Dansk Køkkenfornyelse Recenzje 74

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 4 z 5

Søde mennesker, der arbejder hurtigt og effektivt. Kompetent vejledning. Dejligt at firmaet prioriterer at køre ud til kunden og lave et uforpligtende tilbud. Det gjorde at vi valgte netop dette fi... Zobacz więcej

1. Przebudowy kuchni
  2. Projektant łazienek
  3. Sklep z blatami

Napisane przez firmę

Drømmen om " Nyt " køkken, bad, bryggers eller garderobe kan være en langsom og måske omfattende proces. I disse tider med grøn omstilling er det blevet meget populært at lave fornyelser, da vi kun fornyer det, som trænger. Sådan undgår vi at en masse materialer bare bliver smidt ud til ulempe for miljøet. I Dansk Køkkenfornyelse kan vi lave låger, skuffer, bordplader & skabe på mål. Vi har prøver på materialer med i bilen, så i kan vælge design, farver, bordplader samt skuffer. Desuden kan vi også være behjælpelig med greb. Så uanset mærke og årstal på dine eksisterende skabe kan vi tilpasse det alle køkkener og garderober samt bad. Vores monteringer tager typisk kun én dag og du er igen klar til at tage køkkenet i brug. Ønsker du en Køkkenfornyelse står vi parat til at hjælpe. Det hele foregår hjemme hos dig, da vi som sagt har bilen fyldt med prøver, som giver den fordel at du kan se farverne i det lys jeres rum nu engang har. Nemt, enkelt, miljørigtig og samtidig en besparelse. Sortimentet er stort både i farver og typer af materialer. Vi giver et gratis og uforpligtende besøg, hvor vi evt kan hjælpe jer med løsningen / indretningen samt valg af materialer. Køkkenrenovering / Køkkenfornyelse er kommet for at blive :-) Mvh Tommy

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Dygtig og omhyggelig

Dygtig og omhyggelig, perfekt færdig resultat. Aftaler overholdt, en virkelig god oplevelse.

9 kwietnia 2026

Hej John

Tak for dine pæne ord - det varmer.

Jeres valg af farver og greb er med til at gøre jeres køkkenfornyelse rigtig flot.

Tak for samarbejdet, skal der lyde fra Ulrik og hans team, og især for hurtig klargøring inden bryggersfornyelsen, der også er blevet vellykket.

Dansk køkkenfornyelse

Meget professionel udførelse

Meget professionel udførelse

7 kwietnia 2026

Hej Poul Jansen

Tak for din flotte anmeldelse

Vi bestræber os hver dag på at levere et godt og, som I også har oplevet det, meget professionelt arbejde.

Jeg sender selvfølgelig anmeldelsen videre til vores meget erfarne team med forhandler Gert Johansen og hans montør Finn

I ønskes rigtig mange gode timer i jeres nye køkken

Oceniono na 4 z 5

Vores redning i en presset tidsplan – dygtige folk og fantastisk håndværk!

Vi har netop været igennem en større ombygning og renovering af vores parcelhus fra 2007, hvor vi blandt andet ønskede at ombygge og udvide det eksisterende køkken.

Inden vi fandt Dansk Køkkenfornyelse, havde vi en længere dialog med et større køkkenfirma. Det var desværre en skuffelse fyldt med manglende efterlevelse af aftaler, og vi måtte til sidst erkende, at de udelukkende var interesserede i at sælge os et komplet nyt køkken. Det betød, at vores samlede tidsplan for renoveringen kom under maksimalt pres. Her blev Tommy og Dansk Køkkenfornyelse vores redning!

Hvad gjorde det til en god oplevelse?
Tommy mødte os i øjenhøjde fra første færd. I stedet for bare at prøve at sælge os standardløsninger, forstod han vores situation og fik lynhurtigt omsat vores ønsker til en konkret, brugbar løsning.

Hvad gør Dansk Køkken fornyelse godt?
De er utroligt løsningsorienterede og realistiske. De udarbejdede hurtigt en udførelsesplan, som gjorde, at vi med en fælles indsats næsten kunne realisere projektet inden for vores i forvejen meget stramme tidsplan. De er eksperter i netop at tage udgangspunkt i det eksisterende og bygge videre på det.

Hvad vil jeg helst fremhæve ved oplevelsen?
Det fantastiske håndværk og den personlige kontakt. Der skal lyde en stor tak til Tommy for overblikket, og ikke mindst til Finn. Det er en sand fornøjelse at have besøg af en montør, der i den grad kan sit håndværk til fingerspidserne. Det giver en enorm tryghed, når man står midt i byggerod.

Vi ender på 4 ud af 5 stjerner – udelukkende fordi vi næsten nåede den stramme tidsplan, men set i lyset af det enorme tidspres vi kom med, har de leveret en fremragende indsats. Vi kan varmt anbefale Dansk Køkkenfornyelse!

26 marca 2026

Hej Peter og Malene

Tusinde tak for at dele jeres oplevelse efter endt renovering.
Vi er virkelige glade for at i, sammen med os, har haft en god oplevelse, trods vi blev kastet ind i projektet lidt senere, hvor i allerede var i gang med hele processen. Trods en i forvejen fyldt monteringskalender lykkedes det vores montør at få løst monteringen i køkkenet - og sikke et køkken i har fået ud fra nogle super gode valg af materialer.

Tusinde tak for samarbejdet og de pæne ord.

Super service og rigtig flot arbejde

Super service og rigtig flot arbejde
Kan varmt anbefales

22 marca 2026

Hej Lene og Stig

Mange tak for jeres anbefaling.

Det var en fornøjelse at vi fik opgaven til at lave lidt fornyelse i jeres køkken. Dejligt i er glade for resultatet samt vores service.

Oceniono na 1 z 5

Kan ikke anbefale dette køkkenfirma.

Kan ikke anbefale dette køkkenfirma.

Forløbet har været præget af manglende kvalitet, kommunikation og manglende tryghed som kunde.

Køkkenet skulle have været færdigt den 4. februar, men over 2 måneder senere er det fortsat ikke leveret som aftalt. Undervejs har jeg selv skullet følge op gentagne gange for at få fremdrift i sagen.

Flere dele af arbejdet er ikke udført håndværksmæssigt tilfredsstillende – herunder skæve tilpasningsstykker, en vindueskarm der ikke er udført som aftalt, samt en sokkelløsning med film og plastliste, som allerede efter kort tid er begyndt at gå i stykker.

Resultatet er, at jeg nu selv må få andre håndværkere til at fjerne det udførte (bl.a. plastliste og silikone på gulv) og etablere en ny løsning samt udbedre vindueskarmen.

Opmåling og valg af løsning har været firmaets ansvar, men det leverede matcher ikke det aftalte – hverken visuelt eller håndværksmæssigt.

Der blev samtidig fremsendt faktura, før arbejdet var afsluttet.

Der er efterfølgende givet en delvis økonomisk kompensation, men det ændrer ikke på min samlede oplevelse eller det faktum, at jeg selv må bekoste udbedring.

Et forløb der har taget glæden ud af at få nyt køkken.

19 marca 2026

Hej Sinne

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at forløbet ikke har levet op til dine forventninger.

Vi anerkender, at der har været udfordringer i dit projekt, herunder forsinkelser og forhold omkring udførelsen.
Har jeg misforstået noget i forhold til hvordan du gerne ville have detaljerne og udførelsen inden vi gik i gang, beklager jeg, men vi har rettet udførelsen af tilpasninger og vindueskarmen efter dine anvisninger.
Med hensyn til din sokkel, som skulle sættes udenpå den gamle, er det min fejl, at jeg ikke opdagede, at dine skabe kun havde 6-9mm udhæng og vi derfor ved montage ikke kunne udføre det ønskede. Vi har prøvet at løse det uden meromkostning, men resultatet er ikke tilfredsstillende, så derfor har du også fået 4000,- tilbage til udbedringen af soklen.

Med hensyn til faktura sender vi den sidste faktura ved montage, som også fremgår på Bestillingssedlen, hvor der i øvrigt også står, at ved fejl/mangel kan der holdes penge tilbage svarende til værdien af evt fejl/mangel. Det er ikke noget vi har fundet på, men det er købeloven, som beskytter dig som forbruger og undertegnede, som firma.

Det er vores ansvar at sikre en tryg og smidig proces for vores kunder, og det er beklageligt, at vi, ud fra dit synspunkt, ikke har ramt det niveau i denne sag.

Vi tager din feedback meget alvorligt og bruger den aktivt til at forbedre vores arbejdsgange, både i forhold til opmåling, koordinering og kvalitetssikring.

Med venlig hilsen og ønske om du får det sidste på plads

Oceniono na 5 z 5

God service og dygtige montører

Super godt tilfreds 👍😁

26 marca 2026

Hej Tina og Jens

Rigtig dejligt at i er tilfredse med jeres bordplader i bryggers og køkken.
Skal selvfølgelig nok give rosen videre til vores montører.
Vi fik tingene løst, og tak for jeres tålmodighed, mens vi ventede på den rigtige vaskebordplade.
Må i have stor fornøjelse fremover med fornyelserne i bryggers og køkken.

Oceniono na 5 z 5

Venlig og fleksibel professionalisme.

Ud over kvaliteten af materialerne, hæfter jeg mig især ved montørernes store professionalisme. De kunne deres håndværk og arbejdede fint sammen i en god stemning. Meget åbne og villige til at hjælpe og forklare.

10 marca 2026

Hej Jens

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Den betyder virkelig meget for os og sikkert også for andre, som ønsker at få renoveret deres køkken.
Ud over at du i din køkkenfornyelse har fået leveret og monteret god dansk kvalitet af bordplader og låger og skuffefronter m.m., så har du også, som du beskriver, oplevet at have fået en venlig, fleksibel og professionel behandling af Dansk Køkkenfornyelse.
Det er lige nøjagtig sådan vi gerne vil have vores kunder har det efter vi har været der.
Jeg sender selvfølgelig din flotte anmeldelse videre til vores erfarne team med montør Finn og forhandler Gert.

Du ønskes rigtig mange gode timer i dit nye køkken

Kan klart anbefales....

En god, behagelig og professionel oplevelse - lige fra første møde til den endelig montering.
Dejlige mennesker at byde velkommen i sit hus - kombineret med en professionel leverance fra alle vi var i kontakt med.

12 marca 2026

Hej Henrik og Susanne

Mange tak for jeres pæne ord - Det varmer altid :-)

Dejligt vi kunne hjælpe jer i jeres skønne feriebolig med lidt fornyelse og med respekt for det gamle.
Skønt at vores montører, Finn og Ricki, fik alt på plads til jeres tilfredshed.
Rigtig god fornøjelse i køkkenet med de forbedringer vi, i samarbejde, fik lavet.

Oceniono na 4 z 5

Vi snakkede fint om Hvor’n tingene ku…

Vi snakkede fint om Hvor’n tingene ku gøres.
Og sår’n blev det. Ingen forsinkelser eller ekstra omkostninger.
Kan 100 anbefales 👍👍👍

2 marca 2026

Hej Michael Petersen

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Dejligt, at I sammen med vores forhandler, Gert Johansen og montør Finn, fik renoveret jeres køkken ud fra jeres ønsker og ideer.

Og selvfølgelig til den rette tid og den aftalte pris.
Jeg sender selvfølgelig anmeldelsen videre til Gert og Finn

Mange tak for jeres anbefalinger

I ønskes mange gode timer i jeres nye køkken.

Nyt køkken på gammel køkken levet 100% op til vores forventninger

Fik allerede ved den telefoniske henvendelse en super god betjening. Fik hurtigt sat et møde i stand med Tommy. Dernæst blev køkkenet også på en professionel opstillet. Kan kun give Tommy og hans montører den bedste anbefaling. Så skal du have nyt køkken i gammel køkken så kontakt Tommy

6 marca 2026

Hej Jonna

Tusinde tak for de pæne ord.

Vi er virkelige glade for at i har haft den oplevelse omkring fornyelsen af jeres køkken.
Det er vigtigt for os, at i som kunde har ro i maven og vi giver jer den rette rådgivning, for at i kan vælge de materialer og løsninger, som passer ind i jeres hjem.
Men vi kan ikke komme udenom, at vores montører spiller en væsentlig rolle, da monteringen er ligeså vigtig som rådgivningen. Så jeg bringer selvfølgelig roserne videre til vores montører Finn og Ricki.

Dansk køkkenfornyelse

Virkelig flotte resultater.

Søde mennesker, der arbejder hurtigt og effektivt. Kompetent vejledning.
Dejligt at firmaet prioriterer at køre ud til kunden og lave et uforpligtende tilbud. Det gjorde at vi valgte netop dette firma. Kvaliteten af låger er i top, dog var der en lille fejl på bordpladen som vi blev kompenseret for. Vi er så glade for vores "nye " køkken og badeværelse.
Vi vil bestemt anbefale firmaet til andre.

10 lutego 2026

Hej Birgit Tofte

Mange tak for den fine anmeldelse med roser på vores kompetente vejledning, kvalitet og montering.

Det vigtigste for os er den personlige kontakt hvor vi som i jeres køkken finder frem til netop den løsning som passer til jeres ønsker og behov.

Som du beskriver det, så lykkedes det også i jeres tilfælde med at I også er glade for jeres ”nye” flotte køkken og badeværelse.

Jeg sender selvfølgelig roserne videre til vores erfarne forhandler Gert og hans montør Finn.

Mange tak for at I vil anbefale os til andre.

Hurtig opsætning og flot arbejde

Hurtig opsætning og flot arbejde

3 lutego 2026

Hej Jan Holm

Mange tak for den flotte femstjernede anmeldelse

En fornøjelse, at I også er tilfredse med jeres køkkenfornyelse og montagen.

Jeg sender selvfølgelig anmeldelsen videre til vores erfarne forhandler Gert Johansen og hans dygtige montør Finn

I ønskes mange gode timer i jeres nye køkken

Oceniono na 5 z 5

Fra første gang Gert fra Dansk…

Fra første gang Gert fra Dansk Køkkenfornyelse trådte ind ad døren er planlægningen af vores “nye” køkken gået planmæssigt. Hurtig respons når jeg skrev en sms, og der er blevet leveret et fint stykke arbejde af Gert og hans makker. Vi har nu fået et nyt køkken som blev leveret til tiden og arbejdet med lågerne er vi meget tilfredse med. Kan helt klart anbefale firmaet Dansk Køkkenfornyelse, og vil bruge firmaet igen når vores bryggers skal opdateres.

26 stycznia 2026

Hej Jensen

Mange tak for den fine anmeldelse og anbefaling.

Dejligt at I også planmæssigt har fået renoveret jeres køkken til den aftalte tid og med et meget tilfredsstillende resultat.
Ting som vi bestræber os på hver dag.
Jeg sender straks roserne videre til vores erfarne forhandler Gert og vores dygtige montør, Finn

I ønskes rigtig mange gode timer i jeres nye køkken.

Meget venlig kommunikation

Meget venlig kommunikation

8 października 2025

Hej Margrethe Jakobsen

Mange tak for din fine anmeldelse

Dejligt at du også har modtaget en meget venlig kommunikation med vores erfarne forhandler Gert Johansen

Jeg giver selvfølgelig roserne videre til ham.

I ønskes rigtig mange gode timer i jeres nye køkken.

Fin service

Fin service

3 grudnia 2025

Hej Per Andersen

Tak for den gode anmeldelse

Vi bestræber os hver dag på at levere en så god service som overhovedet mulig, som I så også har oplevet.

Jeg sender anmeldelsen videre til vores erfarne forhandler Gert Johansen og hans montør

I ønskes mange gode timer i jeres nye køkken

Fantastisk service- perfekt opsat

Fantastisk service- perfekt opsat.
Kæmpe anbefaling her fra

4 grudnia 2025

Hej Anne og Poul

Først og fremmest tak for jeres anbefaling.
Og tillykke med jeres "Nye" badmiljø. Solid Surface fra Marmorline i Vulcano kan altså noget som bordplade og dertil en rigtig fed vask.
Tak for ordren og tilliden til at vi igen måtte lave en opgave hos jer.
Og opsætningen takker vi montøren, Finn, for - skal nok give beskeden videre ;-)

Oceniono na 5 z 5

Vores gamle køkken blev som nyt efter…

Vores gamle køkken blev som nyt efter at vi fik nye låger og bordplader, rigtig dygtige fagfolk der lavede det og vi fik en god vejledning i hvordan det kunne laves med få ændringer det hele blev lavet på ca 6 timer, vi er så tilfredse og fortæller det gerne videre

3 grudnia 2025

Hej Astrid

Dejligt at I også er tilfredse med jeres køkkenfornyelse.
Leveret og monteret af vores rutinerede team med forhandler Gert og hans montør

Og så et nyt køkken på KUN 1 dag

Tak for den fine anmeldelse som gør, at det ekstra sjovt at gå på arbejde hver dag.

Jeg giver selvfølgelig anmeldelsen videre til Gert og montøren.

I ønskes mange gode timer og God Jul i jeres nye køkken.

Oceniono na 5 z 5

Smuk forvandling af sommerhusets køkken.

Én arbejdsdag og vi står med det lækreste køkken.
Ulrik gav os så god og kvalificeret hjælp til valg af køkkenfronter, og kvaliten på produkterne er i særklasse.
Alt i køkkenet er lavet til punkt og prikke, alt er så flot lavet.
Vi er ovenud tilfredse og kan kun på det varmeste anbefale Dansk Køkkenfornyelse.
Der er da ikke noget bedre end at være SÅ tilfreds.

Hej Anette

Super mange tak for din respons. Det glæder mig at montøren, Sebastian og Ulrik kunne indfri jeres drømme i jeres sommerhus. Ulrik og Sebastian siger tak for rosen og er glade for at monteringen af jeres nye fronter, i en ny farve, kunne gøre forskellen.
Stort tillykke med fornyelsen og vi håber køkkenet vil skabe glæde de næste mange år.

Oceniono na 5 z 5

Troværdighed, punktlighed og seriøsitet.

Vi har haft en super oplevelse, ligefra første besøg af Tommy, og siden da Tommy og hans kyndige montør kom fir st udføre arbejdet. De kom fem minutter før aftalt. Et kvarter senere var der afmonteret, og 5 timer senere var alt færdigt. 100% tilfredshed

Hej Kim og Inge

Hvor er min montør, Finn, og jeg selv, glade for at i har haft sådan en god oplevelse. I beskriver lige nøjagtigt hvordan vi arbejder med hensyn til troværdighed, punktlighed og seriøsitet. Vi har meget respekt for jer som kunde og jeres hjem samt den opgave vi bliver stillet. Vi ved resultatet betyder meget og når i, som kunde, bruger en sum penge på noget, som skal holde i mange år, så har vi et ansvar for at det faglige er i orden.
Tak for ordren og tilliden.

Stor tilfredshed.

Stor tilfredshed med det hele. Stor tak for alt herfra.

Hej Jette

Det er os der takker for ordren, men dejligt at høre der er tilfredshed for udført arbejde. Vores erfarne montør, Finn, kan sit kram uanset om det er en lille eller stor opgave.
Godt i er tilfredse med køkkenfornyelsen - Det er det vigtigste

Dansk Køkkenfornyelse

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej