dress-for-less.dk

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Her får du god kvalitet på alle produkter til en god pris. Enkel og oversiktlig nettside. Du får det de lover deg. Utrolig rask levering. Enkelt å bytte, hvis du har bestilt feil. Klærne er normale i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Elsker at handle fos jer. Udvalget er spændende, god kvalitet og til rimelige, sommetider meget billige priser. Jeg har købt både vinterfrakke, bukser, kjoler, skjorter, støvler osv. sjældent jeg ha... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har handlet på siden over 10 gange, og kommer nok ikke til at købe tøj andre steder fremover. ;-) Fantastisk side, med gode billeder og gode beskrivelser. Er specielt vild med den feature hvor... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Great deal but their customer service and merchandise exchange is terrible. Written 4 times with proof from shipping company that the return package is delivered at their warehouse but nothing happ... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep firmowy

O dress-for-less.dk

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

dress-for-less er en mode online-butik, hvor du kan finde hundredvis af store modemærker til nedsatte priser. Op til 70% rabat, gode tilbud hver uge og nye artikler hver dag. Vores mission er at tilbyde de bedste modemærker til de bedste priser!

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Absolut tilfreds med med den behandling jeg har fået hos jer.

Min første bestilling måtte jeg sende tilbage, da trøjerne var større i en str. 38- er, end jeg havde forventet. Og jeg har allerede fået pengene tilbage. Det synes jeg er god kundeservice.
Jeg har for nylig købt en dunjakke hos jer, som jeg er rigtig glad for, og denne gang ramte jeg størrelsen.
Kun roser herfra
Med venlig hilsen
Lis Eskildsen

Altid i orden !!

Jeg er meget tilfreds og har købt en del i mit yndlingsmærke. Altid den rigtige størrelse og til tiden. Gode priser og gode personlige tilbud.
Jeg har anbefalet sitet til andre.

Oceniono na 1 z 5

Stol ikke på hjemmesiden!!!

Mine varer var hurtige om, at blive sendt, men varerne levede ikke op til forventningerne. De var enten defekte, store eller små i størrelsen. Har købt for godt 1807kr, men fik kun 770kr tilbage og ingen varer ud over! De skylder mig stadig 1037,19 kr!!!!

Ikke prismæssigt troværdig

Oplevede det samme som en anden her. Nemlig at den rabat på 10% man bliver stillet i udsigt for at abonnere på deres newsletter IKKE bliver fratrukket den endelige pris. Jeg placerede naturligvis ikke ordren, og da jeg næste dag gik ind på siden for at tjekke ordren, som jeg ikke havde betalt for, var priserne lige pludselig steget til næsten det dobbelte.

Jeg tror, at jeg køber ind hos et mere troværdigt firma.

PS: ordrenummeret er fra et tidligere køb - jeg skulle skrive et ordrenummer for at kunne skrive en anmeldelse :-/

16 lutego 2015

Pris-troværdighed.....

Fandt en lækker Marlboro jakke + en polo på Dress for Less som jeg bestilte. Jeg indtastede den tilsendte kode for tilmelding af nyhedsbrev, hvorpå beskeden var, at de 10 % rabat ville blive trukket til slut i købsprocessen. Dette skete bare ikke. De vil dog blive trukket senere har jeg fået af vide. Så langt så godt...

Dernæst modtager jeg DAGEN EFTER en tilbudsmail med nøjagtig samme jakke, men hvor jeg kan spare yderligere 20 %.
Jeg kan nu vælge at gøre ét af to; bestille jakken på ny til den reducerede pris og dernæst returnere den tidligere bestilte eller kontakte Dress for Less og få de 20 % rabat på min ordre som jo er lagt bare én dag tidligere. Jeg vælger sidstnævnte idet jeg ikke i min vildeste fantasi kan forestille mig at der skulle være problemer forbundet hermed...... Men, meldingen jeg får, er at jeg ikke kan få de 20 % rabat hvilket undrer mig meget idet jakken jo er bestilt bare én dag tidligere og jeg har reageret med det samme efter at have modtaget mailen med de ekstra 20 %.

Det giver i min verden Dress for Less er stort troværdighedsproblem i forhold til deres prissætning og tilbud - tænk at man kan bestille en vare én dag, for så dagen efter at få en mail i indbakken, med samme vare bare 20 % billigere...... Man kunne komme til at føle sig en anelse til grin.

15 grudnia 2014
Oceniono na 5 z 5

Fin vare, mega go pris, hurtig levering

Søgte i vildskab efter en bestemt vare, en MINUS jersey blazer i grå, sidste års model. Så fandt jeg den herinde til kun 325 kr normal pris 600 kr. Jeg var heldig at den var nedsat, og den dag var der gratis fragt. Varen kom hurtigt frem, selvom den kom fra Tyskland, og de var søde ved kundeservice, betjening på dansk :-)

Oceniono na 5 z 5

lækkert tøj til små penge

er yderst tilfreds med at handle ,dress for less ,varerne kommer hurtigt frem,og man for oplysning ,når det bliver pakket og når ordren er sendt afsted, og så er der gode tilbud.

Oceniono na 3 z 5

Man kan være heldig..

Jeg har købt flere gange og har fundet nogle virkelig gode tilbud som jeg har været meget glad for. Det sker dog at tøjet ikke passer og skal retur - returfragten er gratis hvilket er godt men der går flere uger før pengene kommer retur og det er irriterende..
Det ville være rigtig godt hvis al fragt var gratis..!

Oceniono na 5 z 5

Postordre som fungere rigtig godt

Det fungere rigtig godt når man bestiller en varer og leveringen går hurtig.
Jeg kunne desværre ikke passe det , så jeg har sendt det retur og håber på at det går lige så hurtig med at få byttet en varer.

9 października 2014
Oceniono na 1 z 5

Dårligt

Der var fejl på fejl og en utrolig dårlig kundeservice.

9 października 2014

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej