1. Druk etykiet niestandardowych
  2. Sklep z artykułami biurowymi

Napisane przez firmę

Alt i displays ...og meget mere. display.dk har igennem knap 40 år været en engageret medspiller af alverdens display løsninger til kunder i alle størrelser og segmenter og nyder respekt og anerkendelse både hos leverandører og kunder for vores idérighed, kvalitet og deadlines. Vi tilbyder alt det bedste indenfor galleriophæng, messeudstyr, digital skiltning, plakatrammer, tavler, ophængs skabe, udstillingsmontre og naturligvis skilte i enhver form.

4,6

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

4,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

I could not recommend Display.DK highly enough…

I could not recommend Display.DK highly enough.

This was the first time I’ve ordered anything like these products and Michael has been absolutely fantastic. Quick responses, helped me check that I had ordered everything correctly, answered my multiple questions and delayed delivery until I needed it.

Spot on, I will absolutely order again.

2 grudnia 2025

Utrolig højt serviceniveau

Utrolig højt serviceniveau! Vi har skulle bruge en Zipper-wall og et banner til vores event. Michael har været så hjælpsom gennem hele processen, og vi er mere end tilfredse. Kan 100% anbefales!

14 listopada 2024

Suveräna

Behöver du hjälp med reklam eller profil, så har du hittat helt rätt! Har beställt tjänster hos Imega flertalet gånger med önskvärda resultat!

11 października 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg har aldrig modtaget så god support…

Jeg har aldrig modtaget så god support fra noget Firma i mit liv!
Michael fra Display er en fantastisk mand, det er alt jeg kan sige. Der var et par problemer med forsendelse og manglende og ekstra ting fra pakken jeg havde bestilt og modtaget. Men gennem hele den proces, følte jeg mig utrolig tryg og beroliget af den kommunikation som Display kom med.
Produkterne er også god kvalitet, og jeg kan varmt anbefale at hvis man overvejer at købe noget derfra, så gør det da for faen.
10 stjerner herfra.

1 października 2020

6-Stjerner for 12 år siden

6-Stjerner for 12 år siden, 6-stjerner fortjenes stadig :)

Gennemsyret god oplevelse, fra første kontakt, til aftale og bare ja.... det er sådan et sted man har lyst til at købe mere, bare fordi det er en dejlig oplevelse at handle der!

Stor respekt, stor faglig dygtighed - PUUUURRRRFECT!

9 marca 2019

Meget fin service

Skulle bruge en brochureholder til udendørs brug. Jeg fandt hurtigt display.dk og hjemmesiden gjorde det let at finde hvad jeg søgte.

Jeg overså, at jeg skulle bruge 2 "sugekopper" og fik kun bestilt 1, men display leverede en ekstra med gratis.

Levering dagen efter - alt godt. En fin oplevelse.

28 września 2015
Oceniono na 5 z 5

Kvalitetsprodukter, de bedste priser og hurtig levering!

Rigtig god webshop med et super godt udvalg af de produkter jeg søgte. Jeg fandt flere webshops som reklamerede med store rabatter, men hos display.dk fik jeg den bedste pris. Oveni fik jeg en meget venlig og god vejledning til købet af produkterne, så jeg fik præcis de produkter jeg skulle bruge.
Bestilling og levering fungerede super godt og effektivt. Jeg bestilte mine varer mandag inden kl. 14:00, og modtog min ordre tidligt næste dag.
Bedre kan det næsten ikke gøres!

Kan varmt anbefales.

23 września 2015
Oceniono na 3 z 5

Kundeservice

Jeg fik en noget blandet oplevelse, da min ordre i første omgang gik galt, og jeg ikke fik varen som jeg eller var blevet lovet over tlf. Det var ganske uheldigt, da vi skulle bruge varerne kort tid efter, til årets største event for firmaet. Efterfølgende kontakter jeg display.dk over email, for at forhøre hvad der er sket, og vi går så fuldstændig forbi hinanden i kommunikationen. Jeg startede ud med at give 1 stjerne her på trustpilot, men har så siden redigeret min anmeldelse, da jeg bliver ringet op og, efter lidt diskuteren frem og tilbage, finder frem til en løsning.

Jeg er sjældent glad for diskutioner som en del af en kundeservice oplevelse, men i den positive ende er her en virksomhed, med nogle ejere der brænder for at levere et godt produkt med en god levering. Det er tydeligt at ejeren kender sine produkter ud og ind, og jeg får en god forklaring på tlf på hvordan jeg faktisk kan få nogle endnu bedre produkter. I bonus får jeg oven i købet en henvisning til en anden leverandør af samme produkter, såfremt jeg ikke ønsker at gennemføre ordren - og det er en flot gestus synes jeg. Så jeg valgte selvfølgelig at køre min ordre igennem hos display.dk og vil glæde mig til at modtage min ordre.

Til trods for min lidt tvivlsomme oplevelse, vil jeg dog ikke hindre andre i at benytte display.dk, da jeg tror min oplevelse var en række af uheldige omstændigheder der tilfældigvis ramlede sammen.

8 września 2014
Oceniono na 1 z 5

Display.dk imødekommende umulighed

Vi har købt en tavle fra Display.dk, desværre var tavlen defekt.
Leveramdøren bad os om at fotografere skaden hvilket viste sig umuligt.
Her efter henholdt firmaet sig til sine leveringsbetingelser, der siger at leverandøren skal vurdere om en skade er rimelig, og vi skulle returnere varen på vort ansvar.
Jeg vil derfor fraråde alle i at handle med DISPLAY.dk
De sælger fejlbehæftede produkter til fuld pris

30 października 2012
Logo Display

Odpowiedź od Display

display.dk har behandlet reklamationen helt efter de retningslinjer der er godkendt af e-handelsfonden og vi har herunder tilbudt:

at sende et nyt produkt uden omkostning for kunden, blot vi kunne modtage et foto af skaden. Skaden kunne imidlertid iflg. kunden ikke gengives på et foto.

at refundere kundens (rimelige) fragtomkostninger ifm. returfragten, og efter at have set skaden på produktet fremsende et nyt uden beregning.

at give reduktion i prisen uden at have set skaden.

Vi har herfra meget tålmodigt forklaret hvordan vi beredvilligt ville løse opgaven jf. de forretningsbetingelser kunden accepterede ved køb såvel pr. tlf. som i adskillige e-mails, men kunden har ikke ønsket at gøre brug af vore tilbud.

Vi mener således ikke at kundens anke er berettiget.

Oceniono na 5 z 5

God service og venlige medarbejdere

Psykiatrisk Center Frederiksberg har et par gange købt security snaprammer til opsætning af plakater i centret. Der er kort leveringstid og medarbejderne er venlige og imødekommende.
Ved en enkelt lejlighed havde jeg bestilt forkert, men det var ikke noget problem at ændre bestillingen. Der var blot tale om en enkelt telefonopringning, så var det klaret.

14 stycznia 2011

Alt fint fra a-z

Jeg har købt nogle gennemsigtige standere til mine foldere - og de levede 110% op til mine forventninger. Hurtig levering, professionel service. Alt helt igennem tilfredsstillende.

2 grudnia 2010
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej