Tagnedløbsbrønd faldet sammen under skybrud 26/6-23 og anmeldt Hus forsikring. I dag har vi fået udskiftet brønd som er faldet sammen grundet forskydninger og naboens trærødder. Brønden kan ikke lede... Zobacz więcej
DK Online A/S
Zobacz, co mówią recenzenci
Fik et gavekort til keramikerne Keis og Fielder i efteråret. Fik en kop tilsendt i forkert farve, returnerede den og venter endnu, efter mange sms’er og telefonsamtaler, stadig på min kop. Nu nærmer... Zobacz więcej
Aldrig har jeg OPLEVET så dårligt et stjerneskud !!!. Samt så dårlig service!. Måske i skulle overveje et mere voksen personale!.. & ej lave reklame på Facebook & Instagram om de ting man kunne få hos... Zobacz więcej
Ringede igår kl. 14, havde tilbud kl. 16, ordrebekræftelse kl 18 på opdatering af terminal til at modtage kontakt løse kort og mobiltelefon betaling. Jannie er effektiv. Fik også oprettet Bamboa så... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
DK Online - Betalingsterminaler og kortindløsning af Visa og MasterCard både til butik og webshop.
Dane kontaktowe
Havnegade 98, 5000, Odense C
- info@dkonline.nu
- www.dkonline.nu
fortjent 5 stjerner
vi har aldrig haft problemer som DK online ikke har kunne løse.
god service og nem maskine
vi har en bambora one stationær som er rigtigt nem at have med at gøre og service og opdatering er ligeledes nemt og hurtigt så man kan komme igang med maskinen igen
Bare de bedste
Helt super service og helt igennem ærlige der ikke pakker noget ind!
Vil altid anbefale dk-online til alle!
Hurtig og kompetent ekspedition, fik ekstraydelse = låneterminal uden serviceabonnement. Er blevet tilbud gave ved anmeldels. Køb den 6. april 2016,
ALTID SUPER SERVICE
-og venlighed. Det er ren fornøjelse.
Dbh Bornholmeren.
KANON GOD SERVICE
Har kun godt at sige om DK ONLINE!!!!!!
HAR BRUGT DEM I ADSKILLIGE ÅR.
Perfekt service, hurtig tilbagemelding, overskuelig ordrebekræftelse.
Nemt at få oprettet Dankortautomat til brug små og store arrangementer.
Fornuftige priser, sikker betaling.
BRUG DK ONLINE - SE ER TIL AT STOLE PÅ
super service
Lyn hurtig ekspedition -- og super flinke medarbejdere!
For undertegnede kunne man ikke få bedre service!
Tak for det!!
Kvik og hurtig betjening - holder hvad de lover
Har tidligere brugt DK Online, og er aldrig blevet skuffet.
Fin service
DK online henvendte sig selv for at spørge og vi skulle bruge DK-terminaler igen år til vores DJO - Arrangement i Farum Badminton - der er super fin service.
Total god service
Total god service, man kan få sin weekend lejeterminal i rigtig god tid og de er altid opladet og klar.
Flinke og servicemindede medarbejdere.
Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med DK online nu i mange år, vi har dog kun benyttet weekendleje af terminaler, men det kører bare rigtig godt.
bestilling af trådløse dankortterminaler
Yderst behagelig og behjælpsom telefoniske behandling af min ordre bestilling. Kort tid efter endt samtale, modtog jeg en bekræftigelsesmail på min bestilling med al information om bestilt vare.
Kan varmt anbefale det til andre.
Højt service niveau
. Hurtigt ekspetion . Ingen problemer. Go og kompetent hjælp.
kan kun anbefales
God forklaring alle spørgsmål og meget hjælpsom personale, hurtig levering og alt var klar til brug med det samme. Kan varmt anbefale DK Online.
Utrolig god service - flink medarbejder
Har altid fået en god behandling. God service. Flinke medarbejdere.
God kundeservice
Altid utrolige venlige og serviceminded. Kan klart anbefales.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.