Her får du god kvalitet på alle produkter til en god pris. Enkel og oversiktlig nettside. Du får det de lover deg. Utrolig rask levering. Enkelt å bytte, hvis du har bestilt feil. Klærne er normale i... Zobacz więcej
dress-for-less.dk
Zobacz, co mówią recenzenci
Elsker at handle fos jer. Udvalget er spændende, god kvalitet og til rimelige, sommetider meget billige priser. Jeg har købt både vinterfrakke, bukser, kjoler, skjorter, støvler osv. sjældent jeg ha... Zobacz więcej
Har handlet på siden over 10 gange, og kommer nok ikke til at købe tøj andre steder fremover. ;-) Fantastisk side, med gode billeder og gode beskrivelser. Er specielt vild med den feature hvor... Zobacz więcej
Great deal but their customer service and merchandise exchange is terrible. Written 4 times with proof from shipping company that the return package is delivered at their warehouse but nothing happ... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O dress-for-less.dk
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Dane kontaktowe
Mönchhofallee 1, 65451, Kelsterbach, Niemcy
- +45 (0) 36 96 75 98 kundeservice kun svar på engelsk, tysk, fransk, hollandsk, polsk og spansk.
- service@dress-for-less.com
- www.dress-for-less.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fast and good
I use dress for less since many years and the service and quality is perfect.
Fin service
Bestilling og levering ok. Dog forundret over få leverings muligheder i Østjylland
Perfekt
Jeg fik min vare leveret hurtigt. Varen var, som den skulle være - så jeg er glad og handler hos jer igen en anden gang!
Nem handel uden problemer
Vare som beskrevet - og forventet. Hurtig levering
LEVERINGSSTED FOR INDVIKLET.
Finder det helt forkert at modtagelsen af varer fra dress-for-less ikke mere kan finde sted som en almindelig adresse, men skal afhentes på et postkontor eller lign.
Det forhindrer en let og smidig nethandel.

Odpowiedź od dress-for-less.dk
Jeg er meget tilfreds med produktet og leveringsservicen
Jeg synes dette er em webshop, som giver kunden sikkerhed, gode priser og ikke mindst er godt produkt.
Anbefales herfra og vil benyttes igen
Fede støvler til super pris
Go' oplevelse, købte et par fede støvler under udsalg. Service og varen var i top. Bemærkede at dress-for-less tilbyder ombytning af varen til anden størrelse - ikke noget alle tilbyder, så det var også positivt.
jeg har aldrig modtaget varen jeg bestilde
Der vil jeg aldrig handle man får ikke sine ting man bestiller.
Størrelsen passet ikke
Bestilt 3 par bokser med forskellige farve men det samme type og størrelse , fik varen hjem trods at der stå 30 på selv bukserne men det er ikke det samme størrelse alligevel , så der var en bokse der lignede mere en 33 i størrelse selv om der stå på dem 30 og den en kunne jeg slet ikke kom ind i det selv om jeg bruger 30 så der kun en jeg kunne passe
så der fejl i disse varer som sælges på tilbud ..

Hvad er meningen??
Nu har jeg lige glædet mig til noget fint tøj. Får jeg en email fra dem på engelsk som jeg ingenting fatter af. Noget om at jeg skal Security tjekkes, og kontakte min bank og betale flere penge for at være kunde??? Og hvorfor kan de besvare kritik på trust pilot på dansk og kunde kontakt forgår på engelsk?? Første og sidste gang forsøgt at handle på dress for less!!!!

super udvalg, hurtig levering
Har været kunde her i mange år og har bestemt ikke noget negativt at sige.
Ufattelig utilfreds - tidsspilde - serviceteam ikke i stand til at løse deres fejl
Har handlet meget på internettet, med mange forskellige udbydere, og har generelt været rigtig godt tilfreds. Men IKKE denne gang, hvor jeg for første gang benyttede dress for less (og ALDRIG igen!!) Havde købt produkter for ca DKK 3-4000, der var 25 % rabat på ordren - et tilbud der kun var gældende denne dag. Et par dage senere bliver jeg kontaktet, fordi jeg er blevet "udtaget til et ekstra sikkerheds tjek" - de vil være sikre på, at jeg ikke laver kreditkort svindel. Jeg kontakter straks min bank (som næsten griner af mig, for den form for "ekstra tjek", er teknologisk forældet - den er fra internethandlens opstart!!!). Gør som jeg skal og sender endda dokumentation fra banken - men det er åbenbart ikke tilstrækkeligt, for dress for less vælger at slette min ordre!!!! Da jeg har gjort, alt de har bedt om, bør de genskabe ordren (minus 25% rabat) men det vil de ikke - jeg skal selv ryde op i deres fejl (og betale fuld pris). Jeg er selv i service branchen - og ville ALDRIG behandle en kunde på den måde. Bad i øvrigt om kontaktdetaljer på chefen, så jeg kunne sende en klage, men det kunne jeg ikke få. Afslutningsvis vil jeg lige opmærksom på, at dette er en tysk hjemmeside, og alt korrespondance derfor foregår på engelsk/tysk (jeg har boet i england, så misforstået kommunikation bør ikke være en forklaring på sagsforløbet) God fornøjelse med at handle - priser/produkter er måske attraktive - hvis varerne altså når frem. Service er et ord i Rusland, og dress for less lever i det forrige århundrede, teknologisk og servicemæssigt. NUL - 0 - STJERNER!

Good price. Good quality product. Fast delivery
Alt fungerer ingen problemer
Der er meget lækkert og billigt tøj at vælge imellem. Har bestilt to gange, det kom hurtigt og ingen problemer med at returnere varerne. Dog kunne søgekriterierne på hjemmesiden godt være bedre, så man kunne søge på kombinationer fx jeans str 30/34.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.