DK Online A/S

Oceniono na 1 z 5

Tagnedløbsbrønd faldet sammen under skybrud 26/6-23 og anmeldt Hus forsikring. I dag har vi fået udskiftet brønd som er faldet sammen grundet forskydninger og naboens trærødder. Brønden kan ikke lede... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Fik et gavekort til keramikerne Keis og Fielder i efteråret. Fik en kop tilsendt i forkert farve, returnerede den og venter endnu, efter mange sms’er og telefonsamtaler, stadig på min kop. Nu nærmer... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Aldrig har jeg OPLEVET så dårligt et stjerneskud !!!. Samt så dårlig service!. Måske i skulle overveje et mere voksen personale!.. & ej lave reklame på Facebook & Instagram om de ting man kunne få hos... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ringede igår kl. 14, havde tilbud kl. 16, ordrebekræftelse kl 18 på opdatering af terminal til at modtage kontakt løse kort og mobiltelefon betaling. Jannie er effektiv. Fik også oprettet Bamboa så... Zobacz więcej

1. Dostawca usług telekomunikacyjnych

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

DK Online - Betalingsterminaler og kortindløsning af Visa og MasterCard både til butik og webshop.

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Godt tilbud

Fik via mail godt tilbud om køb af dankort terminal - 2000 kr under anden udbyder. Har ikke modtaget endnu, men telefonisk vejledning ok. Jeg bedømmer allerede nu, idet jeg har fået stillet i udsigt at jeg så modtager en gave. som sagt ok indtil nu - jeg vender tilbage, hvis der sker en anden udvikling

30 listopada 2015

Super Service

Helt fantastisk behandling. Jeg skulle akut bruge et par kasseapparater + dankort. de blev afsendt samme dag, uden ekstra beregning og det var bare godt. Vi aldrig bruge andre fremover.

26 listopada 2015

god service

får altid det lejede til tiden og sat op så det virker fra start og god rådgivning når man ringer til support og kundeservice

4 listopada 2015

Superservice

Super service, de er altid hjælpsomme, og husker lige, når vi "glemmer" :-)

28 października 2015

SERVICE DER VIRKER

Jeg blev båret gennem hele procesen...lige fra beslutningen om, hvilke terminal jeg skulle have til jeg havde den hjemme.
SUPER service...DK Online, I skal være stolte af jer selv ;-)

28 października 2015
Oceniono na 4 z 5

God og hurtig betjening

God service og hjælpsomme medarbejdere. Der mangler let tilgængelig information på hjemmesiden om f. eks bindingsperiode på leje af dankortterminal (ikke korttidsleje).

25 października 2015
Logo DK Online A/S

Odpowiedź od DK Online A/S

Hej Christina,

Du har fuldstændig ret! Der mangler tydeligere information om bindingsperiode på vores langtidsleje produkter - det er nu tilføjet under "betalingsterminaler" på vores hjemmeside.

Tak for din anmeldelse og dit input - Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis der er andet vi kan være behjælpelig med.

Mit eneste valg ;-)

DK-Online har været min eneste leverandør siden jeg blev selvstændig. Har selvfølgelig checket 'de andre' ud når der skulle ske noget nyt - ny terminal - tilvalg af internationalt kort m.v. - men valget valgt altid på DK-Online. At de så tilmed også har meget venlige og kompetente folk ved telefonen er selvfølgelig et plus. Jeg vil til hver en tid anbefale - i mine øje - verdens bedste 'totalleverandør'!

13 października 2015
Oceniono na 5 z 5

Har ALDRIG været utilfreds!!

Vi har benyttet os af DK Online i mange år og oplever kun god og behagelig service, fair behandling, hjælpsomt personale og maskinerne virker upåklageligt.

9 października 2015

Hurtigt og effektivt

Super hurtig service, ingen andre kunne matche, da vi havde problemer. Bestilte den ene dag, og fik som aftalt levering dagen efter OG til den pris der var aftalt.

30 września 2015

DK Online A/S

Har altid haft en god oplevelse med DK Online. Hurtig betjening. Og de få gange der har været problemer er de hurtigt blevet løst.

23 września 2015
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej