Dreamwatch Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Skulle sælge mit Omega Seamaster ur og kontaktede derfor Dreamwatch som hurtigt vendte retur med pris. Sendte uret afsted som værdipakke og havde det aftalte beløb på min konto samme dag som uret bl... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Hos Dreamwatch.dk får man en god og uforpligtende service. Altid hurtigt svar og ingen købspres overhovedet. Hurtig og problemløst levering, jeg har fuld tillid til Mick!

Oceniono na 2 z 5

Købte et "Red Sub" af [navn fjernet] for nogle måneder siden, og gav mit GMT Master 2 i bytte. Vi blev enige om, at jeg skulle give 29.000.- samt mit ur i bytte for hans ur. Valgte selv at køre til Å... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse at handle ur hos Dreamwatch.
god service hurtig handel
Fra jeg indbetalte pengene om eftermidagen havde jeg mit ur dagen efter kl 10:00. i perfekt stand

9 maja 2015

Perfekt!

Jeg har absolut intet negativt at sige. Jeg solgte mit ur og havde havde pengene på min konto med det samme. Kan kun varmt anbefale Dreamwatch. Super service!

16 kwietnia 2015

Sublim service

Nu er det anden gang at jeg køber ur hos dreamwatch, og må sige at urene er flottere end beskrevet.
Er meget tilfreds.
Handlen og aftalerne mellem sælger og køber overholdes til perfektion.

Mvh Rasmus. Rødovre

5 kwietnia 2015

Perfekt handel

Jeg er 100% tilfreds med min handel hos Dreamwatch.
Glimrende, hurtig kommunikation, lynhurtig afsendelse og varen er præcis som annonceret. Perfekt! Dreamwatch får hermed min varmeste anbefaling.

Tak for handlen :-)

Mvh
Alexandra Green

20 marca 2015
Oceniono na 5 z 5

Tårnhøje forventninger er til fulde blevet indfriet.

Har netop modtaget mit "nye" ur, et 16 år gammelt Rolex Daytona "Zenith" G/S og mine tårnhøje forventninger er til fulde blevet indfriet, som anført lever vurderingen 9/10 til fulde op til det lovede, uret står faktisk pænere i standen end mit 7 år gamle Rolex Submariner.
En stor tak til Micki for en god handel, super service, hurtig ekspedition og professionel tilgang.
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos Dreamwatch.
Med stor tak fra en fremtidig loyal kunde.
Claus Jørgensen

9 marca 2015

VERDENSKLASSE - IGEN!!

Købte mit først Omega Seamaster hos Micki og har i dag afleveret det i bytte med et super fedt Breitling. Fik som sædvanligt en rigtig god service og en god pris på det gamle ur. Kan kun sende mine bedste anbefalinger i din retning. Tak IGEN :-)

19 lutego 2015

Fantastisk service

Lynhurtig, ærlig og reel handel i forbindelse med salg af mit Omega ur til Dreamwatch.dk. Hurtig respons på forespørgsel og det aftalte beløb blev overført samme dag, som Dreamwatch modtog uret. Dreamwatch kan stærkt anbefales og det er ikke sidste gang, jeg handler med dem.

13 lutego 2015
Oceniono na 5 z 5

Køb af Omega Seamaster 300, 41 mm. (årgang 2002)

Dette var min første handel med dreamwatch.dk v. Micki Jensen, og jeg kan ikke sige andet, end fantastisk service og venlighed.
Uret ankom nøjagtigt som lovet. Pakken indeholdt alt, hvad der var annonceret med og vigtigst af alt, så var mit nye ur i aller fineste forfatning og levede helt op til forventningerne vedr. stand mv.
Det er på ingen måde sidste gang, at jeg handler ur ved Dreamwatch og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til ejer Micki Jensen.
Ser frem til næste gang, der skal investeres i et nyt "gammelt" ur.

Med venlig hilsen
Rune Skov (En superglad Omega-ejer)

Perfekt handel

Det er første gang jeg køber hos micky, og alt gik perfekt

Ser frem til at finde det næste ur på dreamwatch :)

D.

Nok ikke sidste gang ...

Hermed mine bedste anbefalinger. Micki er en reel og behagelig sælger - alt var som det skulle være og beskrevet. Det bliver nok ikke sidste gang, jeg køber et ur fra Dreamwatch.

Salg af ur!

Jeg havde en god dialog med Micki omkring den vare som jeg ønskede at bese. Uret var i den stand som beskrevet og jeg oplevede en rigtig god service både under mailkorrespondance og ved salg!

Kan anbefales!

Oceniono na 5 z 5

Igen en god og positiv oplevelse...

Jeg har endnu engang haft en meget fin oplevelse ved salg af privat ur til Dreamwatch. Super hurtig "ekspedition" af både forespørgsel og overførsel af det aftalte beløb. Køber/sælger helt sikkert ur hos Micki i fremtiden.

29 stycznia 2015

God og fair handel

Jeg har handlet med Micki og dette har været en rigtig god oplevelse med et god fremvisning samt et køb af et virkeligt kvalitetsprodukt som helt lever op til forventningerne. Udelukkende positivt forløb.

29 stycznia 2015

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej