Har bestilt nogle varer som ikke er modtaget efter en uge. Har skrevet mail og intet svar tilbage.. meget mærkeligt...😳😳
Dinsport.dk
Bestilte søndag aften, fik besked om afsendelse mandag og hentede pakken i pakkeboksen tirsdag eftermiddag. Så kan det vist ikke gøres meget hurtigere og bedre. Jeg havde bestilt to træningsto... Zobacz więcej
Fantastisk service!!! Kan slet ikke anbefale dem nok! -den ene lynlås (i benet) virkede ikke optimalt, da jeg fik mine regnbukser, men pga meget regn brugte jeg dem alligevel. 9 måneder senere tænk... Zobacz więcej
Jeg ville bestille en gave på deres hjemmeside, men ville være sikker på, at den nåede frem i tide til, at jeg skulle give gaven. Derfor skrev jeg til deres chat på siden. Jeg måtte vente mellem 10-1... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fredensgade 38, 1., 8000, Aarhus C
- 50 99 87 02
- info@dinsport.dk
- www.dinsport.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Hurtig og effektiv
Hej
De er hurtige og effektive , her vil jeg gerne handle igen.
Fejlfrit og hurtigt
Bestiller på nettet, får bekræftelse med det samme. Allerede dagen efter henter jeg varen i den lokale 7-11.
Oven i købet lever den købte vare mere end op til forventningerne, så her er der altså ikke andet end fuld tilfredshed og mere til :)
Jeg havde nogle spørgsmål og ønsker i forbindelse med min bestilling. Ved opringning til Dinsport.dk fik jeg hurtigt fat på en medarbejder der både besvarede spørgsmålene samt opfyldte mine ønsker. Hurtig levering med post til aftalt tid og pris.
Godt kvalitettøj.
Rigtig lækkert tøj, dog lidt længere leveringstid end jeg regnede med og hvad jeg syntes end der stod på hjemmesiden.
alt som ventet - varen var også pakket godt ind
Okay
Dinsport er en hjemme side der er nem at find rundt på og har fantastiske priser på fodbolddommertøj plus til behør. En ting jeg savner er når man bestiller små ting at det ikke kan blive sendt med alm post....
Alt perfekt
Nemt at handle
Så kun positv oplevelse som man forventer
God og hurtig service
Kan kun anbefale Dinsport, har haft en god oplevelse. Vil gerne handle der igen.
Super!
Varen kom hurtigt, og var som forventet.
Så det var bare en super oplevelse :)
Hurtig levering - fin service
Har handlet på denne hjemmeside før - altid fin og hurtig levering.
super hurtig betjening.
bestilte varen torsdag - fredag var den allerede hos mig.
Og prisen var god!!
Der er ikke noget som trækker ned.
Det kan siges meget kort:
Nem og overskuelig side.
Levering er hurtig og præcis.
Priserne er acceptable.
Rigtig god servis jeg mangler bare at vide at min pakke er sendt det manglede jeg lidt Info om ellers rigtig godt
Hej har skrevet lidt
Gode varer, gode priser og hurtig levering.
Jeg bestilte et par Adidas håndboldsko til min søn til en rigtig god pris. Samme dag kunne jeg afhente skoene hos Dinsport her i Kolding. Nemt. :-)
Nem, overskuelig og hurtig levering
Den hjemmeside kan jeg kun varmt anbefale:-)