Kundeservice
Jeg fik en noget blandet oplevelse, da min ordre i første omgang gik galt, og jeg ikke fik varen som jeg eller var blevet lovet over tlf. Det var ganske uheldigt, da vi skulle bruge varerne kort tid efter, til årets største event for firmaet. Efterfølgende kontakter jeg display.dk over email, for at forhøre hvad der er sket, og vi går så fuldstændig forbi hinanden i kommunikationen. Jeg startede ud med at give 1 stjerne her på trustpilot, men har så siden redigeret min anmeldelse, da jeg bliver ringet op og, efter lidt diskuteren frem og tilbage, finder frem til en løsning.
Jeg er sjældent glad for diskutioner som en del af en kundeservice oplevelse, men i den positive ende er her en virksomhed, med nogle ejere der brænder for at levere et godt produkt med en god levering. Det er tydeligt at ejeren kender sine produkter ud og ind, og jeg får en god forklaring på tlf på hvordan jeg faktisk kan få nogle endnu bedre produkter. I bonus får jeg oven i købet en henvisning til en anden leverandør af samme produkter, såfremt jeg ikke ønsker at gennemføre ordren - og det er en flot gestus synes jeg. Så jeg valgte selvfølgelig at køre min ordre igennem hos display.dk og vil glæde mig til at modtage min ordre.
Til trods for min lidt tvivlsomme oplevelse, vil jeg dog ikke hindre andre i at benytte display.dk, da jeg tror min oplevelse var en række af uheldige omstændigheder der tilfældigvis ramlede sammen.
8 września 2014
Opinia niezależna