Din-Bolighandel.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og professionel rådgivning. Meget hurtig til at svare på både telefon og mail, og hele forløbet var gik nemt og smertefrit.

Oceniono na 5 z 5

Har gennem tiden handlet en del boliger, men de sidste handler er afviklet via Din Bolighandel(Tanja).... Fra start til slut føler bliver man yderst professionelt ført igennem handlens facetter, hv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dette er anden gang jeg har fået rådgivning og hjælp af din bolighandel og endnu engang har det været langt over forventning. Denne gang havde jeg fornøjelsen af Mads, som altid var velforberedt på al... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hermed min varmeste anbefaling af din-bolighandel.dk! Og især til min rådgiver Tanja. Som førstegangskøber er jeg blevet taget i hånden og trygt guidet og vejledt i købet af min drømmebolig. Grund... Zobacz więcej

1. Konsultant ds. nieruchomości
  2. również w kategorii:
  3. Agencja nieruchomości
  4. Pośrednik w obrocie nieruchomościami
  5. Usługi prawne

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

VI REPRÆSENTERER DINE INTERESSER – FRA START TIL SLUT I BOLIGHANDELEN! Vi hjælper dig hvis du skal købe eller sælge bolig (villa, lejlighed, andel, sommerhus mv.) Gennem mere end 17 års praktisk erfaring fra ejendomsmægler-branchen er vi godt klædt på til at hjælpe dig med boligrådgivning og tinglysning af skøder. Vi udarbejder og tinglyser alle dokumenter i en ejendomshandel, købsaftalen, skødet, refusionsopgørelsen, skifteretsattesten mv. Vi gennemgår alle de væsentlige forhold med dig, enten over telefonen, eller via et online møde hvis du måtte ønske dette således at du kommer trygt igennem handelen. Vores priser er yderst konkurrence dygtige, men det betyder ikke at vi går på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vi vender altid hurtigt tilbage, så hold jer ikke tilbage fra at skrive eller ring til os. Vi træffes ofte også i weekenden og om aftenen!

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 23

Napisz recenzję

God service!

Vi har haft købt et hus, som Tanja hjalp os helt vildt med! Der svares hurtigt på mail, man kan ringe, tingene bliver forklaret på ‘almen’ sprog så man selv forstår bolig købs processen!
Ville helt klart anbefale dette til andre!

14 lipca 2023

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Michael var super flink, effektiv, dygtig og grundig. Jeg fik lavet 7 skøder hos ham og der var ikke én finger at sætte på hans arbejde.
Jeg kan kun anbefale at bruge Michael og din-bolighandel.
TUSIND TAK for hjælpen!

14 czerwca 2023

Rigtig god rådgivning

Vi har netop overtaget vores første hus og benyttet Din-Bolighandel i købsprocessen.

Det var en rigtig god oplevelse, hvor vi blev guidet proaktivt igennem processen, uden et eneste issue. Vi havde et par spørgsmål løbende, og fik kyndigt svar inden for kort tid. Stor ros til Mads og Tanja. Klar anbefaling herfra!

... og så gør det heller ikke noget, at prisen er rigtig skarp! :)

20 czerwca 2023

Tjekket og venlig behandling

Vi har haft en fantastisk god oplevelse med Din- Bolighandel, Tanja, som har lavet meget professionelt og grundigt stykke arbejde i forbindelse med en bolighandel, som vi for nylig har afsluttet.
Kommunikationen var lige fra starten meget god, og der blev altid svaret meget hurtigt tilbage paa mails og tlf opkald.

1 czerwca 2023
Oceniono na 5 z 5

Great team and support in English

Thank you Tanja and Mads for all your support! We can't recommend both of you enough. Mads took care of all the paperwork before the closure of the deal and he took all needed time to explain all of our doubts in English by phone and email.

Afterwards Tanja took care of everything thing needed for the keys handling and she answered all the emails fast and explaining ever if needed.

They were very supportive all the way until we installed ourselves in the new house, so thank you so much to both of you for making this easier.

Laura and Pablo

26 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Utrolig god oplevelse med Din…

Utrolig god oplevelse med Din bolighandel.
God pris for at lave købsaftale og tinglysning af skøde. Vi arbejdede med Tanja, og hun var dygtig og professionel. Der var ingen problemer, alt var korrekt og der var intet at komme efter. Kan 100% anbefale ☺️

1 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

I would like to give special thanks to…

I would like to give special thanks to sanne and tanja who helped me in all the property buying process. I really have a good services and always helpful during my whole process. Will to be back again to you guys.
Once again thank you very much sanne and tanja 😊 🙏

20 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service og hurtighed til en…

Fantastisk service og hurtighed til en god og fair pris. Startede op torsdag før store bededag. I dag onsdagen efter, er alt på plads og tinglyst. Vil helt klart anbefale firmaet - jeg bruger dem gerne igen hvis behovet opstår.

10 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Det er anden gang jeg benytter mig af…

Det er anden gang jeg benytter mig af Din-Bolighandel.dk og det er anden gang de bare leverer som aftalt. Det har været en super proces. Tanja Bjerggaard som var min rådgiver er knivskarp, grundig og dygtig. Der er masser af opfølgninger og virkelig god kommunikation.
Absolut anbefalelsesværdigt.

17 kwietnia 2023

Fremragende oplevelse

Jeg kan kun tilslutte mig rækken af kunder, som roser Sanne Herstal her på siden. Jeg er mildest talt imponeret over hendes service niveau og faglige kompetencer.
Tak for en fremragende oplevelse Sanne.
Mvh. Jan

30 marca 2023

Professionel håndtering..

Jeg brugte Din-bolighandel til berigtigelse v. ejendomskøb og det har hele vejen igennem været yderst professionelt og med service og svartid i særklasse. Store anbefalinger herfra til Michael og Din-bolighandel.

29 marca 2023
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej