Dyrekassen Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Dyrekassen gjorde det igen! Det tog lidt længere tid end sædvanligt, men sådan er det i ferieperioden. Jeg virkelig ikke rose dette forsikringsselskab nok for det er så trygt at have dem med i disse s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har for nylig mistet vores hund, som var knap 4 år gammel. Da forsikringen ophørte fik vi henvendelse om at livsforsikringen måske kunne komme i spil, hvis dyrlægen kunne udtale sig på en best... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hurtig behandling og nem adm. Jeg har haft en god oplevelse med Dyrekassen Danmark i min søgning på en forsikring til min kat. Jeg måtte desværre bruge den forleden, meget rart at dyrlæge kan send... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den bedste forsikring til min hund! Jeg har gennem mange år haft Dyrekassen Danmark som forsikring til mine hunde. Jeg anmeldt dem ved flere lejligheder gennem årene. Og de har aldrig skuffet mig... Zobacz więcej

1. Agencja ubezpieczeniowa
  2. Firma ubezpieczeniowa

O Dyrekassen Danmark

Napisane przez firmę

I Dyrekassen Danmark forsikrer vi din bedste ven. Så skal du ikke bekymre dig, hvis det uheldige skulle ske, at din hund eller kat bliver syg eller kommer til skade. Vi ved, hvor meget I betyder for hinanden.

Hos Dyrekassen Danmark stræber vi altid efter at tilbyde dyreforsikringer, der er tilpasset dine behov og ønsker. Vi tilbyder ansvars-, syge- og livsforsikring af hunde samt sygeforsikring af katte.

Når du henvender dig til Dyrekassen Danmark, bliver du mødt af et team af specialiserede medarbejdere, der selv er passionerede dyreejere, og som alle brænder for at passe godt på dig og din bedste ven. Også når skaden er sket.

Napisane przez firmę

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 550

Napisz recenzję

Venlig og behagelig samtale

Venlig og behagelig samtale.
Gik lige som det skulle

18 maja 2026

Hej Lisbeth,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du havde en behagelig samtale og at det gik lige som det skulle - så kan vi jo næsten ikke bede om mere!

Hej OF,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det er simpelthen så dejligt at høre, at du er tilfreds med sagsbehandlingen.

Hurtig sagsbehandling og udbetaling

Vi har haft Dyrekassen Danmark i de 9 år vi havde vores hund og vi har været meget glade for det.
Der har aldrig været noget bøvl i forhold til udbetalinger eller hjælp, så mange tak for det!

18 maja 2026

Hej Stine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at I har været tilfredse gennem alle 9 år - det betyder meget for os!

Jeg anbefaler altid Dyrekassen

Jeg anbefaler altid Dyrekassen. Hurtig og kompetent hjælp, god dækning og søde medarbejdere.

Hej Nellie,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores service, dækning og vores tilgang - det betyder alverden for os.

Oceniono na 5 z 5

Vi kan ikke få nået Bedre forsikring…

Vi kan ikke få nået Bedre forsikring til vores Shar pie hund . Det skulle lige være at dækken på sygeforsikring kunne godt være højer . Da dyrlæger er meget meget dyre i helligdage

Hej Lene,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak!

Altid venlig kontakt

Vi har fået god og hurtig behandling af en lidt kompliceret sag.

15 kwietnia 2026

Hej Lis,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Dejligt at høre, at I er tilfredse med den behandling I har modtaget.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og tilfredsstillende behandling…

Hurtig og tilfredsstillende behandling af min sag👌

Hej Kurt,

Sikke en fin anmeldelse - tusind tak!

Det er så dejligt at høre, at du er tilfreds med sagsbehandlingen.

Kæmpestor anbefaling herfra

Vi fik tegnet en forsikring hos Dyrekassen Danmark til vores labrador for 6 år siden. Vi fik brug for dem, da han desværre fik revet sit korsbånd over.
Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger. Hele forløbet har været yderst professionelt og alt fungerede præcis, som man håber i en svær situation. Hurtig behandling, god service og en tryg oplevelse fra start til slut. Stor anbefaling herfra.

15 kwietnia 2026

Hej Vita,

Tusind tak for den fornemme anmeldelse!

Det er så fantastisk at høre, at I synes alt spillede og at det forløb lige som I havde håbet på.

Hurtig sagsbehandling

Hurtig sagsbehandling af kompetente skadebehandler

Hej Anders,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak for det!

Oceniono na 5 z 5

Varm anbefaling og god hjemmeside

Jeg kan ikke andet end varmt anbefale Dyrekassen Danmark. Forsikringen blev oprindeligt anbefalet af Kattens Værn, og jeg har ikke fortrudt et eneste øjeblik.
Gode systemer og hjemmeside og service.
Nemt og informativt skadesforløb.

1 marca 2026

Hej Claus,

Hold da op, sikke en fornem anmeldelse! Tusind tak for det.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds og synes det hele spiller.

Perfekt oplevelse med Concordia

Perfekt oplevelse med Concordia. Total gnidningsfrit og ingen vrøvl.

4 maja 2026

Hej Rene,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds og har haft en god oplevelse uden gnidninger og uden vrøvl - det er jo lige sådan, det skal være.

Oceniono na 5 z 5

Der gik 3 uger,men jeg fik penge,mere…

Der gik 3 uger,men jeg fik penge,mere end jeg turde håbe på

7 maja 2026

Hej Heidi,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med din udbetaling, på trods af den lidt længere sagsbehandlingstid.

Vi gør os altid umage for at være så effektive som muligt.

Hurtig sagsbehandling

Der går ikke lang tid fra skadeanmeldelse til fair og hurtig refusion af udgifter

7 maja 2026

Hej Kunde,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og sagsbehandling.

Alt fungerer!

Jeg er bare super glad for et selskab, man ikke skal diskutere med, når man har brug for det. Heldigvis har jeg kun brugt dem 2 gange til min 8-årige hund. Alt er bare fungeret uden problemer og jeg har fået dækket mine udgifter jævnfør mine forsikringsbetingelser. Fedt!

6 maja 2026

Hej Sara,

Dejligt at høre, du synes det hele spiller og at du ikke har en finger at sætte på noget af det.

Du skal have stor tak for den fine anmeldelse.

Perfekt

Hutigt og hendsynstagne når man har mistet sit dyr

4 maja 2026

Hej Lene,

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Vi er kede af at høre, at du har mistet dit dyr.
Men det er trods alt dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service og behandlingstid i forbindelse med forløbet.

Hej Kunde,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores service og vores tilgang.

Oceniono na 1 z 5

Alt for dyrt

Alt for dyrt! Man får kun udbetalt 80 % af dyrlægeregningerne!

29 kwietnia 2026

Hej Birgitte

Det er korrekt, at erstatningen beregnes til 80 % af de dækningsberettigede udgifter, hvorefter selvrisikoen fratrækkes. Sådan har det altid været.

Vi gør meget ud af at forklare, hvordan erstatningen beregnes, samt hvad forsikringen dækker og ikke dækker – netop for at forventningsafstemme og undgå misforståelser.

Derfor oplyser vi om vilkårene for dækning på vores hjemmeside (inkl. prisberegneren) og i vores produktbrochurer, ligesom det fremgår af forsikringsbetingelserne, som du til enhver tid kan finde online eller få tilsendt.

Alle oplysninger er således tilgængelige forud for købet af forsikringen. På den måde kan man som kunde undersøge, om vi kan matche ens specifikke ønsker og behov.

Det er naturligvis beklageligt, hvis det ikke er tilfældet her.

Sisse, Dyrekassen Danmark

Hej June,

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak!

Det glæder os at høre, at I har været tilfredse gennem så mange år. Det betyder meget for os, at I tog jer tiden til at give jeres mening til kende.

Emma, Dyrekassen Danmark

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej