Ik heb hier een Anny-X harnasje gekocht. Mijn Pomsky oftewel mini Husky heeft een hekel aan "iets over zijn hoofd aandoen" dus bij Dierenoppas Amersfoort de oplossing gevonden. Besteld in Ice bleu me... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wat een fijne webshop met duidelijke uitleg over de maten en verschillen tussen de tuigjes én hoe je die het beste opmeet bij je hond. De bestelling werd snel verzonden. We hebben voor onze hond een A... Zobacz więcej
Zeer goede uitleg ivm tuigjes, halsbanden en bijhorende leibanden. Heel veel kleurtjes die je individueel kan aanpassen. Handig dat je de naam en ev. Telefoonnummer kan laten vermelden op halsband en... Zobacz więcej
Snelle levering, goed passend Y-tuigje (met neksluiting) in combinatie met 'n antisliplijn van 3 meter en 'n naamtag voor onze hond gekocht. En heerlijke natuurlijke kauwbotten gevuld met zalm, paté e... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Unieke producten voor jouw viervoeter! Van Yakstaaf tot prachtige gevoerde Y-tuigjes, van Biothane riemen tot hondenbadjas. Check onze webshop!
Dane kontaktowe
(Langskomen alleen op afspraak!) Databankweg 3-A, 3821 AL, Amersfoort, Holandia
- info@dierenoppasamersfoort.nl
- www.dierenoppasamersfoort.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer mooie en kwalitatieve slaapzak
Zeer mooie en kwalitatieve slaapzak! Luipaardprint. Onmiddellijk zeer geliefd hier bij de diertjes, zowel hondjes als poes. Wat snacks mee besteld en ook heel kwalitatief en lekker bevonden. Enkel ontevreden over Postnl, niet voor het eerst. Dit gemeld bij deze site, vriendelijk en begripvol antwoord gekregen. Zeer tevreden klant!
Blij
De bestellingen worden snel geleverd en in dit geval de halsband, is echt zo mooi en lekker zacht.
Wij zijn blij met dierenoppas Amersfoort
Donutmand
Goed product, snelle verzending. Goede verhouding prijs-kwaliteit.
Omdat we er eentje wilden bestellen en…
Omdat we er eentje wilden bestellen en twijfelden en goed advies kregen en snel ook.
Nu slaapt onze Franse bulldog Bodhi alleen nog maar in haar slaapzak!
Super!
Topservice en kwaliteit! Aanrader
Ik wist niet zeker of ik er goed aan deed een slaapzak te bestellen, dus mailde ik. Ik kreeg telkens netjes en vooral vlot antwoord. Uiteindelijk eentje besteld, was de kleur die ik wilde niet meer beschikbaar. Ook hierover kreeg ik netjes een mail. Andere kleur besteld, veel verschil zat er niet. Het werd netjes geleverd, mijn hond moest er even aan wennen maar tegenwoordig kruipt ze er lekker in weg. Kwaliteit is echt heeeeel goed. Goed en stevig materiaal, mooie stoffen. Echt geweldig! Ik heb de fluffy besteld, heerlijk zacht van buiten en van binnen een lekkere fleece. Zeker een aanrader! En topservice, ook heel belangrijk.
Slaapzak
De webshop geeft goede informatie waar ik ook steeds weer mee geholpen ben. En de spullen zijn ook echt van goede kwaliteit! Nu zijn we voor een slaapzak gegaan. Daar kruipt hij helemaal in. Goede stevige stof, en mooie kleuren. Mijn kleine monster is weer blij! 🐶
Tuig snack en stress mix
We hebben hier een Anny tuig besteld voor onze hond met naam tag . Echt super mooi. En de yakstaaf voor haar verjaardag... En tja het toppertje de stress mix voor angst en vuurwerk zo blij mee ze reageert er zo goed op.
Top winkel!
Regelmatig bestellen we producten en supplementen voor onze honden bij de Amersfoortse dierenoppas. Alles word snel geleverd en de producten zijn top!
Heerlijk zachte mouflon vacht besteld.
Heerlijk zachte mouflon vacht besteld.
Hond is er superblij mee.
Vacht is fantastisch mooi!
Hartslagknuffel Teun
Een ontzettende fijne winkel om je producten te bestellen. Heel veel uitzoek en snelle levering !
Ik heb voor mijn doodle de hartslagknuffel Teun aangeschaft en mijn pup kan niet zonder. Een geweldige aankoop🩵
Goed en stevig tuigje
Goed en stevig tuigje. Fijne feedback en advies. Snelle levering . Kortom top!!
Aanrader!
Hele fijne en uitgebreide webshop met veel informatie over de producten! Onze Nova is een stevige kauwer en hier vonden we de geschikte snacks waar ze enorm van geniet en lang mee bezig is alsook smakelijke supplementen voor haar rauwe voeding. Een snelle levering naar België ook. Een echte aanrader. Wij komen snel opnieuw kijken!
Dierenoppas Amersfoort is een uitstekend bedrijf net goede spullen Ik heb diverse malen AnnyX Y tuigjes…
Ik heb diverse malen AnnyX Y tuigjes besteld voor mijn hond Ollie, evenals badjasjes, speciale goed drogende handdoeken voor honden etc.. Altijd heel snel geleverd. De producten zijn echt goed en de klantenservice is ook heel goed. Zal hier blijven bestellen 👍🏼
Mooie keuze aan tuigjes
Mooie keuze aan tuigjes en bijpassende naamtag. Voor onze pup een tuigje M en L gekocht. M kon hij vrij snel aan. Na een half jaar zijn grote jongenstuigje aan. Helemaal blij. De tuigjes zijn zo mooi. Eigenlijk wil ik er een voor iedere dag van de week:-)
Behulpzaam
Ik had een slaapzak besteld voor ons hondje en ze kon er niet goed mee overweg. Ik geb gemaild en kreeg goede tips. Fijne service!
Prima tuigje in maat xxs gekocht
Prima tuigje in maat xxs gekocht. Goed verstelbaar en past zelfs mijn hondje van 1,7 kg terwijl zij ook nog eens heel tenger gebouwd is. Prettig contact ook.
Erg kwalitatief mooie spullen voor je…
Erg kwalitatief mooie spullen voor je favoriete huisdier. Ik heb hier o.a. een badjas en regenjassen voor mijn Jack Russell besteld. Bij twijfel over de maat kan je altijd even een foto opsturen en krijg je snel bericht terug met advies. Erg fijn :). De regenjas lente/herfst zit erg mooi en het belangrijkste mijn hondje bleef er tijdens een flinke bui onder de jas kurkdroog.
Top service
Super fijn geholpen en advies gekregen voor tuigje voor mijn chihuahua van 2 kilo. Past en zit perfect . Heel blij mee
Fijne webshop!
Fijne webshop, snelle levering en top producten.
Al meerdere Anny-X tuigen besteld hier welke zeer goed bevallen.
Duidelijk beschreven welke maat je nodig zou hebben en van zeer goede kwaliteit.
Ik vind ze met name zo fijn omdat ze de honden veel schouder vrijheid geven en de buik/borst band zit voor mijn honden vergenoeg naar achteren zodat ze achter het diepste gedeelte van de borstkas zitten zodat ze niet steeds naar voren schuiven zoals bij andere tuigen.
Ook na herhaaldelijk wassen zien ze er nog uit als nieuw.
tuigje van Anny X limited Okergeel gestreept
Gisteravond het tuigje van Anny X binnen gekregen. Limited Okergeel gestreept.
Dit is maat S met korte rug.
Heel blij mee. Kleur past ook heel mooi bij Jacky. is een Black and tan Jack Russell.
Doświadczenie Trustpilot