Zobacz, co mówią recenzenci
Snabb återkoppling på min sökoptimeringsfråga på min webbsida srh specialsök stockholm Vi kom tillsammans fram till att våra verksamheter inte matchade fullt ut pga min förhållandevis ringa verksamhe... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Välkommen till en personlig byrå som bryr sig! Vi har hjälpt 98,6 % av våra kunder att öka sin vinst från nätet. Kontakta oss idag och bli en av dem!
Dane kontaktowe
Engelbrektsgatan 23, 114 32, Stockholm, Szwecja
- 08-501 690 65
- info@digitaldominance.se
- www.digitaldominance.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Stort tålamod och gott humör
Digital Dominance har med professionalism, stor envishet och positiv anda under ca 6 månader hjälpt mig att kontakta Meta i ett knivigt ärende gällande att återfå behörighet till ett företagskonto. Många turer fram och tillbaka har det blivit, men DD har inte gett upp utan fortsatt att hitta nya vägar att ta sig an problemet. Jag vill rekommendera deras tjänster för dig som önskar trygg hjälp i den digitala djungeln!
Digital Dominance has been a…
Digital Dominance has been a game-changer for my marketing efforts. Their strategic advice and support have significantly improved our approach, leading to better results. I highly recommend them to any companies, who wants to excel their sales through a better marketing strategy!
Digital Dominance har varit en pålitlig…
Digital Dominance har varit en pålitlig partner för oss när det gäller Google Ads. De är inte bara professionella och kunniga, utan också snabba på att svara och ge support när det behövs, vilket gör samarbetet smidigt och effektivt. Vi har sett konkreta resultat från deras arbete. Teamet vi arbetat med visar ett genuint engagemang för att förstå vår verksamhet och våra mål, vilket har resulterat i kampanjer som levererar. Vi rekommenderar varmt Digital Dominance för företag som vill ha pålitlig partner som levererar!
Snabb återkoppling på min…
Vi kom tillsammans fram till att våra verksamheter inte matchade fullt ut pga min förhållandevis ringa verksamhetsomfattning. Bra bemötande.
Rekommenderas starkt
Niclas är väldigt hjälpsam, insatt i marknadsföring samt ger snabb återkoppling efter en offert förfrågan.
Rekommenderar starkt.
Working with DD is a pleasure
Working with DD is a pleasure. Most importantly they bring consistency across the board. In their initial pitch all the way down to delivery of services they have kept their promises. Additionally, they are reliant on the back of their extensive technical knowledge.
DD has methodically increased the signups for our SaaS
Extremely professional and competent team. DD has methodically worked on increasing the signups for our startup and it's really been paying off.
Can highly recommend DD as your digital marketing agency!
Rekommenderas
Mycket bra kundbemötande och alltid snabb hjälp. Vi på Sjögräs M&A AB har fått hjälp med marknadsföring av väldigt trevliga och kompetenta medarbetare på DD. Rekommenderas!
Superkompetenta medarbetare som…
Superkompetenta medarbetare som dessutom är trevliga att arbeta med. Vi fick väldigt fina resultat, över förväntan, på den digitala kampanj som vi gjorde med DD. Kan varmt rekommendera!! /Sanna Wallin, Natur & Kultur
Rekommenderas!
Supernöjd med Digital Dominance. Grymt proffsiga, kunniga & lyhörda. Rekommenderas varmt!
Digital dominans, helt klart!
Tusen tack Digital Dominance för ett oerhört proffsigt arbete i samband med global lansering av ny websida mm. Stor kunskap, expertis och dessutom glada härliga att arbeta tillsammans med. På återseende!!
Proffs på SEO!
Digital Dominance har hjälpt oss som startup att öka vår synlighet online genom ett grymt SEO arbete. Dom har inte bara gett oss insikter och tekniskt arbete på hemsidan, utan även producerat proffsigt innehåll som hjälpt oss att ranka och få in fler leads. Rekommenderas starkt!
Insikter för examensarbet
Gjorde en intervju med DD för mitt examensarbete och det var en kompetent byrå som gav väldigt bra insikter och utförliga svar på våra frågor. Efter intervjuen kändes det som jag hade gått en liten kurs. Starkt rekommenderat företag när det kommer till digital marknadsföring!
Proffsiga
Proffsiga, hjälpsamma, snabba. Ärliga. Finns där när man behöver dem. Rekommenderas starkt!
Lymfterapi Norrort, Sue Mellgrim
En elevs synpunkt
Super trevligt bemötande och väldigt intressant att lära sig om. Studerar på en linje i stuk med de dom jobbar med, så intervjuade Niclas om deras företag och fick hur inspirerande och utförliga svar som helst! Väldigt down 2 earth men har samtidigt ett klokt och effektivt framtidstänk. Väldigt lärorikt för mig och mina klasskompisar! // Elvira på Hjälmareds Folkhögskola
En byrå i toppklass!
Proffsiga, personliga och trevliga! Ett samarbete med Digital Dominance kommer inte leda till något annat än glädje och resultat! Rekommenderas starkt.
Väldigt kunnig och bemötande…
Väldigt kunnig och bemötande organisation! och personal med ett tydligt kundfokus. Rekommenderar starkt ett samarbete med de!
Best of the best!
Jag valde Digital dominance eftersom dom gav mig det absolut tryggaste och proffsigaste intrycket och jag valde absolut rätt. Dom är otroligt kunniga och utöver vårat samarbete har jag även fått lärdom och är väldigt tacksam för deras hjälp. Ett varmt och genuint företag jag verkligen rekommenderar.
//Eric Pilbark
Proffsigt och flexibelt
Proffsigt och flexibelt. Gillar verkligen tydliga analyser, flexibla och snabba när det behövs ställas om. Väldigt nöjda!
Varmt rekommenderade!
Varmt rekommenderade!
Trots att vår verksamhet ligger i Thailand så valde vi att jobba med Digital Dominance för vår SEO och annonsering på Google samt Sociala Medier. De är väldigt kunniga, har snabb reaktionstid och framför allt pro-aktiva med förslag och idéer på hur vi kan förbättra oss.
Doświadczenie Trustpilot