Reakcja na opinię
Søde mennesker, der arbejder hurtigt og effektivt. Kompetent vejledning. Dejligt at firmaet prioriterer at køre ud til kunden og lave et uforpligtende tilbud. Det gjorde at vi valgte netop dette fi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Drømmen om " Nyt " køkken, bad, bryggers eller garderobe kan være en langsom og måske omfattende proces. I disse tider med grøn omstilling er det blevet meget populært at lave fornyelser, da vi kun fornyer det, som trænger. Sådan undgår vi at en masse materialer bare bliver smidt ud til ulempe for miljøet. I Dansk Køkkenfornyelse kan vi lave låger, skuffer, bordplader & skabe på mål. Vi har prøver på materialer med i bilen, så i kan vælge design, farver, bordplader samt skuffer. Desuden kan vi også være behjælpelig med greb. Så uanset mærke og årstal på dine eksisterende skabe kan vi tilpasse det alle køkkener og garderober samt bad. Vores monteringer tager typisk kun én dag og du er igen klar til at tage køkkenet i brug. Ønsker du en Køkkenfornyelse står vi parat til at hjælpe. Det hele foregår hjemme hos dig, da vi som sagt har bilen fyldt med prøver, som giver den fordel at du kan se farverne i det lys jeres rum nu engang har. Nemt, enkelt, miljørigtig og samtidig en besparelse. Sortimentet er stort både i farver og typer af materialer. Vi giver et gratis og uforpligtende besøg, hvor vi evt kan hjælpe jer med løsningen / indretningen samt valg af materialer. Køkkenrenovering / Køkkenfornyelse er kommet for at blive :-) Mvh Tommy
Højbakkevej 34 c, 9440, Aabybro, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Dygtig og omhyggelig, perfekt færdig resultat. Aftaler overholdt, en virkelig god oplevelse.

Odpowiedź od Dansk Køkkenfornyelse
Vi har netop været igennem en større ombygning og renovering af vores parcelhus fra 2007, hvor vi blandt andet ønskede at ombygge og udvide det eksisterende køkken.
Inden vi fandt Dansk Køkkenfornyelse, havde vi en længere dialog med et større køkkenfirma. Det var desværre en skuffelse fyldt med manglende efterlevelse af aftaler, og vi måtte til sidst erkende, at de udelukkende var interesserede i at sælge os et komplet nyt køkken. Det betød, at vores samlede tidsplan for renoveringen kom under maksimalt pres. Her blev Tommy og Dansk Køkkenfornyelse vores redning!
Hvad gjorde det til en god oplevelse?
Tommy mødte os i øjenhøjde fra første færd. I stedet for bare at prøve at sælge os standardløsninger, forstod han vores situation og fik lynhurtigt omsat vores ønsker til en konkret, brugbar løsning.
Hvad gør Dansk Køkken fornyelse godt?
De er utroligt løsningsorienterede og realistiske. De udarbejdede hurtigt en udførelsesplan, som gjorde, at vi med en fælles indsats næsten kunne realisere projektet inden for vores i forvejen meget stramme tidsplan. De er eksperter i netop at tage udgangspunkt i det eksisterende og bygge videre på det.
Hvad vil jeg helst fremhæve ved oplevelsen?
Det fantastiske håndværk og den personlige kontakt. Der skal lyde en stor tak til Tommy for overblikket, og ikke mindst til Finn. Det er en sand fornøjelse at have besøg af en montør, der i den grad kan sit håndværk til fingerspidserne. Det giver en enorm tryghed, når man står midt i byggerod.
Vi ender på 4 ud af 5 stjerner – udelukkende fordi vi næsten nåede den stramme tidsplan, men set i lyset af det enorme tidspres vi kom med, har de leveret en fremragende indsats. Vi kan varmt anbefale Dansk Køkkenfornyelse!

Odpowiedź od Dansk Køkkenfornyelse
Super service og rigtig flot arbejde
Kan varmt anbefales

Odpowiedź od Dansk Køkkenfornyelse
Kan ikke anbefale dette køkkenfirma.
Forløbet har været præget af manglende kvalitet, kommunikation og manglende tryghed som kunde.
Køkkenet skulle have været færdigt den 4. februar, men over 2 måneder senere er det fortsat ikke leveret som aftalt. Undervejs har jeg selv skullet følge op gentagne gange for at få fremdrift i sagen.
Flere dele af arbejdet er ikke udført håndværksmæssigt tilfredsstillende – herunder skæve tilpasningsstykker, en vindueskarm der ikke er udført som aftalt, samt en sokkelløsning med film og plastliste, som allerede efter kort tid er begyndt at gå i stykker.
Resultatet er, at jeg nu selv må få andre håndværkere til at fjerne det udførte (bl.a. plastliste og silikone på gulv) og etablere en ny løsning samt udbedre vindueskarmen.
Opmåling og valg af løsning har været firmaets ansvar, men det leverede matcher ikke det aftalte – hverken visuelt eller håndværksmæssigt.
Der blev samtidig fremsendt faktura, før arbejdet var afsluttet.
Der er efterfølgende givet en delvis økonomisk kompensation, men det ændrer ikke på min samlede oplevelse eller det faktum, at jeg selv må bekoste udbedring.
Et forløb der har taget glæden ud af at få nyt køkken.

Odpowiedź od Dansk Køkkenfornyelse
Ud over kvaliteten af materialerne, hæfter jeg mig især ved montørernes store professionalisme. De kunne deres håndværk og arbejdede fint sammen i en god stemning. Meget åbne og villige til at hjælpe og forklare.

Odpowiedź od Dansk Køkkenfornyelse
En god, behagelig og professionel oplevelse - lige fra første møde til den endelig montering.
Dejlige mennesker at byde velkommen i sit hus - kombineret med en professionel leverance fra alle vi var i kontakt med.

Odpowiedź od Dansk Køkkenfornyelse
Vi snakkede fint om Hvor’n tingene ku gøres.
Og sår’n blev det. Ingen forsinkelser eller ekstra omkostninger.
Kan 100 anbefales 👍👍👍

Odpowiedź od Dansk Køkkenfornyelse
Fik allerede ved den telefoniske henvendelse en super god betjening. Fik hurtigt sat et møde i stand med Tommy. Dernæst blev køkkenet også på en professionel opstillet. Kan kun give Tommy og hans montører den bedste anbefaling. Så skal du have nyt køkken i gammel køkken så kontakt Tommy

Odpowiedź od Dansk Køkkenfornyelse
Søde mennesker, der arbejder hurtigt og effektivt. Kompetent vejledning.
Dejligt at firmaet prioriterer at køre ud til kunden og lave et uforpligtende tilbud. Det gjorde at vi valgte netop dette firma. Kvaliteten af låger er i top, dog var der en lille fejl på bordpladen som vi blev kompenseret for. Vi er så glade for vores "nye " køkken og badeværelse.
Vi vil bestemt anbefale firmaet til andre.

Odpowiedź od Dansk Køkkenfornyelse
Fra første gang Gert fra Dansk Køkkenfornyelse trådte ind ad døren er planlægningen af vores “nye” køkken gået planmæssigt. Hurtig respons når jeg skrev en sms, og der er blevet leveret et fint stykke arbejde af Gert og hans makker. Vi har nu fået et nyt køkken som blev leveret til tiden og arbejdet med lågerne er vi meget tilfredse med. Kan helt klart anbefale firmaet Dansk Køkkenfornyelse, og vil bruge firmaet igen når vores bryggers skal opdateres.

Odpowiedź od Dansk Køkkenfornyelse
Fantastisk service- perfekt opsat.
Kæmpe anbefaling her fra

Odpowiedź od Dansk Køkkenfornyelse
Vores gamle køkken blev som nyt efter at vi fik nye låger og bordplader, rigtig dygtige fagfolk der lavede det og vi fik en god vejledning i hvordan det kunne laves med få ændringer det hele blev lavet på ca 6 timer, vi er så tilfredse og fortæller det gerne videre

Odpowiedź od Dansk Køkkenfornyelse
Én arbejdsdag og vi står med det lækreste køkken.
Ulrik gav os så god og kvalificeret hjælp til valg af køkkenfronter, og kvaliten på produkterne er i særklasse.
Alt i køkkenet er lavet til punkt og prikke, alt er så flot lavet.
Vi er ovenud tilfredse og kan kun på det varmeste anbefale Dansk Køkkenfornyelse.
Der er da ikke noget bedre end at være SÅ tilfreds.

Odpowiedź od Dansk Køkkenfornyelse
Vi har haft en super oplevelse, ligefra første besøg af Tommy, og siden da Tommy og hans kyndige montør kom fir st udføre arbejdet. De kom fem minutter før aftalt. Et kvarter senere var der afmonteret, og 5 timer senere var alt færdigt. 100% tilfredshed

Odpowiedź od Dansk Køkkenfornyelse
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.