Duftladen Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg har aldrig oplevet så dårlig service eller rettere mangel på samme! Bestilte d.1/2 2 produkter, og da der var gået 1 uge sendte jeg en mail for at høre hvor langt bestillingen var nået. Jeg har n... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Havde bestilt 3 dufte, men den ene viste sig, ikke at være på lager alligevel - så der skal lige styr på lagerføringen, derfor "kun" 4 ud af 5 denne gang. Men blev kontaktet af supporten og fik tils... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Meget langsom levering! Jeg har bestilt en vare for omkring en uge siden og den er stadig ikke leveret, trods at varen er på lager! Det strider imod, hvad der står på deres hjemmeside omkring levering... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fandt min parfume og nogle hårprodukter til rigtig gode priser. Hurtig levering og overraskende flot pakket. Virkelig god oplevelse, som jeg kun kan varmt anbefale. God gået Duftladen – skal helt sikk... Zobacz więcej

1. Perfumeria

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Parfume - Spar 60 % på parfume

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Mit favorit sted til køb af dufte

De bedste tilbud☺ En personlig håndskrevet hilsen i pakken. Helt klart min favorit hjemmeside til køb af dufte. Har købt hos duftladen.dk et par gange og har kun været tilfreds. Vil klart anbefale til andre.

22 listopada 2016

Super!!!

Jeg havde noget skepsis over for butikken pga de billige priser, så søgte den på Trustpilot, hvor de havde fået gode anmeldelser.
Jeg havde pakken dagen efter bestilling, så bliver servicen ikke bedre end det.
Bedste anbefaling her fra!!!

27 sierpnia 2014

HUrtigt og Dobbeltsikret

MÅ sørmer siger jeg først ikke var helt sikker på at handler der, men efter jeg læste trustpilot, fik jeg det straks bedre med det.

Det er jo vildt billigt, normalt bestiller jeg dyre produkter fra England, men der var den parfyme jeg skulle have endda dyre! :O.

Må dog sige jeg blev overrasket over en meeeeeget stor kasse og meget meget fyld til en lille æske parafyme :P, hehe, men er vel positivt nok, så ar jeg da dobbelt sikret på der ikke skete noget med den med fragten

TAK

6 marca 2014
Oceniono na 4 z 5

Fint sted at handle, dog med en enkelt svipser

Men blev kontaktet af supporten og fik tilsendt de 2 dufte de havde nu og her og med fri fragt, og derfra gik det hurtigt og smertefrit, med at få ordren sendt afsted og modtog den også dagen efter :)

6 marca 2014

Fantastisk

Bestilte en Ralph Lauren duft, der ikke kunne fås andre steder. Efter jeg havde bestilt kunne jeg se at der var sket en fejl, så leveringsomkostningerne ikke blev lagt til. Det var dog intet problem, fik alligevel min vare sendt uden omkostninger.

De svarede hurtigt på mail samme aften, og varen var pakket grundigt og sikkert. Og blev sendt hurtigt. Kan klart anbefale denne her butik.

31 grudnia 2013

Fin information

Bestilte en parfume torsdag middag.
Da jeg ikke havde fået noget information mandag skrev jeg og spurgte på status. Allerede samme aften fik jeg svar.
Parfumen var desværre ikke på lager og var fremgået ved en fejl.
Det kan jo ske, og jeg var faktisk blevet informeret - mailen blev blot fanget i mit spamfilter.

Jeg ser frem til at prøve en ny bestilling en anden gang.
Der var god information i fremsendte mails og hurtigt svar på henvendelse.

3 maja 2011

CK og Hugo Boss

Købte deo hos Duftladen for 650 kr. fordi de havde de bedste priser på de to edt'er jeg ledte efter og fordi de har et godt gennemsnit her inde på Trustpilot.
5 stjerner fra mig for billigste pris på det jeg ledte efter og for hurtig levering.

23 kwietnia 2010
Oceniono na 4 z 5

Meget troværdig og hurtig service

Har bestilt og modtaget en skøn duft fra YSL (duften har været meget svær og finde idet den ej forhandles i Matas m.m.) DUFTLADEN er en nem og overskuelig hjemmeside og produktet kom hurtigt frem :-)
Dog mener jeg at forsendelsen kunne reduceres en del i omkostninger, idet den 100 ml duft var pakket i en kæmpe papkasse :-/
Jeg vil helt sikkert bruge DUFTLADEN igen.
M.J.

23 lutego 2010
Oceniono na 5 z 5

Bestilte om søndagen fik mail søndag aften at min ordre var pakket og klar til afsendelse og modtog pakken tirsdag morgen super super service vil klart anbefale andre at handle der
Annemette østergaard

4 sierpnia 2009

Super

Jeg er godt nok kun første gangs kunde.. Men har kun oplevet Super god service, og det var let at finde de ting jeg skulle bruge på jeres site. Plus afsendelse af ordre etc. gik hurtigere end forventet. Så det er bare Top nice :D

15 lipca 2009

Duftladen

Har lige modtaget min første pakke fra denne shop. Jeg fik pakken dagen efter og alt var i orden. Alt var i orden og til en rigtig god pris.

12 lipca 2009
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej