Vi har købt spots til hele vores hus, og var egentlig været tilfreds med produkt og levering. Men når der er problemer, så er der ikke megen hjælp at hente! Vores spots begyndte en efter en at... Zobacz więcej
Min bestilling hos dioder online dukkede op til tiden. Men det indkøbte materiale havde ikke samme specifikationer som opgivet på siden, det resulterede så i jeg endnu en gang måtte bestille... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte 2 LED drivere, efter tordenvejr i området virkede de ikke mere, (det var ikke nedslag i huset eller noget lignende bare almindelig tordenvejr) sendte herefter ind som reklamation, efter laaaaaa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Var forbi i dag med defekt LED Hilux S9 Ra95 2 af 9 LED pærer var faldet af printet. Lysfarve havde også ændret (kunne jeg se da jeg satte ny i (købt ca på samme tidspunkt) - og det var meget nor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Dioder-Online.dk har vi et kæmpe udvalg af de bedste LED produkter på marked. Alt fra LED spots og LED bånd til flotte lamper fra anerkendte producenter og meget mere. Vi har gode priser og hurtig levering. Vi står også klar med professionel support på telefonen eller i vores chat hvis du har spørgsmål.
Michael Drewsens Vej 12, 8270, Højbjerg, Dania
- 20 12 50 00
- support@dioder-online.dk
- www.dioder-online.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Som forventet.
Varene blev bestilt lørdag morgen.
Fik en ordrebekræftelse straks efter.
Søndag middag fik jeg en ny mail med at varene var pakket.
Søndag eftermiddag fik jeg en ny mail med et track&trace nummer.
Tirsdag var pakken ankommet på posthuset.
Varene var som aftalt, og virkede som de skulle.
Høj service og godt udvalg
Dioder-online har givet mig personlig rådgivning og jeg har derfor valgt at købe deres HiluX LED pærer, som giver et fantastisk lys i min stue.
Ville gerne give seks stjerner..! :)
Valgte Dioder-Online pga deres gode Trustpilot anmeldelser, og jeg blev bestemt heller ikke skuffet!
Varen kom allerede dagen efter bestilling, og både chat supporten og telefonisk henvendelse var både hurtig, kompentent og ekstremt flink og imødekommende, også selvom jeg havde en million spørgsmål. :)
Havde regnet forkert i mine mål, og nu prøver Stefan at finde en ekstra stump til mig hvor jeg kun skal betale fragten
Er så ovenud tilfreds at jeg ærgrer mig over ikke at kunne give 6 seks stjerner.
En stor anbefaling herfra.!
Mvh
Jesper Jakobsen
Altid fin service og god behandling!
Har nu handlet med Dioder-Online 3 gange, og har kun ros tilovers. Altid en hurtig og professionel håndtering af både ordrer og forespørgsler.
Selv i en situation hvor jeg havde klokket i det, har Dioder-Online været yderst imødekommende og ydet en super fin behandling.
Fantastisk service
Jeg havde i første omgang bestilt et produkt, hvor jeg havde troet der var kabel med til strømforsyningen, da produktet hed "Komplet sæt". Det skrev jeg så i en mail til dioder-online, hvor de sendte et kabel med det samme uden at stille spørgsmål. Da jeg så fik sat mine ting op fandt jeg ud af at der var et af elementerne jeg ikke kunne til at fungere, så igen tog jeg kontakt til dioder-online hvor de igen gav en lynhurtig og god service. De sendte mig igen et nyt produkt uden betaling.
Der kan være fejl i alle produkter, så jeg synes de har håndteret mine problemer ekstremt hurtigt og tilfredsstillende.
Ok produkter, ringe information og service.
Min bestilling hos dioder online dukkede op til tiden.
Men det indkøbte materiale havde ikke samme specifikationer som opgivet på siden, det resulterede så i jeg endnu en gang måtte bestille der fra.
Og der med betale en ekstra gang fragt jeg kunne have sparet.
Fordi jeg kom til at mangle en omformer.
Efter at have henvendt mig til kunde service 2 gange, blev jeg begge gange spist af med en meget ringe forklaring på problemet.
Forklaringen bar heller ikke særlig præg af nogen el-teknisk viden.

Odpowiedź od Dioder-Online - Alt i LED belysning
Hurtig og nem levering
Gode priser og super gode produkter. Dog var jeg uheldig med et produkt og var derfor nødt til at returnere dette produkt for at få pengene tilbage, men som de fleste andre webshops gik der utrolig længe med at få behandlet min vare returnering og returneringen af mine penge tog også sin tid.

Odpowiedź od Dioder-Online - Alt i LED belysning
Hurtig levering og god behandling.
Der var fejl i leveringen af en komplet pakke med lys dioder med tilbehør, så ringede jeg til firmaet og fejlen blev omgående rettet uden problemer,det er god servis. :-)
Hvis jeg kunne give 6 stjerner....
Bestilte 2 led pærer. Fik oven i hatten en ekstra pære gratis med - gratis fragt og en rabatkupon med 10 procent til næste køb - Det er dæleme godt klaret. Hvis der kunne gives 6 stjerner ville jeg uden at blinke gøre dette.... kanon flot
Mvh
Bjarne
Hurtig ekspedition
Nem bestilling og hurtig levering.
Dioderne med GU4 sokkel summer dog når de er tændt.
Positiv kundeservice, dog lidt lang leveringstid.
Havde en forventning om at når de reklamere med Dag-til-dag levering på siden, ville jeg modtage mine vare dagen efter jeg havde bestilt denne. Jeg bestilte lyskilder Torsdag kl. 9 men havde først mine vare tirsdag, det er efter min mening ikke Dag-til-dag levering. Kontaktede per mail kundeservice fredag og fik hurtigt svar med den forventede leveringstid som ville være mandag eller tirsdag, det blev altså 4 dage efter ordren var afgivet. Men er ellers tilfreds både med kundeservicen og produkterne.
Super godt og ingen problemer
Varen kom hurtigt og god service! Kan kun anbefales
Det var godt nok kvikt!!
Skulle bruge nogle dele til at teste en ide i forbindelse med en udstilling (i en fart). Delene kom og fungerede - succes. Vi kommer tilbage!!
Ivan Jakobsen/Udstillingsafd. Vikingeskibsmuseet i Roskilde
Hurtig effektiv og godt
Mit køb hos Dioder-online var ment og hurtigt. Varen var iorden og forsendelsen hurtig.
Lys i mørket
Jeg kan varmt anbefalde Dioder-Online, fandt dem via google, gik i på online butikken, bestilte varene, fik en mail, og 2 dage lå varene i postkassen, hurtig og nemt :-)
Lynhurtigt levering.
Gik ind på Dioder-online.dk - Blev i tvivl om hvilke dioder jeg skulle bruge til en brokobling. Gik ind på deres chat, spurgte efter hjælp, fik efter få sekunder den hjælp jeg havde brug for..
Super service...
Men forsendelsen på 35 kr.. hmmmm
Lynhurtig levering
Levering som bestilt dagen efter bestilling. Perfekt!