Her får du god kvalitet på alle produkter til en god pris. Enkel og oversiktlig nettside. Du får det de lover deg. Utrolig rask levering. Enkelt å bytte, hvis du har bestilt feil. Klærne er normale i... Zobacz więcej
dress-for-less.dk
Elsker at handle fos jer. Udvalget er spændende, god kvalitet og til rimelige, sommetider meget billige priser. Jeg har købt både vinterfrakke, bukser, kjoler, skjorter, støvler osv. sjældent jeg ha... Zobacz więcej
Har handlet på siden over 10 gange, og kommer nok ikke til at købe tøj andre steder fremover. ;-) Fantastisk side, med gode billeder og gode beskrivelser. Er specielt vild med den feature hvor... Zobacz więcej
Great deal but their customer service and merchandise exchange is terrible. Written 4 times with proof from shipping company that the return package is delivered at their warehouse but nothing happ... Zobacz więcej
O dress-for-less.dk
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Mönchhofallee 1, 65451, Kelsterbach, Niemcy
- +45 (0) 36 96 75 98 kundeservice kun svar på engelsk, tysk, fransk, hollandsk, polsk og spansk.
- service@dress-for-less.com
- www.dress-for-less.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Rigtig godt sted at købe billige Diesel bukser.
Jeg har, det sidste år, købt næsten alle mine Diesel bukser på Dress-for-less.
De har jævnligt nogle RIGTIG gode tilbud og jeg syntes at de er rimelige hurtige til at levere. Produkterne lever på til forventningerne.
Hurtig levering, men forkert posthus
HURTIGT OG NEMT
Det var utroligt nemt og jeg fik varen hurtigt det er ikke sidste gang jeg handler hos dress-for-less.dk
Fin handel - men returnering og medfølgende returnering af betaling fejler
Fin handel, varene kom, men jeg var nødt til pga størrelse at returnere.
Desværre gik der meget lang tid før end jeg modtog besked om at de havde modtaget varene retur, og dermed også returneringen af pengene.
Jeg vil nok overveje en ekstra gang om jeg vil købe derfra igen, for det holder ikke at det kun er den ene halvdel af kundeservicen der spiller!

først gang rigtig dårlig , 2 +3 gang fint
Min førstegangs indtryk er dårligt da jeg bestilte før jul flere trøjer og jeg hørte intet. pludselige engang i januar var pengene retur uden forklaring.Jeg erfarede senere at trøjerne ikke var på lager rigtig øv det var en julegave. Jeg henvendte mig for at få en forklaring og ikke en lyd hørte jeg.
Så bestilte jeg 2. gang med nogen udsikkerhed. Produktet kom og var i første omgang fint. Men efter et par dage var der et par løse tråde som hvis det ikke blev syet ville gi huller i trøjen. Jeg syede dette så ok.
3. gang bestilte jeg igen en trøje der kom forholdsvis hurtigt og den var iorden tak.
Men det var med nogen usikkerhed jeg bestilte efter disse oplevelser. Men kvaliteten var i orden på begge trøjer.
Dorthe

Easy choice, easy payment
Lots of good stuff to choose from, and very easy to pay and arrange delivery!
Hvis jeg skal betale told og iøvrigt selv skal finde og kontakte fragtfirmaet var det ikke en god oplevelse
nnnnnnnnnnnnnn

Odpowiedź od dress-for-less.dk
Stort udvalg til gode priser!
De kører med mange (forskellige) tilbudskampagner så det gælder om at ramme det rigtige tidspunkt! Gør man det, får man gode varer til gode priser!
Levering foregår hurtigt, nemt og smertefrit til nærmeste selvvalgte afhentningssted.
Har man spørgsmål skal man væbne sig lidt med tålmodighed, men der bliver altid svaret!
Jeg har handlet der i flere år nu - og bliver ved så længe de har fin balance mellem pris og udvalg.
Dårlig service
Vi købte et par Diesel bukser som viste sig ikke at være som de originale. Dels var farven forkert (skulle være hvide men var mere beige) og dels var form og syning slet ikke som den normale model Diesel Grupee. Så vi har sendt varen retur og forventer fuld refussion af beløb der er betalt. Vi handler aldrig mere hos dem.

let med dress-for-less
jeg bestilte min vare og fik straks mail om levering - der gik dog flere dage inden modtagelse, og ikke kun to dage.
Fin kvalitet, hurtig levering og stor besparelse
Bestilte en Benetton-blazer, som ankom efter ganske få dage. Pasform og kvalitet er helt som det skal være, og besparelsen på godt 50% er tilsyneladende god nok (tjekkede prisen på jakken hos bl.a. Amazon).
Eneste minus er, at man ikke kan få leveret sin pakke til døren, men skal hente den ved en af PostDanmarks pakkeafhentningssteder.
Supernemt og hurtigt - og god service
Dress-for-less har et stort udvalg af gode varer, og det er nemt at handle dér og trygt og sikkert.
Leveringen kom allerede dagen efter, hvilket også var en positiv overraskelse.
Desværre passede tøjet ikke, men jeg kan så samtidig rose retursystemet hos Dress-for-less. Det er både nemt og sikkert også :-)
Alt i alt en god oplevelse.
Jeg vil med garanti handle dér igen - og det kan du også trygt gøre :-)
billeder ikke falsk reklame
jeg syntes det var en rigtig oplevelse, hurtig fremsendelse og billeder der ikke snyd en for at sælge vareren, det eneste er porto hvor der andre steder er fri fragt