Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG Recenzje 20 894

4,5

Uwielbiam Drogerie Douglas. Nigdy nie zawodzi. ❤️ Na stronie internetowej można szybko i łatwo znaleźć swoje ulubione produkty często w atrakcyjnych promocjach.

❤️ Douglas jest moim ulubionym miejscem na zakupy . Stawiam pięć gwiazdek za wybór kosmetyków ,ceny , zapach i miłą i profesjonalną obsługę.⭐⭐⭐⭐⭐

W Douglas jest miła i fachowa obsługa. Panie zawsze doradzą i podpowiedzą co dla nas jest odpowiednie

1. Perfumeria
  2. Dostawca kosmetyków i perfum

Parfümerie Douglas - Parfüm, Kosmetik, Pflege, Make-up, Düfte und Beauty-Trends bei douglas.de - Parfüm, Pflege, Make-up, Kosmetik, Parfum online bestellen! Douglas macht das Leben schöner.

4,5

Doskonała

21 tys. recenzji

Najgorszy sklep jaki znam.

Zakupiłam frezarkę Semilac za ponad 500 zł. Otrzymałam produkt używany, w podniszczonym opakowaniu, niedziałający. Odstąpiłam od umowy za pośrednictwem strony Douglas 30 minut po odbiorze przesyłki, a dnia następnego dokonałam zwrotu produktu w perfumerii stacjonarnej. Douglas nie przyjął mojego oświadczenia o odstąpieniu od umowy. Nie zwrócił mi również należności za zakupiony towar pomimo, że miał na to 14 dni. Dodatkowo nie opublikował moich dwóch opinii, które wystawiłam po zakupie frezarki. Obsługa Klienta fatalna. Udzielają wymijających odpowiedzi na moje pytania. Nigdy więcej nie dokonam zakupu w Douglas, a sprawę kieruję do Rzecznika Praw Konsumenta.

24 lutego 2026

Odpowiedź od Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Bardzo dziękujemy za Państwa opinię. Bardzo nam przykro, że nie są Państwo zadowoleni z naszych usług. Przekazaliśmy Państwa sprawę do naszego polskiego działu obsługi klienta. Otrzymają Państwo odpowiedź tak szybko, jak to możliwe.
Zespół Douglas

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir bedauern sehr, dass Sie mit unserem Service nicht zufrieden sind. Wir haben Ihr Anliegen intern an unseren polnischen Service weitergeleitet. Sie erhalten schnellstmöglich eine Rückmeldung.

Odpowiedź od Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Serdecznie dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni.
Zespół Douglas

Herzlichen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns, dass Sie zufrieden sind.

Świetna firma.Polecam.

15 stycznia 2026

Odpowiedź od Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Serdecznie dziękujemy za Państwa ocenę. Bardzo nas to cieszy i dziękujemy za rekomendację.
Zespół Douglas

Herzlichen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns wirklich sehr darüber und danken für Ihre Empfehlung.

Gut jest gut

Gut jest gut

24 grudnia 2025

Odpowiedź od Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Herzlichen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns sehr, dass Sie zufrieden sind. Schauen Sie sehr bald wieder vorbei.
Ihr Douglas Team

❤️ Douglas jest moim ulubionym miejscem…

26 listopada 2025

Odpowiedź od Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Bardzo dziękujemy za tę recenzję i cieszymy się, że jesteś tak zadowolony.

Wir sagen sehr herzlich Danke für diese Bewertung
und wir freuen uns, dass Sie so zufrieden sind.

Super ❤️ szybko i sprawnie

Super ❤️ szybko i sprawnie

18 listopada 2025

Odpowiedź od Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Dziękujemy za ocenę. Cieszymy się, że jesteś zadowolony.
Zespół Douglas

Wir danken Ihnen für Ihre Bewertung. Wir freuen uns darüber, dass Sie zufrieden sind.

Super

Super, szybko i bez problemowo

4 listopada 2025

Odpowiedź od Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że szybko otrzymałeś przesyłkę i jesteś zadowolony. Zapraszamy ponownie wkrótce.
Zespół Douglas

Danke für Ihre Rückmeldung. Es freut uns, dass Sie Ihre Lieferung schnell erhalten haben und dass Sie zufrieden sind. Kommen Sie bald wieder.

Miła i fachowa obsługa

28 października 2025

Dziękujemy za opinię.
Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony i mamy nadzieję, że wkrótce znów nas odwiedzisz.
Zespół Douglas

Vielen Dank für Ihre Rückmeldung. Wir freuen uns sehr, dass Sie so zufrieden sind und hoffen, Sie kommen sehr bald wieder.

Super zakupy

16 października 2025

Odpowiedź od Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Wir danken Ihnen für Ihre Bewertung und freuen uns über diese 5 Sterne. Kommen Sie sehr bald wieder.

Promocja ❤️ super

Promocja ❤️ super

15 października 2025

Odpowiedź od Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Vielen Dank für Ihre Rückmeldung und diese 5 Sterne. Darüber freuen wir uns sehr.

Super

Bardzo jestem zadowolona z zakupów w Duaglas

12 września 2025

Odpowiedź od Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupów w Douglas. Zespół Douglas

Wszystko jest super

Szybka dostawa, wszystko dobrze zapakowane. Bardzo dobre ceny

11 września 2025

Odpowiedź od Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Cieszymy się, że otrzymałeś przesyłkę szybko i w idealnym stanie. Życzymy Ci wiele radości z zakupu.
Zespół Douglas

Es freut uns sehr, dass Sie Ihre Lieferung schnell und in einwandfreiem Zustand erhalten haben. Wir wünschen Ihnen viel Freude damit.

Zawsze najlepsza jakość

Zawsze najlepsza jakość

3 sierpnia 2025

Odpowiedź od Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Serdecznie dziękujemy za Państwa opinię. Bardzo ją doceniamy.
Zespół Douglas

Herzlichen Dank für Ihre Bewertung. Wir wissen diese sehr zu schätzen.

Wszystko było super 🤩

Wszystko było super 🤩

13 lipca 2025

Odpowiedź od Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Bardzo dziękujemy za recenzję. Naprawdę cieszymy się, że jesteś tak zadowolony. Zapraszamy wkrótce.
Twój zespół Douglas

Ganz herzlichen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns wirklich sehr, dass Sie so zufrieden sind. Kommen Sie sehr bald wieder.

Obsługa na wysokim poziomie

29 maja 2025

Odpowiedź od Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Thank your for your positive reply. We really appreciate this and hope, to welcome you back soon.
Your Douglas Team

Promocje

Szybko i prosto znaleźć potrzebny produkt

18 maja 2025

Odpowiedź od Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns sehr, dass Sie Ihre Lieblingsprodukte in unserem Shop finden. Kommen Sie bald wieder!
Ihr Douglas Team

Dziękujemy za recenzję. Cieszymy się, że znalazłeś swoje ulubione produkty w naszym sklepie. Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź od Parfümerie Douglas GmbH & Co. KG

Danke für Ihre Bewertung. Wir freuen uns, dass Sie mit unserer Auswahl und unseren Aktionen zufrieden sind. Schauen Sie bald wieder vorbei!
Ihr Douglas Team

Dziękujemy za recenzję. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszego wyboru i promocji. Zapraszamy ponownie wkrótce!
Twój zespół Douglas

Nie polecam Douglas !!!!!

To oszustwo! Otrzymałam uszkodzoną przesyłkę i oczywiście nie otrzymałam zwrotu pieniędzy! Bo Douglas umywa ręce że on dobrze wysłał przesyłkę!! To sprzedawca powinien ją odpowiednio zapakować a nie produkty były całe luzem potłuczone! Sprzedawca powinien się kłócić o zwrot kosztów od firmy transportowej!! Nie polecam Wam zakupów w firmie Douglas!!!!!!!!

13 lutego 2025

Hello Sylwia Woźniak,
We are sorry that we are unable to provide you with any other information due to the circumstances at hand.
Best regards
Your team from Douglas

Patryk

Wszystko na czas i jak w opisie. Polecam

21 listopada 2024

Hello Patryk Jedrzejek,
thank you for your positive feedback! We are pleased that you are satisfied with your shopping experience and that you received your order quickly. Please visit us again soon!
Best regards
Your team from Douglas

Cena

Cena
Tylko cena

13 października 2024

Hallo Krystianos Drzezowiec,
vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns , dass diese so positiv ausgefallen ist und hoffen, Sie schauen bald wieder vorbei.