Dupont Flytning Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Nej Nej og Nej Jeres svar Hvis din kedelige anmeldelse, er fordi du føler, at det er uretfærdigt, at du har skullet betale for opbevaring af din mors effekter, kan vi kun sige, at vi desværre... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Denne anmeldelse går ikke på en flytning med Dupont Flytning; men på det tilbud vi fik Vi har hjemtaget tilbud fra to velrenomerede flyttefirmaer, hvoraf det ene er Dupont. Overraskelsen var... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Erhvervsflytning i 2 omgang. Fra 1. flytning til vores firma flyttede retur var Dupont Flytning ekstremt effektive. De ankom til tiden og klarede selv de mest vanskelige opgaver der opstod under flytn... Zobacz więcej

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

28 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Perfekt flytning

Fra start til slut var vores flytning med Dupont en behagelig oplevelse. Kim og Simon mødte op til aftalt tid og flyttede hurtigt, effektivt og med højt humør. De udviste stor respekt for vores inventar og var behjælpelige med at placere det hvor vi gerne ville have det i vores nye hus.

Jeg kan kun anbefale Dupont Flytning.

Jesper, Værløse

6 sierpnia 2015
Oceniono na 5 z 5

De kan bare det med flytning!!

Vi flyttede fra en 4 værelses lejlighed på 4. sal med klaver ud på landet. Under pakningen løb vi tør for kasser (100 kasser var ikke nok!!). 2 timer efter telefonsamtalen kom der en mand med 50 kasser, og spurgte om det ville række, for ellers havde han yderligere 50 kasser i vognen.
Selve tømningen af lejligheden ned i flyttevognen tog 2 timer, og køreturen ca. 2 timer på grund af afstanden. Møbler og kasser blev båret ind på ca. halvanden time.
Altsammen i en kraftig snestorm. Jeg havde ondt af de 4 unge mennesker der knoklede, men lidt mad og lidt kaffe holdt dem kørende. Der er et stort fysisks arbejde der skal præsteres.

Når og hvis der skal flyttes en gang til, så er Dupont flytning mit første valg.

28 listopada 2014
Oceniono na 5 z 5

Et professionelt firma som holder hvad de lover

Jeg har haft fornøjelsen af Dupont i forbindelse med både flytning - opbevaring af møbler/indbo – og en flytning mere. Og den service jeg har oplevet, den skal de have ros for. Alt er forløbet super nemt på alle fronter, og de har været yderst effektive med flytningerne. De var meget fleksible omkring både levering/afhentning af kasser og opbevaring af mine ting - og det var lige hvad jeg havde brug. Mange tak :)

27 listopada 2014

Topprofessionelt flyttefirma

Vi har brugt Dupont flere gange ifm. flytning af vores indbo fra hus til hus - og der er ikke meget andet at sige end: De kan deres kram, og så kan man regne med dem før, under og efter flytningen. De er servicemindede, effektive og passer på ens indbo - og prisen er konkurrencedygtig, når man sammenligner med andre seriøse flyttefirmaer. Vi har prøvet et useriøst flyttefirma en gang - og det gør vi ikke igen - så vi kan kun give Dupont vore bedste anbefalinger.

26 listopada 2014
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk effektivt flytteteam der kan tænke selv.

Dupont har simpelthen leveret meget mere end vi havde forventet. Vi, har flyttet 80 personer over 4 omgange og de har stillet talstærkt op hver eneste gang. Deres gåpå mod og effektive måde at arbejde på, har været en fornøjelse. Jeg vil til enhver tid anbefale Dupont.
MVH
Ninia, LEO Pharma A/S

26 listopada 2014

Dyr og doven

De var rigtig søde i telefonen da jeg ringede til dem. Vi snakkede om hvad der skulle gøres. Jeg havde en lille 2 værelses og ikke mange møbler der ikke skulle flyttes langt væk. Det ville ihvertfald ikke bliver over 2000 kr. Man betaler på timebasis. På dagen møder to mænd op, meget kække. De holder gennem flytningen rygepause af 20 min varighed 4 gange... over 1 time lange pause skulle jeg så betale for.... ca. 3200 kr. det er eddermame en stor procentdel dyrere.. Hva skal man gøre? Skændtes med 2 store mænd når man står alene som kvinde? Ville ønske lige så stor en procentdel af min løn var betalt gennem pauser. 3 3/4 timer hvoraf en hel time er en pause... Ikke imponeret. Har førhen lavet langt større flytninger, over langt længere trækninger for langt mindre penge. Vil aldrig benytte dette sted igen.

14 listopada 2014
Oceniono na 2 z 5

Ualmindeligt højt pris på flytning

Overraskelsen var stor, da tilbudet fra Dupont tikkede ind på e-mailen, for det viste sig at være næsten 2,5 gange højere end tilbudet fra det andet firme, og derudover inkluderede deres tilbud færre services.

1 grudnia 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej