Duitse Voordeel Drogist Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Het gewenste artikel zat in het assortiment. Balea men rasierklingen classic met 10 stuks voor EUR 3,99 exclusief verzendkosten. In de DM drogisterij kost hetzelfde product EUR 1,49. Voor het gem... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Waarom wordt er helemaal niet gereageerd op e-mails, Ook over een bestelling die terug is gestuurd krijg je helemaal geen antwoord op. Ik zou dit bedrijf dus ook niet aanprijzen omdat er helem... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Duitse voordeel drogist maar dan wel met Nederlandse prijzen. Voordat je iets bestelt, check even de prijzen op dm.de om te zien wat je bij een echte Duitse drogist betaalt...

Oceniono na 4 z 5

Snell verzending. Geen communicatie rondom ontbrekend artikel; kreeg geld voor dit artikel zonder vermeldig teruggestort. Verder prima. Ja - duurder dan in de DM, maar het scheelt een hele rit naar Du... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Oplichters

Oplichters, woekerprijzen vragen voor dieren artikelen zoals cativia probiotica. Meer dan 250% van de normale prijs, trap er niet in bij deze website!

28 lipca 2024

Beste Robert Verhoef,

Bedankt voor uw feedback. Graag willen we uitleggen waarom onze prijzen hoger liggen dan die in Duitsland.

Wij bieden een dienst aan voor mensen die niet zelf naar Duitsland kunnen reizen. Hierdoor zijn onze prijzen altijd hoger dan in Duitsland. In Duitsland wordt dierenvoer, net zoals menselijk voedsel, laag belast. In Nederland betaalt u echter 21% btw. Daarnaast hebben we hogere kosten voor het runnen van de winkel, zoals personeelskosten en overige bedrijfskosten.

De 'normale' prijs waar u naar verwijst, is de Duitse prijs. Het is voor ons onmogelijk om het tegen dezelfde prijs aan te bieden. Wij dwingen niemand om bij ons te winkelen, en daarom begrijpen we niet waarom u ons een beoordeling van één ster hebt gegeven. U had er ook voor kunnen kiezen om de producten elders te kopen.

Het lijkt alsof u denkt dat we mensen proberen te misleiden, maar we bieden simpelweg een service. Als u in de toekomst geen gebruik wilt maken van onze service, kunt u de producten gerust bij een andere website kopen. Wij zullen u niet tegenhouden; u bent vrij om te winkelen waar u wilt.

Oceniono na 1 z 5

N a deze slechte reviews wil ik ook…

N a deze slechte reviews wil ik ook graag mijn hart luchten. Ik heb een bestelling gedaan en een betaling maar geen bevestigingsmail gekregen . Klantenservice zou contact met mij opnemen dat gebeurt gewoon niet. Ik wil mijn geld terug. Anders is dit een scam en een waarschuwing voor iedereen

17 czerwca 2024
Oceniono na 2 z 5

Op zaterdag 27 april een bestelling geplaatst, bevestiging mail ontvangen maar verder geen berichtgeving terug of track&trace. Zondag 28 april nogmaals gemaild met verzoek om de factuur separaat en alleen digitaal te versturen (bestelling betreft namelijk een cadeau), maar tot op heden geen reactie. Nu lees ik dat zij in het weekend niet werken. Geen probleem, maar van ma-vrij toch wel? Ik heb vandaag nogmaals gemaild met verzoek om op mijn laatste mail te reageren en hopelijk op goed geluk.

7 maja 2024
Oceniono na 2 z 5

50 euro afgetikt en tot op heden niets…

50 euro afgetikt en tot op heden niets vernomen.
Wat mij persoonlijk opvalt is dat vanaf Q3 2023 het tegenvalt. Vraag me nog steeds af waar bij spulletjes blijven.

3 maja 2024

Beste Sebastiaan,

Hartelijk dank voor uw bericht en uw feedback met betrekking tot uw recente bestelling. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om ons op de hoogte te stellen van uw ervaring.
Het spijt ons te horen dat u nog niets heeft vernomen over uw bestelling en dat u teleurgesteld bent over de service die u heeft ontvangen. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en willen graag meer inzicht bieden in deze situatie.

Allereerst willen we opmerken dat we uw e-mail op vrijdag hebben ontvangen, maar helaas niet de kans hebben gehad om te reageren voordat u uw recensie plaatste op de volgende dag. We streven er altijd naar om zo snel mogelijk te reageren op vragen en opmerkingen.
Ten tweede willen we benadrukken dat wij geen oplichters zijn en dat wij alle bestellingen verwerken van maandag tot en met vrijdag. We werken niet tijdens het weekend.

Wij werken momenteel niet samen met Trustpilot, dus de beoordelingen die daar geplaatst worden, zijn het initiatief van individuele gebruikers. Helaas merken we vaak dat mensen eerder geneigd zijn een recensie te plaatsen wanneer ze niet tevreden zijn, en dat geldt niet alleen voor ons, maar voor veel andere bedrijven. Veel van de negatieve beoordelingen die u ziet, zijn gericht op onze concurrenten met vergelijkbare namen of op hun Bol.com-winkels. We hebben vastgesteld dat dit vaak het geval is aan de hand van de verborgen informatie die wordt verstrekt bij elke recensie. Helaas is Trustpilot niet altijd bereid om dergelijke recensies te verwijderen, zelfs niet wanneer wij daarom verzoeken. Ook wanneer wij de reviewer proberen te contacteren wordt er niet gereageerd.

We hopen dat u begrip kunt opbrengen voor deze situatie. Met betrekking tot uw bestelling willen we u verzekeren dat wij altijd ons best doen om alle bestellingen binnen 7 werkdagen te verwerken en te verzenden. Normaal gesproken duurt dit 3-5 werkdagen, maar zoals eerder vermeld, werken wij niet tijdens het weekend.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren en bedankt voor uw geduld en begrip. Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groeten,

24 kwietnia 2024

Odpowiedź od Duitse Voordeel Drogist

Bijgewerkte reactie: Maarten heeft op 28 april de bestelling ontvangen. Echter heeft hij tot op heden niet op onze email gereageerd of de review aangepast

Hallo Maarten,

Op 25 april heeft u deze email gestuurd om 17:45:
Waar blijft mijn bestelling, het is bijna een week geleden.
Om 17:51 heeft u nog een email gestuurd: Waar blijft mijn bestelling?
om 20:00 heeft u deze review geplaatst op trustpilot waarbij u aangeeft dat wij niet reageren en niks versturen.

U heeft hiervoor nooit andere emails gestuurd. We willen verduidelijken dat we ons best doen om e-mails binnen 24 uur te beantwoorden, maar onze werkdag heeft een eindtijd en we streven ernaar om een gezonde werk-privébalans te behouden.

Uw bestelling is op 20 april geplaatst en we hebben in de bevestigingsemail de geschatte levertijd vermeld. Deze informatie kunt u ook hier terugvinden:

Normaal gesproken worden bestellingen binnen 7 werkdagen verzonden, maar meestal duurt dit tussen de 3-5 werkdagen. We willen benadrukken dat we op zaterdag en zondag geen post versturen, aangezien dit geen werkdagen voor ons zijn.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons een e-mail met de PostNL track en trace code.

Het is echter niet mogelijk om voor elke bestelling exact te voorspellen op welke dag deze wordt bezorgd. Daarom hebben we een indicatie gegeven op de verzendpagina en in de bevestigingsmail, om teleurstellingen te voorkomen.

Met vriendelijke groeten,

Oceniono na 3 z 5

Parcel stuck in transit since 3 weeks…

My parcel stuck in transit since 3 weeks. Only received a reply from customer service after 3 weeks. Something went wrong at PostNL side and after I got reply from duitsevoordeeldrogist, they took quickly action and got in contact with PostNL and solved the issue that I received my order some days later.

8 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

Niet alle bestelde producten ontvangen

Aanvulling op eerdere review: niet alle bestelde producten ontvangen. Op welke vorm van communicatie ( e-mail, Whatsapp en contactformulier website) krijg je geen enkele reactie. Geen producten nagezonden en ook geen geld terug. Zeer treurig bedrijf. Hier moet je echt niet kopen!!!!

22 lutego 2024

Hier niet bestellen

Hier niet bestellen, pakket wel geleverd maar op een verzoek voor retour wordt niet gereageerd. Op meerdere mails en WhatsApp berichten wordt niet gereageerd. Webshop onwaardig.

26 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Alles ging goed en zoals verwacht

Alles ging goed en zoals verwacht. Op 28 december heb ik de bestelling geplaatst en op 5 januari alles ontvangen, wat voldoet aan hun belofte om het binnen 7 werkdagen geleverd te krijgen. Vrij snel na de bestelling afgerond te hebben kwam ik erachter dat ik nog wat vergeten was. Via whatsapp heb ik met het bedrijf hierover contact gehad. Binnen ongeveer 2 uur had ik antwoord en werd ik vriendelijk geholpen. De artikelen konden nog toegevoegd worden en doordat het samengevoegd kon worden in 1 bestelling voorkwam het dat ik tweemaal verzendkosten moest betalen. Alle artikelen werden correct geleverd en netjes ingepakt (ik had een hoop ingeslagen voor een heel jaar). Ik ga hier de volgende keren zeker bestellen.

8 stycznia 2024
Oceniono na 4 z 5

Prima!

Keurig mijn bestelling ontvangen.
2 weken wachten is mss wat lang, dus eerder bestellen is handig als je het op tijd nodig hebt.

9 grudnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Ik probeer al een paar dagen contact…

Ik probeer al een paar dagen contact met jullie op te nemen maar ik krijg geen gehoor.. ik heb een bestelling geplaatst deze heb ik ontvangen maar er ontbreekt een artikel en deze wil ik graag nog wel ontvangen misschien dat ik op deze manier wel contact met jullie kan krijgen en dat wij het netjes kunnen oplossen? Het gaat om Handcrème Magic Fairytale 4066447377224 wat niet in mijn bestelling zit en deze wil ik toch graag nog ontvangen

Na bijna een week krijg ik eindelijk contact.. maar zonder het gewenste resultaat.. ik had liever het product gehad.. maar in ene na dat eerst postnl de schuld greeg omdat hun extra verzendkosten vroegen.. was het daarna in ene dat het product er niet meer was.. ik snap best dat het druk is.. maar als ik pas na een week contact krijg.. ik krijg t geld van t missende product maar daar heb ik niks aan.. ik bestel niet voor niets een product

4 grudnia 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej