Hej Mette Kofoed!!! Jeg vil sige dig tusind tak for den enestående service du gav mig-der var ikke et punkt - du ikke gik igennem med mig-tak for din fantastiske hjælp-Mette!!! Det var fremragend... Zobacz więcej
Puha det er sku en ommer. Virker som en produkt der ikke er færdigt, dårligt formulerede at man skal oprette en bruger inden, så nu fik jeg bare købt et dokument, som i øvrigt ikke kan sende til m... Zobacz więcej
MEGA positiv oplevelse! Der FINDES altså gode advokater og Simon Trolle Markussen fra Selskabsadvokaterne og dokumenter.dk er bestemt én af dem. Jeg oplevede at Simon var oprigtigt interes... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Dokumenter.dk er Danmarks største platform for salg af juridiske dokumenter til private og erhvervsdrivende. Find alle dokumenter her.
Ørnegårdsvej 18, 2820, Gentofte, Dania
- kontakt@dokumenter.dk
- www.dokumenter.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Rigtig god løsning
Rigtig god løsning. Let at udfylde. God sikkerhed for at dokumenter er juridisk gyldige. Kan varmt anbefales.
”Jeg fik mit CVR-nr
”Jeg fik mit CVR-nr. super hurtigt, og pengene kom retur straks efter jeg havde fået konto til selskabet.”
Her gives 5 blanke og uforfalskede…
Her gives 5 blanke og uforfalskede stjerner. Skulle oprette et ApS, fik lynhurtigt svar på nogle spørgsmål telefonisk med Simon kl. 13:15. Satte i gang og kl. 15:48 var selskabet en realitet. Det var utrolig nemt at tilgå deres hjemmeside og svare på de stillede spørgsmål.
Ord som imødekommenhed , professionalisme, serviceminded o.s.v. passer perfekt på Simon og Dokumenter.dk. Ud over alt dette var prisen attraktiv og på toppen af alt er der oprette en gratis profil på Dokumenter.dk hvor jeg har adgang til dokumenter i skyen.
Dette firma kan anbefales på det kraftigste.
Mikael Merrild
Brugervenligt produkt og god service!
Brugervenligt produkt og god service! Det vil jeg helt sikkert bruge igen.
Ikke det forventede, men god Behandling
Jeg fik ikke hvad jeg forventede. Jeg troede at jeg fik noget "officielt", jeg var ikke nok klar over at det kun var en skabelon. Men direktøren rakte ud til mig, fik en advokat til at ringe til mig for at løse mit ønske. Jeg fik vejledning om at kontakte notar, for officiel påtegning og får mine penge retur. Så fin behandling i den henseende.
Fantastisk service fra Mette
Fantastisk service fra Mette. Taler et sprog os dødelige kan følge med til.
Jeg havde en rigtig fin oplevelse
Jeg havde en rigtig fin oplevelse. Det var nemt og hurtigt.
Rigtig fin skabelon
Rigtig fin skabelon, men det stod printet fast at pengene, som lånet omhandlede, blev overført pr. Dags dato. Det var i mit tilfælde ikke sandt så måtte selv klippe klistre lidt i det færdige resultat fra dokumenter.dk

Odpowiedź od Dokumenter.dk
Kørte dokumentguiden for…
Kørte dokumentguiden for Personalehåndbogen. God guide og godt output.
Ville dog have ønsket at den kunne vende sig lidt mod håndværkere også.
betalte via mobilpay og fik så den…
betalte via mobilpay og fik så den udbedte vare. Dog forsvandt dokumentet da det skulle printes så jeg måtte skrive og bede dem sende det igen. Det blev gjort og jeg fik hvad jeg havde betalt for
MEGA positiv oplevelse
MEGA positiv oplevelse!
Jeg oplevede at Simon var oprigtigt interesseret i at hjælpe mig, og ikke blot ude på at tage mine penge.
Det er tiltrængt med personer som ham, -særligt i advokatbranchen, og derfor vil jeg gerne dele denne oplevelse dig som ikke har haft fornøjelsen af Simon endnu. Han er én af de god, og kan varmt anbefales.
Når man giver får man som regel meget mere igen 🙏
Gaven til den lille virksomhed
Super brugervenligt og med de rigtige overvejelser i hvert step.
Ikke optimal konstrueret for en ikke…
Ikke optimal konstrueret for en ikke EDB kyndig
Super god oplevelse med det jeg havde brug for.
Jeg havde brug for dokumenter i forbindelse med omdannelse af et IVS. Nem og intuitiv hjemmeside, med de dokumenter jeg havde brug for. Jeg havde et par spørgsmål som blev besvaret af en af deres jurister meget hurtigt, og prisen var OK. Alt i alt en super god oplevelse.
Fuldstændig blown away!
Er fuldstændig blæst bagover af den detaljeringsgrad af service jeg modtog fra Simon (advokat) i forbindelse med køb af ydelse. Fuldstændig knivskarpe præcise svar der gjorde at jeg var helt tryg ved selv at gennemføre en selskabsomdannelse.
Online guiden er ligeledes virkelig godt gennemarbejdet og fungerer perfekt.
I det omfang det er muligt vil jeg helt sikkert anvende dokumenter.dk fremadrettet. Ca. halv pris af andre online udbydere og det at der sidder advokater der svarer på eventuelle tvivlsspørgsmål hurtigt og præcist gør at det for mig er en no-brainer!