Oceniono na 1 z 5

Jeg bookede hjulskifte via Falck abonnement. Modtagelsen på værkstedet var ganske nedladende. Efter 10 min. ringede firmaet tilbage og sagde at det var et mærke på dækkene (5 år gamle og slidt ved nor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super venligst personale og service i top, fik skifte katalysator og rens af udsugning, nu kører bilen som en drøm, og ca 4000kr billigere end skorstensgaard. Så kan klart anbefale dette lille værkste... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Indleverede bil til veldefineret opgave (skift af forbro) iht. synsattest. Det aftalte arbejde blev delvist udført, DK Bilservice krævede dog fuld betaling. Jeg fik en bil tilbage, som ikke kunne godk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Stod foran ferie og det lækkede pludselig big time fra kølersystem. Forsøgte mig med eget værksted og andre som lå lidt tættere på hvor vi bor, men disse havde lukket (industriferie)... DK Bilservic... Zobacz więcej

3,1

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Skulle have vores ældre bil til syn,-…

Skulle have vores ældre bil til syn,- og et andet værksted havde vurderet dette til en ret høj udgift. David gav et væsentlig lavere tilbud, som iøvrigt indeholdt et par ekstra ting til samme pris. Da vi skulle på ferie i weekenden havde de travlt, men de knoklede og tryllede virkelig med bilen, så alt blev som ønsket. At der kom ekstra ting på ved synet, blev også dækket af dem. Meget fin service, meget hjælpsom. Kan virkelig anbefales !

30 stycznia 2024
Oceniono na 5 z 5

Topkarakter med pil opad!

Har lige været forbi med bilen - en fantastisk service! Troværdigt, ordentligt, dygtigt er andre dækkende begreber for stedet! Og så er alle - også værkstedshundene - megavenlige …. Topkarakter med oil opad herfra 👍

28 sierpnia 2023

Dårlig oplevelse hos DK Bilservice

Havde en tid hos DK Bilservice v. David i dag d. 31/7 til stort service. Havde bestilt tiden for over en måned siden for at sikre, at min bil blev ordnet da jeg er højgravid og skal føde i midten af august og bilen dermed ikke skulle “fejle noget”.

Ankommer til stedet som er lukket og ringer til David som så fortæller de har ferielukket og at han jo godt nok havde set at “der var en” der havde booket tid online til service, men der ville de have ferielukket. Det blev jeg så ikke informeret om. Andre værksteder har også sommerferie-lukket og har først tider om
+2 uger, så det er endnu mere øv oven i hatten.

En rigtig dårlig oplevelse og utrolig dårlig stil, til trods for jeg ellers havde læst en masse gode anmeldelser af værkstedet og havde tillid til, at her var et værksted man kunne regne med.

31 lipca 2023

Svindel og humbug kendetegner værkstedet DK Bilservice ApS

Jeg havde pr. 7. maj 2023 booket en tid til skiftning af mine vinterdæk som autoværkstedet, DK Bilservice ApS har haft ansvaret for opbevaring af mine sommerdæk på alufælge (værdi 10.000kr) siden oktober 2022. Jeg blev noget overrasket, da den respektive medarbejder oplyste, at de ikke kunne lokalisere mine sommerdæk på deres lager, og spurgte mig herefter om jeg var sikker på, at det var hos dem, dækkene var blevet indleveret hos. Jeg fortalte naturligvis, at det hersker der ingen tvivl om, idet der er tale om en aftale indgået via Tryg, dvs. et abonnement gennem det gældende forsikringsselskab og at det faktisk var på 3. år, at jeg har benyttet mig af denne ordning. Jeg gav endvidere ganske eksplicit udtryk for, at det må partout fremgå i deres bookingsystem - her må de da uomtvistelig kunne se en given kundes historik og spore frem til dækkenes lokation.

Medarbejderen anede tilsyneladende intet om grundlæggende forståelse for god service og fralagde fuldkommen alt ansvar og var i øvrigt ganske ubehøvlet. Han hævdede ydermere, at jeg burde have fået kvittering for dækopbevaring - det skal understreges, at det ikke har været nødvendigt med en kvittering, heller ikke i forbindelse med opbevaring fra de foregående år. Det må være almindelig logik, at deres bookingsystem har registreret og gemt enhver form for arbejdsopgaver.

Jeg blev ærligt talt dybt forarget over, at der findes sådan nogle skruppelløse typer som denne medarbejder. Det var mildest talt et ganske ubehageligt forløb som jeg ikke ønsker/håber andre bliver udsat for, hvorfor jeg på ingen måde vil anbefale dette værksted og vil kraftig opfordre til at man bør være ekstra agtpågivne, såfremt man alligevel ikke er i stand til at finde andre alternativer.

Det skal nævnes at jeg har forsøgt, at rette henvendelse til Tryg i håb om at få bistand, her fik jeg desværre ingen support, da de ikke vidste hvordan de skulle forholde sig til problemstillingen og videresendte mig rundt i systemet - det endte med at ingen medarbejdere var i stand til at hjælpe. Ikke en rar fornemmelse at blive trukket rundt i manegen. Det efterlader naturligvis en stærk sindsbevægelse og afmagt uden lige. Det er en krænkelse ud over alle grænser samt et forløb som jeg ikke i min vildeste fantasi havde forestillet mig, kunne forekomme i dagens Danmark

Det er mit klare indtryk at værkstedet er utroværdigt og jeg vil på det kraftigste tilskynde, at man holder sig langt fra dem og deres systematiske og umoralske forretningsmetoder.

12 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Altid top service & behandling hos…

Altid top service & behandling hos David og hans mekaniker Mik.

Utroligt hjælpsomme og lige til at snakke med - ligeledes har de en rigtig god ordning omkring indlevering af nøgle&bil så man kommer nemt videre med tingene...gør helt sikkert hverdagen nemmere for begge parter.

27 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Undertegnede har haft begge mine biler…

Undertegnede har haft begge mine biler hos David og de priser han opgiver holder altid . ikke noget med så kommer der lige lidt mere på regningen. jeg har også oplevet at det blev billigere end den pris han opgav. han overholder de aftaler man indgår med ham. jeg ringer til ham og fortæller hvad der er galt han siger som regel kom med den dagen efter og den er som regel færdig til fyraften og jeg kan hente den. SUPER DUPER SERVICE flinke og imødekommende. Kan varmt anbefales. Jørgen Frank

16 grudnia 2021

Meget positiv oplevelse med DK Bilservice

Meget positiv oplevelse med David. Imødekommende og god service; rimelige priser, og har kun oplevet veludført arbejde. Fik et kald for et par dage siden om at huske skift af vinterdæk; det er den slags service der får mig til at komme tilbage.

24 listopada 2021
Oceniono na 5 z 5

Jeg har igennem flere år fået…

Jeg har igennem flere år fået serviceret mine forskellige VW Golf. Jeg har altid oplevet ypperlig service til særdeles fornuftige og reelle priser. Jeg har stor tillid til Davids evner og meget fair vurdering af reparationer med mere. Det er kort sagt service i verdensklasse. Jeg vil absolut anbefale værkstedet til alle.
Johnny

15 listopada 2021

Meget dårlig kundeservice

Meget dårlig kundeservice. Hidsig tone og overholder ikke aftaler.
Udskiftede tårnlejer og fjedre og stod fast ved at bilen ikke skal firehjul udmåles, trods at rettet stod skævt og selvopretning var væk. Tjekkede med andre værksteder som bekræftede at man altid laver udmåling, når man roder med styretøj såsom fjeder og tårnlejer. Betalte quickpoint for at rette fejlen.
Service på en anden bil blev udført med kun olieskift, trods andet var aftalt. De stod fast i at bilen ikke skulle have andet ved 4 års service selvom jeg fik det bekræftet af to Ford forhandlere. Tonen blev grim og jeg fik udført resten af service et andet sted.
Aftalt mødetid blev heller ikke overholdt og resulterede i ventetid på 30 min før nogen kom og tog imod bilen. De mente at man kan ligge nøgler ved bilens dæk, men ifølge regler skal der være nøgleindkast grundet forsikring ved tyveri.
Generelt meget utilfreds med service og kundeplejen.
Jeg følte mig til gene for dem, selvom jeg havde tiltænkt at begge mine biler skule repereres hos dem fremover. Ærgerligt.

11 września 2021

Min varmeste anbefaling til DK Bilservice ApS

Min varmeste anbefaling til dette værksted i Bagsværd 👍
Hér får man god og reel kundebehandling, som er troværdig. Opgaven og priser gennemgås (fordele og ulemper) før du træffer beslutningen og intet ‘skubbes ind under gulvtæppet’.
Aftaler/tidspunkter overholdes.
Der er en utrolig god stemning på værkstedet med stor venlighed og varme - det er en rar oplevelse at blive behandlet ordentligt som kunde 👍
Susanne

2 lipca 2021

Fikset A/C til UG

Fik fikset min A/C i min Peugeot. Blev mødt af en flink fyr, som hurtigt gennemgik forløbet, og de ekstra udgifter som kunne være forbundet med at udbedre fejlen. Det tog ca. 30 minutter og nu virker kølingen igen.
Et lille sted i Bagsværd, men service i top klasse.

4 czerwca 2021

Kan IKKE anbefale DK Bilservice i Bagsværd

DK Bilservice ApS i Bagsværd kan jeg IKKE anbefale.
Skiftede ikke den defekte reservedel ved første reparation men desværre nogle forkerte reservedele. Betalte kr 7.000 - uden at bilen blev kørende - total spild af penge og mange ærgelser.
Dårlig kundeservice. Blev svinet til.
Ringede ikke tilbage som aftalt.
Værkstedet forslog at starte fra en ende med at skifte en masse andre dele efter at have betalt for ingenting. 😡

28 lutego 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej