Domino's Pizza Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Rødovre. Jeg bestiller via Wolt og ser på deres menukort kort at de har glutenfri - og skriver det i bemærkningen - bliver så ringet op når pizzaen ER lavet - at jeg ikke kan bestille glutenfri på d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

The service here at Dominos in Roskilde is amazing. The stuff is always smiling, caring and just amazing. The girl who works here has amazing personality and energy! We love it here because of her! A... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Super søde folk på Amagerbro gade. Pizza klar til den bestilte tid og pizza'en er jo "bare" Domino's, så man ved hvad man får, pizza alle kan spise uden at væmmes, men som selvfølgelig ikke bliver en... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi var et par stykker som var sultne så vi besluttede os forsat tage forbi Dominos i Randers som leverede varen til perfektion. Personen var meget rar, og der var meget rent da vi kom. Pizzaerne smagt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 37

Napisz recenzję

Hej Puk.

Ja! Nemt og hurtigt - lige præcis som det skal være :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Håber vi snart ses til en lækker pizza igen, hvem ved, måske i påsken! Vi har i hvert fald åbent ;)

Oceniono na 1 z 5

Lang ventetid og dårlig service.

Lang ventetid og dårlig service ved skranken. Kommer ikke tilbage.

Hej Sten.

Tak for din feedback til os, den er meget vigtig for os!

Er virkelig ked af at du har haft en rigtig kedelig oplevelse i forbindelse med dit besøg hos os, det er bestemt ikke det vi ønsker for vores kunder :(

Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk for en videre dialog omkring din oplevelse, så finder vi lidt lækkert til dig herfra ;)

Du bedes påføre dit bestillingsnummer i mailen, samt henvise til denne anmeldelse, således vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Oceniono na 3 z 5

Pizzaens var ikke ordentligt gennemsnit…

Pizzaens var ikke ordentligt gennemsnit bagt noget af bunden varmere dej end brød det er øv at jeg gentagende gange oplever at få dårlige pizzaer

Hej Søren.

Mange tak for din feedback som vi sætter stor pris på. Vi er kede af at høre, at du langt fra havde en positiv oplevelse, hvilket vi meget gerne vil forsøge og rette op på ;)

Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk for en videre dialog omkring din oplevelse, så vi har mulighed for at finde en acceptabel kompensation ;)

Der kan opstå længere svartid grundet påsken.

God mad

Rigtig godt.
Normalt har vi ikke haft de bedste oplevelser, men den sad lige i skabet i går.

Hej Thomas.

Tak for din feedback til os, du kan tro den varmer ;)

Er glad for at vi levede op til dine forventninger, det er bestemt også sådan det skal være!

Måske vi er heldige at ramme de 5 stjerner næste gang ;)

Vi ser frem til at betjene dig igen.

Oceniono na 2 z 5

En dejet oplevelse

Hverken pizza eller tilbehør var færdigt, hvilket resultere i en meget dejet oplevelse.

Hej Robin.

Tak for din anmeldelse, som er meget nyttig for os!

Er virkelig ked af at høre om din oplevelse med din ordre :(
Der er ingen der skal sidde og spise en ikke færdigbagt pizza.

Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk for en videre dialog omkring din oplevelse, så venter der dig sikkert lidt lækkert herfra ;)

Ser frem til at høre fra dig :)

Bedre end forventet

Bedre end forventet, havde prøvet en Dominos i England for 10 år siden og blev skuffet. Men her var det godt :)

Hej Kenneth.

WOW! det må vi nok sige - det er virkelig flotte ord og vi suger det hele til os.

Virkelig fedt at du var tilfreds med din bestilling, lige som det skal være :)

Vi glæder os til at betjene dig igen!

Mad smage

Pizza smage så dårligt når jeg hat bestilt I fredags og det tage virklig lang tid.

Hej Ayesha.

Mange tak for din feedback som vi sætter stor pris på. Vi er kede af at høre, at din pizza ikke smagte godt. Det vil vi selvfølgelig gerne råde bod på.!

Der må altid forventes længere leverings- og afhentningstid når det lige har været lønningsdag, det er weekend og vi har kampagne :)

Send os gerne en mail på kontakt@dominos.dk med henvisning hertil, så sørger vi for en lækker løsning til dig :)

Jeg bestiller via app

Jeg bestiller via app. Det er så nemt. Og når jeg kører ind og henter, så er maden klar. Så nemt og hurtigt

Hej Christina.

Tak for din super flotte anmeldelse.

Nemt og hurtigt - det er lige præcis sådan det skal være, så det er virkelig fedt at høre!

Håber vi snart ses igen :)

Hi Darren.

Thank you for your feedback which is very much appreciated. We´re sorry to hear you didn´t have a positive experience.
Please email us at kontakt@dominos.dk with reference to this review and we´ll have a delicious solution for you as an apology :)

Best regards, Domino´s

Oceniono na 1 z 5

Når nu jeg fik en mail om i levede op…

Når nu jeg fik en mail om i levede op til forventningerne - så må jeg bare siger nej ..
først bestiller jeg på forhånd 2 timer før - da jeg kommer til det bestilte tidspunkt er de ikke engang gået igang med dem .. jeg ventede yderligere 25 min på mine pizzaer .. den ene pizza manglede jalapenos og havde ikke fået en af de saucer med jeg har købt til sideorders .. så virkelig virkelig ringe og mega stressende .. og ingen ønske om kompensation.

Hej Christine.

Skulle du ændre mening om at ville modtage kompensation, er du altid velkommen til at kontakte os på mailen: kontakt@dominos.dk :)

Oceniono na 3 z 5

Vi havde bestilt 4 pizzaer men fik kun…

Vi havde bestilt 4 pizzaer men fik kun leveret 3, og kvaliteten var ærlig talt lidt skuffende.

Hej Christina.

Mange tak for din feedback som vi sætter stor pris på. Vi er kede af at høre, at vi havde glemt en pizza til dig, det er slet ikke i orden.!

Send os gerne en mail på kontakt@dominos.dk så finder vi lige en løsning til dig :)

Hej Thomas.

Et stort tak for din anmeldelse, den er meget værdsat!

Er glad for at du er tilfreds med din bestilling, samt leveringen af denne ;)

Håber vi kan komme op og ramme de 5 stjerner næste gang - vi satser i hvert fald på det!

Vi glæder os til at betjene dig igen.

Igen dejlig varm pizza

Igen dejlig varm pizza!
Det er dejligt at man altid kan regne med jer.

Hej Christine.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er skam også glade for at vi altid kan regne med dig ;)

Du kan tro vi glæder os til at modtage endnu en bestilling fra dig, så vi fortsat kan få sendt varme pizzaer din vej :)

Hej Michael.

Vi er super glade for at du var tilfreds med din bestilling og at det hele faldt i den smag! :)

Håber dog at vi kan komme helt op og ramme de 5 stjerne næste gang ;)

Vi glæder os til at betjene dig med nogle flere lækre pizzaer igen!

Oceniono na 3 z 5

Det tog lang tid før vores pizza…

Det tog lang tid før vores pizza endelig kom. Og så var de lunken. Sku for.dårligt når man bestiller 6 pizzaer til aftensmad.

Hej Lars.

Mange tak for din feedback som vi sætter stor pris på. Vi er kede af at høre, at du ikke havde en positiv oplevelse. Det vil vi selvfølgelig gerne råde bod på.!

Send os en mail på kontakt@dominos.dk med henvisning hertil, så sørger vi for en lækker løsning til dig :)

Cancelled order

I ordered pizza for pickup one hour later.
5 min before pickup time, they called me and said “we’re out of cheese, so we’ll have to cancel your order”.

Hej Toke.

Det er meget beklageligt at høre at vi ikke kunne lave det ønskede til det, grundet mangel på ost :(

Det er helt klart en ommer herfra!

Hjemmesiden er dårlig

Hjemmesiden er dårlig. Den viser ikke hvornår ens bestilling er klar…

Hej Daniel.

Tak for din feedback, den er meget vigtig for os.

Beklager at du ikke har kunne følge din ordre via trackeren, hvilket du selvfølgelig bør kunne ;)

Vi ser frem til at høre fra dig.

Oceniono na 1 z 5

Det tager en krig før de leverer

Hej Jimmy.

Tak for din anmeldelse i forbindelse med din ordre.

Er ked af at se at du ikke var tilfreds med din levering, det synes vi er virkelig øv :(

Vi vil meget gerne forsøge at rette op på denne dårlige oplevelse.

Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk for en videre dialog omkring din oplevelse, så er jeg sikker på vi kan finde lidt lækkert frem til dig ;)

Du bedes påføre dit bestillingsnummer i mailen, samt henvise hertil, således vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk. Godt nok rabat kopon. Meeen ventede over 1 1/2 time, pizza var kold og skorpen blød

Hej Carsten.

Send os gerne en mail på kontakt@dominos.dk med henvisning hertil, så sørger vi for en lækker løsning til dig som undskyldning :)

Fine pizzaer.

Hej Elisabeth.

Tak for din feedback til os, den varmer helt bestemt ;)

Vi synes nu også selv at vores pizzaer er super fine, så virkelig fedt at du er enig!

Vi håber at vi snart ses igen til et par lækre pizzaer.

Domino´s

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej