Durlinger Schoenen Recenzje 260

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heel fijn contact via de e-mail. Duidelijke verwijzingen en heldere uitleg. Er werd fijn meegedacht in het retourproces en ik mocht desondanks toch gebruik maken van aangeboden kortingen. Heel fijn!

Oceniono na 5 z 5

Hadden lakschoenen gekocht in Februari en pas drie of vier keer aangehad, en de lak begon al te scheuren en los te laten. Terug naar de winkel in Kaatsheuvel en na overleg mochten we voor deze... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

SUPER !!! Vooral de klantvriendelijke support service! Pakje stond op afgeleverd door PostNl,maar niets ontvangen. Na een onderzoek, en ondanks chauffeur beweerd het afgeleverd te hebben aan "trap b... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering via de webshop met juiste bezorgtijd. 1 Ster in mindering gebracht omdat de retoursticker er niet bij zal. Het was even puzzelen hoe ik het toch gratis kon retourneren (dit is nam... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Levering verliep vlot

Levering verliep vlot. Boots van Waldlaufer (die ik om de zoveel tijd her-koop). Steeds gekocht via Peter Hahn, nu Durlinger.
Ze zitten niet goed, pijnlijke voeten & erge rugpijn. Osteopathie massages ...niks hielp. Zijn nochthans identiek als vorige. En toch...precies een andere leest. Tot ik de oude terug aandeed; alles weg! Dus zal ik deze boots niet meer dragen!

23 października 2024
Oceniono na 3 z 5

Snelle levering maar slechte kwaliteit schoen

Hele snelle levering dat is echt top! Maar ik heb schoenen gekocht voor mijn dochter van het merk vingino.
Waren €100,- maar wat een slechte schoenen zijn dat zeg binnen 1 week verkleure de gouden gespen en rits kreeg ik kleine compensatie dus oke prima maar ik kan ze elke dag poetsen ze lijken zo afgetrapt vreselijk! Vorig jaar nergens last van met echt leren schoenen. Nooit meer!!++

12 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Goede service n.a.v. kapotte schoenen

te scheuren en los te laten.
Terug naar de winkel in Kaatsheuvel en na overleg mochten we voor dezelfde prijs andere schoenen uitzoeken.
Dit online gedaan met hulp van de medewerkster.
Nieuwe schoenen worden opgestuurd en dan is het opgelost.
Wij zijn blij met de aangereikte oplossing en ook met het vriendelijke en behulpzaam personeel van Durlinger in Kaatsheuvel.

Vriendelijke groet,
M Biekens

9 listopada 2024

SUPER !!

SUPER !!! Vooral de klantvriendelijke support service!
Pakje stond op afgeleverd door PostNl,maar niets ontvangen. Na een onderzoek, en ondanks chauffeur beweerd het afgeleverd te hebben aan "trap blok", die er niet was heeft Durlinger mijn bestelling zonder problemen terug verzonden. Spijtig genoeg pasten de schoenen me niet. Nu retour gezonden en hopelijk even correcte verwerking.

31 października 2024

Modieus en prima zittend

Zeer soepele en smal enkellaarsje die zelfs met steunzolen nog prima zitten. Beetje jammer dat het geen leer is, ik had daar graag meer voor betaald.

28 października 2024
Oceniono na 2 z 5

Slechte servive.

Slechte servive.
Al ruim 3 weken geleden 2 paar enkellaarzen besteld in de winkel Den Bosch die ik binnen enkele dagen zou kunnen komen ophalen. Tot op heden nooit meer iets gehoord.

20 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Nooit meer.

Afgelopen vrijdag sandalen gekocht voor mijn zoontje van 5 jaar.
Kosten 59,99. Na 2 dagen scheurde het hiel bandje.
Wilde deze schoenen naar de schoenmaker brengen. Benoemd dat ik liever een andere oplossing zag. Omdat ik geen vertrouwen had in deze schoen.
Benoemde meerdere malen dat het de schuld was van mijn zoontje, kwa gebruik. Waarop aangegeven dat ik niet verwacht van een sandaal van 59,99, dat deze na 2 dagen normaal gebruik scheurt. Daarvoor vond ik ze te duur.
Benoemde mevrouw dat als ik dit veel geld vond voor een sandaal, dit erg vervelend is.
Hierna gaf ze een vergelijking, dat als je een kras maakt op een auto. Je deze ook niet terug kunt maken.
Hele hiel was los!! Dus vond die vergelijking nergens op slaan.
Willen alleen de schoen naar de schoenmaker brengen en dit vergoeden…voor hoelang de schoen dan oké blijft?
Want als het door gebruik komt, wordt dit in het vervolg niet meer vergoed.
WAARDELOOS!!!!

1 lipca 2024

Bestelling snel binnen

Bestelling snel binnen. En via mail op hoogte gehouden daarover. Slippers helaas te klein. Maar ga grotere maat bestellen. Retoursturen was eenvoudig met bijgevoegd retour formulier en retoursticker. Top

22 maja 2024

Een goede duidelijke site

Een goede duidelijke site. Helaas niet helemaal compleet in mijn ogen. Sandalen van Wolky besteld. Bij bezorging bleek dat het een hele brede sandaal was. Had wel vermeld mogen worden. Zijn retour gegaan. Afwerking daarvan is wel super!

24 maja 2024
Oceniono na 2 z 5

Retour geld

Schoenen besteld via web, alles prima. Schoenen ontvangen en retour winkel. Geld zou de donderdag overgeboekt moeten zijn. Vrijdag geen terugboeking dus bellen. Telefonisch medegedeeld dat ik diezelfde dag geld op rekening zou hebben staan. Zaterdag nog altijd niets.
Volgens de site beloven jullie dat het geld de dag na inruiling op de rekening zou moeten staan.
Advies…….beloof niets dat je niet waar kunt maken en deel realistische doelstellingen.

25 maja 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej