Dokteronline.com | Your online health service Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hanteringen fungerade exemplariskt vad gäller såväl hantering som kontakten med er . Särskilt att betonas var handläggning och leverans av behandlingen som tidsmässigt var över förväntan. Dock va... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag fick snabb hjälp med problem som jag länge har haft och som den ordinarie vården i Sverige fullständigt ignorerar. Jag kan väldigt mycket om mina problem och visste vad jag behövde. Jag sökte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabbt och enkelt att beställa och få paketet levererat. Lite dyrare än att få ut på recept i Sverige, men man slipper diskussioner och man kan beställa tillräckligt att "ha på lager" tills nästa beh... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca leków na receptę online
  2. również w kategorii:
  3. Pomoc w wyborze lekarza

Napisane przez firmę

Dokteronline.com är en informativ hemsida och online hälsoservice som kan hjälpa dig med att begära en läkarkonsultation. Dokteronline.com erbjuder själva inte några produkter, men ordnar också på din begäran den rätta behandlingen för din åkomma eller besvär. Vi kan sätta dig i kontakt med registrerade EU-läkare och apotek som vi har tillträde till. Då det gäller receptbelagd medicinering avgör en läkare genom en konsultation om den av dig valda receptbelagda medicineringen är lämplig för dig. Godkända beställningar behandlas av apoteket och levereras så snabbt som möjligt hem till dig. Så enkelt kan det vara.

Napisane przez firmę

PÅLITLIGHET
Dokteronline arbetar endast med officiella, oberoende läkare från Storbritannien. Apoteket som levererar läkemedlen är också det största internet- och postorderapoteket i Storbritannien.
DISKRET UTSKICK
Alla mediciner skickas på ett diskret sätt från ett europeiskt apotek. Detta görs i en neutral förpackning, så att allt sker så diskret som möjligt.
ENKELT
Hos Dokteronline kan du beställa mediciner och läkemedel online och få dessa medikament hemskickade på ett enkelt sätt. Du sparar alltså mycket tid: du behöver inte längre vänta hos läkaren eller på apoteket.
SNABB LEVERANS
Förfrågningar skickas samma (arbets-)dag till en av de anslutna läkarna. Denna kommer att försöka bedöma din förfrågan samma dag. När en läkare förskriver ett recept till dig så går detta vidare till ett av de anslutna apoteken, som i sin tur så snabbt som möjligt skickar ut produkten. Så när din betalning har gått igenom, tar det ca 2-4 dagar innan du har din beställning.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 194

Napisz recenzję

Otroligt bra tjänst

Otroligt bra tjänst, inget i fråga sättande vad gäller min förklaring över mitt allmäntillstånd. Proffsig hantering av läkaren, allt går otroligt smidigt från bedömning till leverans. Rekommenderas varmt. De återkopplar hela tiden.

3 października 2026

Jag är så glad!

Jag är så glad!! Fick hjälp direkt och mår SÅ mycket bättre nu! 🩷

3 sierpnia 2026

Dear Ms. Strand,

Thank you very much for your wonderful 5-star review!

We are delighted to hear that you received the help you needed quickly and, most importantly, that you are feeling so much better.

It would be our pleasure to assist you again in the future.

We wish you all the best and a wonderful day!

Customer Service Team – Dokteronline
------------------------------------

Bästa fru Strand,

Stort tack för din fantastiska 5-stjärniga recension!

Vi är mycket glada över att höra att du snabbt fick den hjälp du behövde och, framför allt, att du mår så mycket bättre nu.

Det skulle vara ett nöje att få hjälpa dig igen i framtiden.

Vi önskar dig allt gott och en riktigt fin dag!

Kundserviceteamet – Dokteronline

Was a Good experience

Was a Good experience

Dear Naya,

Thank you very much for awarding our services a fantastic 5-star rating.

We are truly pleased that you had such a positive experience. It would be our pleasure to assist you again in the future, and we look forward to welcoming you back.

Bra info

Real good and fast service

29 września 2026

Dear Ms. Ohlsson,

Oceniono na 5 z 5

Great honestly best doctor and fast one…

Great honestly best doctor and fast one who gave me what I needed

28 września 2026

Dear Ms. Clara,

Rekommendera dessa läkarna

Rekommendera dessa läkarna . Enkel att svara på frågorna, snabb svar , snabbt leverans och tryggt. Mycket bra kundservice!!!!!!!

3 sierpnia 2026

Bästa fru Marie,

Stort tack för ert positiva omdöme och för att ni delar med er av er erfarenhet.

Vi är mycket glada över att höra att ni är nöjd med vår plattform. Er feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta upprätthålla en hög servicenivå.

Vårt team finns självklart tillgängligt om ni skulle behöva någon hjälp. Vi önskar er allt gott.

Säker och snabb leverans

Säker och snabb leverans. Aldrig några problem.

Stort tack för att du har gett vår service ett fantastiskt 5-stjärnigt betyg.

Vi är mycket glada över att du har haft en så positiv upplevelse. Det skulle vara ett nöje att få hjälpa dig igen i framtiden, och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

jag är nöjd

jag är nöjd. tack så mycket

9 września 2026

Oceniono na 5 z 5

Professional fast efficient process.

Professional fast efficient process.

Dear Customer,

Snabb service med kvalitet

24 września 2026

Bästa herr Andersson,

Stort tack för din positiva recension och för att du delade med dig av din upplevelse.

Vi är mycket glada över att höra att du är nöjd med vår plattform. Din feedback är mycket uppskattad och motiverar oss att fortsätta upprätthålla en hög servicenivå.

Vårt team finns alltid tillgängligt om du behöver hjälp. Vi önskar dig allt gott.

Oceniono na 5 z 5

Lätt och smidigt att beställa

Lätt och smidigt att beställa, samt bra och snabb information både om receptet samt leverans

Dear Ms. Lindblad,

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling, rätt försändelse som också går fort.
Läkemedlet har hjälpt mig oerhört mycket!
Tacksam 🌺

27 sierpnia 2026

Bästa herr/fru Nilsson,

Enkel beställningsprocess, snabb leverans

Väldigt enkel beställningsprocess och mycket snabb leverans. Inget krångel, inga överraskningar med extra avgifter etc.

7 września 2026

Bästa W,

Stort tack för att du gav våra tjänster fantastiska 5 stjärnor.

Vi är mycket glada över att höra att du hade en så positiv upplevelse. Det skulle vara ett nöje att få hjälpa dig igen i framtiden, och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Vi önskar dig allt gott och en riktigt fin dag.

Kundserviceteamet - Dokteronline

Snabbt och smidigt!

Beställde 10 sept. Fick återkoppling och svar på mina frågor direkt. Fick leverans 15 sept. Inga problem överhuvud taget. Kan starkt rekommendra Dokter online.

15 września 2026

Bästa herr/fru Michael,

Oceniono na 5 z 5

Very professional, great communication and speedy delivery

I am so pleased with doktoronline.com. The process of the doctor consultation was extremly professional and was very happy with the treatment course of prescribing the medication i needed. I was sent the medication within a couple of days and could easily trace the shipment until it arrived. Strongly recommend Dokteronline.com

23 sierpnia 2026

Dear Ms. Hesselvik,

Väldigt enkelt och bra

Väldigt enkelt och bra! Har inget negativt att säga utan är nöjd.

Rekomenderar

Snabbt, enkelt och har hjälpt mig när jag haft någon fråga.

24 sierpnia 2026

Bästa Jeanette,

Stort tack för din positiva recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi är mycket glada över att höra att du är nöjd med vår plattform. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta hålla en hög servicenivå.

Fungerar bra 👍

Fungerar bra 👍

31 sierpnia 2026

Bästa TH,

Vi är mycket glada över att höra att du är nöjd med vår plattform. Din feedback är mycket värdefull för oss och motiverar oss att fortsätta upprätthålla en hög servicenivå.

Oceniono na 4 z 5

Smidig beställning

Smidig beställning, lite för lång leveranstid.

Bästa fru Carlsson,

Stort tack för din vänliga recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback.

Vi är mycket glada över att höra att du är nöjd med vår service. Dina positiva kommentarer betyder verkligen mycket för hela vårt team.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden och önskar dig allt gott.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej