Drukland.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Ik bestel jaarlijks 500 brochures bij Drukland, met veel tekst en enkele afbeeldingen. Dat gaat altijd prettig: duidelijke factuur met alle opties, zodat ik exact hetzelfde kan herhalen. Dit jaar voor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nummer 1 tegenwoordig: klantenservice! Als je een vraag hebt, heb je snel (een mens!!!) aan de lijn ipv dat je met zo'n chatbot aan de gang moet. Ronduit super! Ten tweede: (razend)snelle levering. A... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Positief verrast door de kwaliteit van het drukwerk. De prijzen zijn concurrerend en de verwachting was dat dit ook in het resultaat te zien zou kunnen zijn, maar aangenaam verrast: netjes gecentreerd... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Ik kan het echt iedereen aanraden! Er is niets dat ze niet kunnen volgens mij. Ik ben van iedereen tevreden.. klantendienst - kwaliteit van de bedrukking - prijs - levering.. Ben heel kritisch maar... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Drukarnia
  2. Druk cyfrowy
  3. Sklep z znakami i szyldami
  4. Odzież z nadrukami

O Drukland.nl

Napisane przez firmę

Drukland.nl is een Nederlandse online drukkerij. Bij ons betaal je altijd een lage prijs voor je drukwerk. Van flyers, brochures en folders tot posters, enveloppen en visitekaartjes. Wist je dat we zelfs 50.000.000 flyers per jaar drukken? Bij Drukland.nl bestel je al je drukwerk eenvoudig online. We zijn dé goedkoopste online drukkerij met de snelste levering. Word jij ook één van onze blije klanten?

Eigen productie van Drukland.nl

Vanaf onze productielocatie maken wij vrijwel al het bestelde drukwerk. Flyers, brochures, folders en posters, maar ook grotere producten als rollup banners en presentatiewanden maken we zelf. Offset drukwerk maken we met onze Komori drukpersen. Met deze drukpersen maken we zowel full colour als PMS drukwerk. We combineren zo veel mogelijk bestellingen op drukvellen. Op deze manier kunnen we vele orders in één keer drukken en verder verwerken. Door deze slimme manier van produceren, kunnen we de het beste drukwerk altijd voor de laagste prijs aanbieden. Digitaal drukwerk maken wij met onze HP Indigo persen. Deze digitale drukpersen zijn tegenwoordig zo goed, dat de kwaliteit vrijwel gelijk is aan die van offset drukwerk. Digitaal drukwerk is de meest gekozen drukmanier voor lage oplage drukwerk.

Onze producten

Bij Drukland.nl kun je onder andere terecht voor:

Briefpapier drukken

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit

6 marca 2026

Odpowiedź od Drukland.nl

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de prima kwaliteit. Daar doen we het voor! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling.

Oceniono na 5 z 5

Super snelle levering en de…

Super snelle levering en de klantenservice goed bereikbaar en super hulp van de medewerkers.
Ik bestel maar 1x per jaar, maar weer heel blij mee.

9 czerwca 2026

Odpowiedź od Drukland.nl

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de bereikbaarheid van onze klantenservice en de hulp van onze medewerkers. Geweldig dat je, ook al bestel je maar één keer per jaar, weer zo blij bent met het resultaat.

Bedankt voor je vertrouwen en we staan volgend jaar graag weer voor je klaar!

Oceniono na 5 z 5

Op tijd geleverd en heel netjes verpakt…

Op tijd geleverd en heel netjes verpakt zodat de posters niet kunnen beschadigen.

11 czerwca 2026

Odpowiedź od Drukland.nl

Wat fijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd en dat de posters zo netjes verpakt waren. We besteden veel zorg aan de verpakking, dus leuk dat dit wordt gewaardeerd! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, goede prijs

17 czerwca 2026

Odpowiedź od Drukland.nl

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de mooie kwaliteit en de goede prijs. Daar doen we het voor! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling.

Oceniono na 5 z 5

Ze zijn zeer secuur om te checken of je…

Ze zijn zeer secuur om te checken of je afbeelding wel goed afgedrukt wordt. Daarna contact met klantenservice. Goed geholpen. En uiteindelijk alsnog op tijd bezorgd. Bedankt!

12 czerwca 2026

Odpowiedź od Drukland.nl

Wat fijn om te horen dat je onze zorgvuldige controle van de bestanden waardeert. We vinden het belangrijk om mee te denken, zodat het eindresultaat zo mooi mogelijk wordt. Geweldig dat je ook goed bent geholpen door onze klantenservice en dat de bestelling uiteindelijk toch op tijd is bezorgd.

Oceniono na 5 z 5

Uploaden systeem werkt heel fijn

Mooie druk van flyers. Het upload systeem is heel fijn. Je ziet gelijk het resultaat (incl. snijranden).

16 kwietnia 2026

Odpowiedź od Drukland.nl

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de flyers en ons uploadsysteem. Geweldig dat je het prettig vindt om direct het eindresultaat, inclusief snijranden, te kunnen bekijken. Daar doen we het voor!

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling.

Oceniono na 5 z 5

Vaste stek voor dibond foto afdrukken!

Prachtig product, heel erg blij mee.
Dit is alweer de 5e dibond foto die ik heb laten afdrukken bij dit bedrijf.
Zonder twijfel komt de volgende opdracht er binnenkort weer aan. Waarom elders kijken als de prijs en de kwaliteit onverslaanbaar is?
Producten komen ook nog eens snel en goed verpakt aan.

27 maja 2026

Odpowiedź od Drukland.nl

Bedankt voor je geweldige review!

Wat fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je dibondfoto en dat dit inmiddels alweer de vijfde is die je bij ons hebt laten afdrukken. Dat je blijft terugkomen vanwege de combinatie van kwaliteit, prijs en snelle, zorgvuldige levering waarderen we enorm. En natuurlijk vinden we het geweldig dat de volgende opdracht alweer in het vooruitzicht ligt!

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende bestelling.

10/10

A1 posters en lichtbak posters besteld. Kwaliteit: 10/10. Communicatie: 10/10. Prijs-kwaliteitverhouding: 10/10. Er is alweer een nieuwe poster in de maak.

5 czerwca 2026

Odpowiedź od Drukland.nl

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de A1-posters en lichtbakposters. Een 10/10 voor kwaliteit, communicatie én prijs-kwaliteitverhouding, daar worden we ontzettend blij van! En nog leuker dat de volgende poster alweer in de maak is. We kijken ernaar uit om ook die weer voor je te verzorgen.

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende bestelling!

Oceniono na 5 z 5

Ik kan Drukland aanbevelen voor al je drukklussen

Ik kan Drukland aanbevelen voor al je drukbenodigdheden. Goede kwaliteit, goede prijzen en een behulpzame klantenservice!

20 maja 2026

Odpowiedź od Drukland.nl

Wat geweldig om te horen dat je Drukland aanbeveelt voor drukwerk. Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit, de prijzen én onze behulpzame klantenservice. Daar doen we het voor! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling.

Oceniono na 5 z 5

Prima product en snelle aflevering

Prima product en snelle aflevering voor een steevast goede prijs. Bij een kleine vraag hierover ook correct te woord gestaan. Aanbevelenswaardig daarom.

1 czerwca 2026

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het product, de snelle levering en onze prijs-kwaliteitverhouding. Ook leuk dat je onze klantenservice als correct en behulpzaam hebt ervaren. Bedankt voor je aanrader en voor het vertrouwen in Reclameland!

Oceniono na 5 z 5

Fijn contact, altijd goede kwaliteit.

Het is fijn dat drukland altijd goed contact houd. Klopt er iets niet met aanleveren bestanden dan leggen ze het je graag nog eens uit. Ook vind ik het fijn dat je alles goed kan bij houden op je eigen pagina. Daarnaast is de kwaliteit ook altijd goed.

13 maja 2026

Odpowiedź od Drukland.nl

Wat fijn om te horen dat je onze communicatie en begeleiding bij het aanleveren van bestanden waardeert. We denken graag mee om tot het beste resultaat te komen. Ook leuk dat je tevreden bent over het gebruiksgemak van je persoonlijke pagina en de kwaliteit van onze producten.

Oceniono na 5 z 5

Meerdere bestellingen gedaan en altijd…

Meerdere bestellingen gedaan en altijd volgens de afspraken geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Klantenservice heeft wel meerdere keren lange wachtijden om er door heen te komen. Bij een klacht, correct, snel en goed opgelost.

27 maja 2026

Odpowiedź od Drukland.nl

Fijn om te horen dat je al meerdere bestellingen naar tevredenheid hebt ontvangen en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Ook goed om te lezen dat een klacht correct, snel en goed is opgelost. We nemen je opmerking over de wachttijden bij de klantenservice mee en blijven werken aan een betere bereikbaarheid.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, exact zoals ontwerp was ingeleverd binnen gekregen, goede kwaliteit.

15 kwietnia 2026

Bedankt voor je mooie review!

Super om te horen dat je bestelling snel geleverd is en dat alles precies is geworden zoals je ontwerp was aangeleverd. Fijn dat ook de kwaliteit naar wens is. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Snelle en nette service

Snelle en nette service. Drukwerk is van goede kwaliteit.

22 maja 2026

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle en nette service én de kwaliteit van het drukwerk. Daar doen we het voor! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling.

Oceniono na 4 z 5

Medewerkers proberen goed mee te…

Medewerkers proberen goed mee te denken. Wel hadden we schade aan een deel van de posters. Hier hebben we compensatie voor ontvangen, maar ideaal is het natuurlijk niet.

19 maja 2026

Odpowiedź od Drukland.nl

Fijn om te horen dat je onze medewerkers als meedenkend hebt ervaren. Jammer dat een deel van de posters beschadigd is aangekomen — we begrijpen goed dat dit niet ideaal is. Fijn dat we hiervoor een passende compensatie hebben kunnen bieden. Bedankt voor je feedback en vertrouwen!

Prima

Prima, goede kleuren.

13 maja 2026

Odpowiedź od Drukland.nl

Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat de kleuren goed naar wens zijn. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Snelle behandeling

Snelle behandeling. Prettige terugkoppeling.

8 maja 2026

Fijn om te lezen Remco!

Oceniono na 5 z 5

Altijd netjes en meestal snel

Drukwerk is altijd netjes en meestal snel. Ik heb nu acht keer besteld en pas een keer was er sprake van een langere levertijd dan verwacht. Let op dat er niet op zaterdag wordt bezord!!

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od Drukland.nl

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in onze service!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en levertijden van je bestellingen.

Bedankt ook voor je opmerking over de zaterdaglevering. Dit is namelijk afhankelijk van het formaat van de bestelling, sommige producten kunnen wel op zaterdag geleverd worden.

We waarderen je feedback en hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej