Sinds een week open in Almere Haven had haast en op zoek naar fastfood als avondeten. Meegenomen een pizza en maaltijdsalade. Helaas maaltijdsalade (geitenkaas) vol met zand en pizza wel heel karig be... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fantastische klantenservice. Een fout van PostNL werd binnen 5 minuten behandeld en opgelost. Heel vriendelijk te woord gestaan door Marnix.
Ondanks waarschuwing wederom naar afhaalpunt gestuurd. Dirck3 zegt hier niets aan te kunnen doen. PostNL zegt dat in opdracht van Dirck3 te doen, om kosten laag te houden. Zeer vervelend, gelukkig g... Zobacz więcej
1e bestelling hier. Beetje huiverig nav de reviews over de leveringen. Ging perfect op de beloofde dag. Postnl stuurde niet de normale pakketbezorger maar een klein bestelbusje met 2 personen. Daar li... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dirck3 is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis! Met 96 winkels zijn we één van de grootste slijterijketens van Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn wordt de formule zeer kostenbewust aangestuurd, scoren onze inkopers superscherpe deals en bedenken we toffe acties die altijd voordelig zijn voor jou als klant!
Dane kontaktowe
Holandia
- www.dirckiii.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Goeie aanbieding van Bailycolada met…
Goeie aanbieding van Bailycolada met snelle levering, een persoonlijk kaartje en een zak pinda’s er bij. Ik hou d’r van!
Slechte service en bezorging
Woensdag avond voor 20:00 besteld zodat het donderdag in huis zou zijn. Helaas was de bestelling vertraagd en zou toen vrijdag komen, dit werd opeens zaterdag en toen uiteindelijk maandag (en is het nooit geleverd maar teruggestuurd naar de webshop)
--> voor zaterdag had ik het nodig voor mijn verjaardag. Slechte communicatie over de bezorging zorgde ervoor 100,- duurder elders drank te moeten kopen en veel stres verder.
Dit aangegeven bij de klantenservice die met een slecht luisterend oor zonder oplossing de schuld afschuift. Ze zouden mij het geld binnen 5 werkdagen terugstorten circa 1,5 week later moet ik zelf achter het geld aan zitten omdat het nog niet was teruggestort.
Slechte bezorging en slechte service, nooit meer.
Snelle levering,
Snelle levering,
een handgeschreven briefje en een extraatje.
Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Superervaring, dank jullie wel!
Superervaring! Leuk handgeschreven kaartje en leuk gebaar ontvangen. Levering is supersnel, communicatie ook en de prijzen zijn super. Of ik een punt ter verbetering heb? Zeker niet, maar hoop wel dat jullie zo doorgaan!
Groetjes Frank
Snelle levering, scherpe prijzen en persoonlijk kaartje <3
Snelle service, gratis bezorging.
Geweldig! Goede aanbiedingen en zeer snelle service. Ook zit er altijd een kleinigheidje en een persoonlijk geschreven kaartje bij, ik houd daar van. Je moet inderdaad 6 flessen bestellen maar dan is bezorgen ook wel gratis. En.... ze verkopen ook alcoholvrije wijn ;)
Het is een fijne winkel en mooie…
Het is een fijne winkel en mooie aanbiedingen.
Nu zijn er ook aanbiedingen die je alleen via internet kan bestellen, prima geen probleem.
Waar ik dan van baal is dat je 6 flessen moet bestellen anders wordt er niet geleverd, en kan gewoonweg niets bestellen.
Er staat op hun site
VERANTWOORD ALCOHOLGEBRUIK?
Maar wel 6 flessen moeten bestellen omdat die aanbiedingen niet in de winkel worden verkocht. Beetje dubbel🥂
Snelle levering, goede prijzen maar vooral dat handgeschreven kaartje doet het hem.
Als ik wat nodig heb kijk ik tegenwoordig eerst bij Dirk3
Wat een fijne winkel is dit
Wat een fijne winkel is dit - ik bestel er online en telkens wordt het niet alleen snel en goed geleverd, maar zit er ook een persoonlijk kaartje en een kleinigheidje bij. Hartverwarmend. Hartelijk dank weer Dirk III!
Dit is echt de ALLERLEUKSTE webwinkel
Dit is echt de ALLERLEUKSTE webwinkel van Nederland (en goedkoop) Altijd een leuk handgeschreven briefje erbij en iets lekkers (een pinda of iets anders). Steeds weer een verrassing als je je doosjes wijn (en ook heerlijke Jus O alcoholvrije wijn) na ontvangst uitpakt. Een top webwinkel!
Doświadczenie Trustpilot