var udbetalt.

Hej Vibeke,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, du er tilfreds med vores service og vores sagsbehandling.

Oceniono na 5 z 5

Dyrekassen var meget hjælpsomme.

Dyrekassen var meget søde, venlige og hjælpsomme da min kat blev alvorligt syg, indlagt på intensivafdeling og desværre døende. Dyrekassen agerede hurtigt, let, professionelt, problemfrit og erstatning fra udgifter til dyrehospitalet blev udbetalt. Al denne gode support, selvom min kat blev syg og døende på et dyresyghus i Sverige. Tak Dyrekassen 🙏

22 czerwca 2026

Hej Anna,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med at have haft os med på sidelinjen. Det er aldrig sjovt at stå i en situation hvor ens kæledyr bliver syg, så vi er glade for at høre, at forsikringsdelen har kørt som den skulle og at du føler dig godt behandlet.

Oceniono na 5 z 5

Dyrekassen: Danmarks suverent beste dyreven!

Dyrekassens personale er meget imødekommende og hjælpsomme. Selv om jeg endnu ikke har haft brug for dækning af udgifter til min kats dyrlægeregninger, vil jeg dog alligevel fremhæve Dyrekassens absolut rimelige medlemspriser og vilkår. Jeg får faktisk en bedre service og bedre vilkår end jeg gjorde hos foreksempel Agria, som er meget dyre, ubøjelige og uigennemskuelige. Jeg kan klart anbefale Dyrekassen Danmark til alle dyreelskere.

7 maja 2026

Hej Arne,

Tusind tak for de pæne ord og de flotte stjerner!

Det glæder mig at høre, du er tilfreds med vores tilgang, priser og vores vilkår. Det betyder meget for os, at du tog dig tiden til at give din mening til kende.

Deltagende personale

Deltagende personale, når ens kæledyr går bort. Billigt. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen, hvis jeg får et nyt kæledyr.

Hej Jannie,

Tusind tak for anmeldelsen!

Det glæder os, at du er tilfreds med servicen og har lyst til at kaste så mange fine stjerner i vores retning.

God forsikring

Har kun haft gode erfaringer med Dyrekassen. Og vi har virkelig haft brug for en god forsikring til vores to katte.

22 czerwca 2026

Hej Lene,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at I kun har haft gode oplevelser - så kan vi ikke ønske os meget mere.

Emma, Dyrekassen Danmark

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej