Duemose laver et ordentligt stykke arbejde. Prisen er rimelig og kommer ikke bag på en. Der kommer ingen "pludselige ekstra udgifter" :) + god service
Reakcja na opinię
Bedste service og tjekkede mennesker . Gik hurtigt og proff. Meget tilfredse . Lars og hans makker i Helsinge reddet hele kollaps af kloak mmm. OG gjorde alle andre involveret partners arbejde samtidi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vil hermed give firmaet Duemose min allerbedste anbefaling. Vi har flere gange brugt Duemose til at løse forskellige opgaver, både ude og inde. Hver eneste gang har vi været yderst tilfredse med... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg oplevede egentlig en god service fra start og også veludført arbejde men siden en ringe opfølgning. Jeg hade bestil en el og vvs gennemgang af min fars andelslejlighed. Begge dele blev “leveret” f... Zobacz więcej
Duemose A/S er en verden af muligheder og håndværk. Vi bestræber os dagligt på at yde vores kunder den bedste service, uanset om opgaven er stor eller lille. Kundernes gode oplevelse er vores vigtigste fokus.
Nellerødvej 28, 3200, Helsinge, Dania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Hurtigt svar på Henvendelse, dygtige medarbejdere og alle aftaler overholdt.
Meget fin oplevelse

Odpowiedź od Duemose A/S
De havde tjek på det - der var ikke så meget parlamenteren

Odpowiedź od Duemose A/S
Altid ordentlig og venlig service, god dialog både med kontoret og med håndværkerne. Og tingene bliver gjort færdigt.

Odpowiedź od Duemose A/S
Godt arbejde og stor fleksibilitet. Mange anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Duemose A/S
Besøg d. 11. april 2025 uden resultat: trods dokumenteret læk på 45 m³ over 3 dage og et gennemsnitligt dagligt tab på ≈ 170 m³ (huset stod tomt), mener de ikke, at der er nogen fejl.
Dårlig kommunikation: Ingen briefing af egne håndværkere, umuligt at få fat i dem telefonisk, og de vender aldrig tilbage på opkald eller mails.
Ingen opfølgning: Ingen forslag til videre tests af interne grene eller stikledning, selv efter gentagne henvendelser.
Uretfærdig fakturering: Opkrævet 6.700 kr. for “lækagesporing” og “trykprøvning”, uden at de identificerede årsagen eller leverede dokumentation.
Konsekvens: Har spildt måneders kamp med Tryg om dækning, fordi deres rapport mangler grundlæggende faktatjek.
Anbefaling: Undgå Duemose A/S – vælg i stedet et seriøst VVS-firma med ordentlig diagnostik, dokumentation og kundeservice.
Hos Duemose er de ikke blege for at udstede kæmpe regninger på flere tusinde kroner, for udførelse af helt almindelige standard opgaver.
Aftalte pris overholdes ikke, og der lægges oveni efter forgodtbefindende.

Odpowiedź od Duemose A/S
Rigtig god lokal VVS - håndværker udførte reparation af afløbet på vores væghængte toilet på meget tilfredsstillende vis.

Odpowiedź od Duemose A/S
Det er nemt at komme igennem til jer og det var en god vvs`er, der udhjalp problemerne i huset for mig. Det er hverken første eller sidste gang jeg benytter jer :) Mine bedste anbefalinger til jer

Odpowiedź od Duemose A/S
Kom allerede om morgenen dagen efter. 2 meget venlige mænd arbejdede effektivt og efterlod et pænt arbejde. Kan varm anbefales

Odpowiedź od Duemose A/S
Meget tilfreds af arbejde og hurtig at komme når der opstår noget akut

Odpowiedź od Duemose A/S
Det tog desværre noget tid inden arbejdet blev igangsat, men så gik det stærkt og de virkede meget professionelle og orienterede fint om hvad der skulle ske.
Venlige og behagelige medarbejdere.

Odpowiedź od Duemose A/S
Vi havde bestilt 60L vandvarmer, men fik installeret 110L. Ved tre besøg fik vi hver gang grimme hakker i bordpladen i bryggers. Og et ubeskriveligt svineri i hele underetagen blev efterladt.

Odpowiedź od Duemose A/S
Kloakproblemer løst effektivt og hurtigt i Helsinge by! Fra opkald til færdigt arbejde, gik der 50min!

Odpowiedź od Duemose A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.