Ik bestel jaarlijks 500 brochures bij Drukland, met veel tekst en enkele afbeeldingen. Dat gaat altijd prettig: duidelijke factuur met alle opties, zodat ik exact hetzelfde kan herhalen. Dit jaar voor... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Nummer 1 tegenwoordig: klantenservice! Als je een vraag hebt, heb je snel (een mens!!!) aan de lijn ipv dat je met zo'n chatbot aan de gang moet. Ronduit super! Ten tweede: (razend)snelle levering. A... Zobacz więcej
Positief verrast door de kwaliteit van het drukwerk. De prijzen zijn concurrerend en de verwachting was dat dit ook in het resultaat te zien zou kunnen zijn, maar aangenaam verrast: netjes gecentreerd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik kan het echt iedereen aanraden! Er is niets dat ze niet kunnen volgens mij. Ik ben van iedereen tevreden.. klantendienst - kwaliteit van de bedrukking - prijs - levering.. Ben heel kritisch maar... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
O Drukland.nl
Napisane przez firmę
Eigen productie van Drukland.nl
Vanaf onze productielocatie maken wij vrijwel al het bestelde drukwerk. Flyers, brochures, folders en posters, maar ook grotere producten als rollup banners en presentatiewanden maken we zelf. Offset drukwerk maken we met onze Komori drukpersen. Met deze drukpersen maken we zowel full colour als PMS drukwerk. We combineren zo veel mogelijk bestellingen op drukvellen. Op deze manier kunnen we vele orders in één keer drukken en verder verwerken. Door deze slimme manier van produceren, kunnen we de het beste drukwerk altijd voor de laagste prijs aanbieden. Digitaal drukwerk maken wij met onze HP Indigo persen. Deze digitale drukpersen zijn tegenwoordig zo goed, dat de kwaliteit vrijwel gelijk is aan die van offset drukwerk. Digitaal drukwerk is de meest gekozen drukmanier voor lage oplage drukwerk.Onze producten
Bij Drukland.nl kun je onder andere terecht voor:Briefpapier drukken
Enveloppen drukken
- 088 - 3500 100
- info@drukland.nl
- www.drukland.nl
Musisz wiedzieć
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Drukland.nl
Super snelle levering en de…
Super snelle levering en de klantenservice goed bereikbaar en super hulp van de medewerkers.
Ik bestel maar 1x per jaar, maar weer heel blij mee.

Odpowiedź od Drukland.nl
Op tijd geleverd en heel netjes verpakt…
Op tijd geleverd en heel netjes verpakt zodat de posters niet kunnen beschadigen.

Odpowiedź od Drukland.nl
Ze zijn zeer secuur om te checken of je…
Ze zijn zeer secuur om te checken of je afbeelding wel goed afgedrukt wordt. Daarna contact met klantenservice. Goed geholpen. En uiteindelijk alsnog op tijd bezorgd. Bedankt!

Odpowiedź od Drukland.nl
Uploaden systeem werkt heel fijn
Mooie druk van flyers. Het upload systeem is heel fijn. Je ziet gelijk het resultaat (incl. snijranden).

Odpowiedź od Drukland.nl
Vaste stek voor dibond foto afdrukken!
Prachtig product, heel erg blij mee.
Dit is alweer de 5e dibond foto die ik heb laten afdrukken bij dit bedrijf.
Zonder twijfel komt de volgende opdracht er binnenkort weer aan. Waarom elders kijken als de prijs en de kwaliteit onverslaanbaar is?
Producten komen ook nog eens snel en goed verpakt aan.

10/10
A1 posters en lichtbak posters besteld. Kwaliteit: 10/10. Communicatie: 10/10. Prijs-kwaliteitverhouding: 10/10. Er is alweer een nieuwe poster in de maak.

Odpowiedź od Drukland.nl
Ik kan Drukland aanbevelen voor al je drukklussen
Ik kan Drukland aanbevelen voor al je drukbenodigdheden. Goede kwaliteit, goede prijzen en een behulpzame klantenservice!

Odpowiedź od Drukland.nl
Prima product en snelle aflevering
Prima product en snelle aflevering voor een steevast goede prijs. Bij een kleine vraag hierover ook correct te woord gestaan. Aanbevelenswaardig daarom.

Odpowiedź od Drukland.nl
Fijn contact, altijd goede kwaliteit.
Het is fijn dat drukland altijd goed contact houd. Klopt er iets niet met aanleveren bestanden dan leggen ze het je graag nog eens uit. Ook vind ik het fijn dat je alles goed kan bij houden op je eigen pagina. Daarnaast is de kwaliteit ook altijd goed.

Odpowiedź od Drukland.nl
Meerdere bestellingen gedaan en altijd…
Meerdere bestellingen gedaan en altijd volgens de afspraken geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Klantenservice heeft wel meerdere keren lange wachtijden om er door heen te komen. Bij een klacht, correct, snel en goed opgelost.

Odpowiedź od Drukland.nl
Snelle levering, exact zoals ontwerp was ingeleverd binnen gekregen, goede kwaliteit.

Snelle en nette service
Snelle en nette service. Drukwerk is van goede kwaliteit.

Odpowiedź od Drukland.nl
Medewerkers proberen goed mee te…
Medewerkers proberen goed mee te denken. Wel hadden we schade aan een deel van de posters. Hier hebben we compensatie voor ontvangen, maar ideaal is het natuurlijk niet.

Odpowiedź od Drukland.nl
Prima levering en mooi resultaat.
Prima levering en mooi resultaat.

Odpowiedź od Drukland.nl
Altijd netjes en meestal snel
Drukwerk is altijd netjes en meestal snel. Ik heb nu acht keer besteld en pas een keer was er sprake van een langere levertijd dan verwacht. Let op dat er niet op zaterdag wordt bezord!!

Doświadczenie Trustpilot