Bardzo łatwe składanie zamówień, bardzo intuicyjny interfejs, bez problemu wystawiona faktura VAT, bardzo bardzo szybka wysyłka do Polski, produkty zgodne z opisem, bardzo polecam.
To już drugi udany zakup w tym sklepie. Obie przesyłki błyskawicznie dostarczone, zakup około godziny 14 i wysyłka tego samego dnia. Części oryginalne.
Kolejny zakup i wszystko super. Głowice dotarły w 2dni, działają super, głowice są nowe z nowej partii produkcyjnej. Spokojnie mogę polecić firmę.
Zakup głowicy do Roland xj640, super przebieg, dostawa ekspresowa na drugi dzień u mnie w firmie, głowica oryginalna. Polecam!!!
Selection, service and speed - Find everything you need! DIGIPRINT SUPPLIES is the only one-stop online shop for spare parts, accessories, software and tools for all eco-solvent, solvent and UV digital wide-format printers. Established in 2007, we were the first company in the world to offer dedicated solutions to this market online, and today we continue to lead the industry, offering innovations and opening information to empower printing professionals like you.
DIGIPRINT SUPPLIES

- Avoid downtime
- With headquarters and full inventory in Brussels, we offer faster-than-local shipping options.
- Purchase with peace of mind
- Shop Europe’s largest stock of OEM spare parts and tools as well as tested, high-quality generic options – all with full manufacturer warranties.
- Find answers fast
- Access free assistance from purchase to replacement, with customer service representatives available by phone, live chat, and email - plus webinars, step-by-step demos technical guides and more!
Stany Zjednoczone
- sales@digiprint-supplies.com
- www.digiprint-supplies.com
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Szybka i sprawna dostawa.
części do plotera
Towar wysokiej jakości, wydłużony czas oczekiwania. Przed zakupem warto zapytać o dostępność.
10 miesięcy bez towaru/zamówienia
W kwietniu 2019roku złożyłem zamówienie na 2 głowice do dziś zero reakcji, brak towaru i zwrotu pieniędzy. Kontaktowałem się z tą firmą telefonicznie kilkanaście razy, za każdym razem zlewka i przekazywanie sprawy następnej osobie aż w końcu dotarłem do dyrektora generalnego sprzedaży. Zajął się sprawą i czekam następne 4 miesiące. Do dziś zero kontaktu z ich strony na temat wysyłki towaru jak i zwrotu pieniędzy. Moja rada nie warto tam zamawiać to już nie ta sama firma co dawniej. Totalnie nie polecam u nich zakupów !

2 miesiace bez towaru
2 miesiace bez towaru, pieniedzy i reakcji ze strony firmy. 25 wrzesnia zamowilem silnik do plotera. Wplacilem pieniadze, wymienilem kilka maili z pracownikami i cisza. Cale szczescie skorzystalem z platnosci Visa i dzis bank uznal cashback na mojej transakcji. Dostalem 100% zwrotu wplaconej kwoty, chociaz troche to trwalo.

Firma niewiarygodna
Firma niewiarygodna. Omijajcie szerokim łukiem. Oszukali mnie na 2400 euro. Zamówiłem 8 głowic w kwietniu 2019 r. Otrzymałem 4 głowice i to na raty (1 w maju a potem 3 w sierpniu). Teraz stwierdzili że zamówienie zostało anulowane ponieważ zmienił się właściciel i nie poczuwają się do zrealizowania pozostałego zamówienia. I tak brak głowic i brak kasy. Nie ma z kim rozmawiać. Uważajcie na tą firmę. Znalazłem firmy które mają ten sam problem (kasa wpłacona brak towaru)

Głowice
Nigdy nie zamawiajcie głowic w tej firmie. zamówiłem w kwietniu ani głowic ani pieniędzy.

Bardzo szybka realizacja
Bardzo szybka realizacja, towar otrzymaliśmy na drugi dzień.