Din åsikt Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Man blir utslängd alldeles för ofta i slutat av en undersökning, så man kan ha lagt ner 10-20 minuter utan att ha fått något för det. På en månad är jag nog snart uppe i 100 kronor som jag blivit ”... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Den var bra för flera år sedan. Nu är det usla belöningar, men det värsta är att när du gjort så många undersökningar att du är nära att ta ut en belöning så blockerar de dig. Så all tid du lagt ned ä... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Din åsikt är en kass websida. Gör du undersökningar så kommer du inte få pengar alls. Jag gjorde klart en undersökning som skulle betala 12 kronor, undersökningen var avklarad men inga pengar kom.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Finanse i ubezpieczenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Din åsikt erbjuder presentkort, köpkuponger och belöningar för din åsikt. Registrera dig för gratis online-enkäter som du kan göra hemifrån.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Omöjligt 👎🏿 att starta undersökningen…

Omöjligt 👎🏿 att starta undersökningen och ofta inte relevant för mig

4 października 2021

Hej Besökare på Finansportalen
Vi är beklagar att du inte är nöjd med din upplevelse i vår panel.

Vi kommer att skicka dig ett privat meddelande för att begära dina kontouppgifter så att vi kan hitta ditt konto och se vad som hände.

Så snart vi har mer information tillgänglig så skickar vi en uppdatering till den e-postadressen som är kopplad till ditt konto.

dinasikt

Känner mig lurad.

Svarar på några frågor som ställs. Sen kommer ett svar tack för dina svar men det är så många som svarat. Känner mig lurad.

2 września 2021

Hej Maritha,

Presentkort som inte funkar :/

Tjänade in ett presentkort på Zalando men som andra skriver så tar inte Zalando emot den koden och din åsikt hör inte av sig! Så dåligt!!!!!!!!!

31 sierpnia 2021

Hej UD,

Oceniono na 1 z 5

löste in mina poäng till ett…

dinåsikt löste mitt problem jag hade med presentkort på zalando fick svar väldigt fort och allt löstes väldigt bra.tack dinåsikt

24 sierpnia 2021

Hej Hans,

Fruktansvärt illa!

Din Åsikt har fungerat bra under många år men nu har något fruktansvärt illa hänt!

Jag har tjänat ihop 300 kronor.
Ville lösa in dem och såg att man bara kan välja mellan CDON och Zalando. Jag valde Zalando. Man kan också bara lösa in 100 kronor åt gången och när jag skulle lösa in den tredje gången tog det stop. Jag behöver verifiera mig med mitt mobilnummer.

De har mitt gamla mobilnummer och jag kan inte själv ändra uppgifterna. Jag har försökt få tag på Din Åsikt i tre dagar utan resultat.

Jag valde att använda mina 200 kronor på Zalando och då accepterar inte Zalando rabattkoderna, jag har försökt på alla sätt och sedan läser jag på Zalandos faq att de inte mottager presentkort/rabattkoder från utomstående leverantörer. Jag försökte även på Zalando.no och via appen, det fungerade inte.

Jag har meddelat Din Åsikt detta och vill ha tillbaka mina 200 kronor så jag kan prova CDON i stället men fortfarande inget svar.

Har i princip accepterat att jag har förlorat mina 300 kronor.

Jag har tidigare gillat Din Åsikt för de alltid hjälpte en och man fick alltid ut sina belöningar och hade många presentkort att välja mellan. Jag har ingen aning vad som har hänt nu men det är riktigt illa!

Jag varnar alla, gör er inte medlem hos Din Åsikt, de lurar er!

24 sierpnia 2021

Hej Madeleine,

Nöjd! :D

Ibland får jag uppfattningen om att folk tror att "din åsikt" är någon bluffsida, det är det inte vill jag först av allt säga.
Jag är verkligen jättenöjd med "din åsikt", visst ibland har det hänt att jag börjat göra en undersökning och jag plötsligt inte längre är "behörig", och några enstaka gånger har det hängt sig men ja annars är jag väldigt nöjd :)
Jag får ofta göra många enkäter och jag förstår inte varför det klagas på belöningarna. Anledningen till att du är med i en åsiktspanel är väl ändå att du vill uttrycka din åsikt? Att få en belöning är en väldigt trevlig bonus! Om folk tycker att det är dåliga belöningar, varför är de ens med?
Cdon är ju återförsäljare till hur många företag som helst och Zalando detsamma gällande kläder.
Nej jag ger 5 stjärnor utan den minsta tvekan :)

12 sierpnia 2021

För mycket repetition

Jag måste ofta fylla i uppgifter för undersökningar, som i sig tar flera minuter, bara för att få veta att jag inte uppfyller kriterierna. Jag får då rekommendation om nya undersökningar där jag måste fylla i de uppgifter jag nyss angivit. Varför behöver jag fylla i uppgifterna ånyo och inte bara kunna göra undersökningen direkt? Jag valde en biobiljett som premie i april som ska ta upp till 6 veckor innan den kommer, varför så länge? Jag har heller inte fått den än... Jag har bett att få bli avregistrerad från fler undersökningar men det fungerar inte heller...

10 sierpnia 2021

Hej Andersson,

Bara 2 presentkort att välja på

Precis som rubriken lyder finns bara 2 presentkort att välja mellan. Zalando eller cdon. Kommer inte att fortsätta med denna och rekommenderar inte. Vill man ha från dom två går det ganska snabbt att få ihop till det, via dator. På telefon krånglar det OFTA och syns inte lika många undersökningar som på datorn.

10 lipca 2021

Hej Jenny,

Oceniono na 3 z 5

tjänade lite penger

tjänade lite penger

tjänade lite penger idag men det finns inte så många enkäter hoppas ni förstår mig jag kunna sitta och lägga tid på om jag får mera enkäter men det är ni som kan skicka enkäter till mig men det helt ok app ändå!

18 czerwca 2021

Hej Ibrahim,

Tack för din feedback, vi tar alla kommentarer ombord för framtiden.

Oceniono na 5 z 5

Får inte pengar efter fullständigt…

Får inte pengar efter fullständigt genomförda undersökningar så fort jag är 20 kr från att få presentkort

Uppdatering: problemet löstes efter att personalen kontaktade mig och jag beskrev händelserna. Trevligt!

15 czerwca 2021

Hej Nadja,

Konstruktivt

Intressant samt spännande också, frågor som väcker tankeställare.

7 czerwca 2021

Hej Izet,

Dela gärna dessa med dina vänner och familj!
Vi skulle gärna ha dem som medlemmar och välkomna dem till Din åsikt -gemenskapen.

Oceniono na 2 z 5

hej nybliven medlem här hoppas på att…

hej nybliven medlem här hoppas på att kunna tjäna pengar men tror att det blir svårt då inga enkäter finns tillgängliga jag får se hur det blir med det försiktigt optimistisk så långt mvh Kenneth Santesson

30 maja 2021

Hej Kenneth,

Toppen app bäst

29 maja 2021

Hej Richard,

Oceniono na 5 z 5

Gillar att svara på enkäter o även…ja

Gillar att svara på enkäter o även känna pengar på det

27 kwietnia 2021

Hej Jenny,

Jag får inga enkäter!!!

14 kwietnia 2021

Hej Mohammad,

Är nedlagt

Är nedlagt, ingen finns att kontakta.

8 kwietnia 2021

Hej Klas,

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej