Ik heb hier een Anny-X harnasje gekocht. Mijn Pomsky oftewel mini Husky heeft een hekel aan "iets over zijn hoofd aandoen" dus bij Dierenoppas Amersfoort de oplossing gevonden. Besteld in Ice bleu me... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wat een fijne webshop met duidelijke uitleg over de maten en verschillen tussen de tuigjes én hoe je die het beste opmeet bij je hond. De bestelling werd snel verzonden. We hebben voor onze hond een A... Zobacz więcej
Zeer goede uitleg ivm tuigjes, halsbanden en bijhorende leibanden. Heel veel kleurtjes die je individueel kan aanpassen. Handig dat je de naam en ev. Telefoonnummer kan laten vermelden op halsband en... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Unieke producten voor jouw viervoeter! Van Yakstaaf tot prachtige gevoerde Y-tuigjes, van Biothane riemen tot hondenbadjas. Check onze webshop!
Dane kontaktowe
(Langskomen alleen op afspraak!) Databankweg 3-A, 3821 AL, Amersfoort, Holandia
- info@dierenoppasamersfoort.nl
- www.dierenoppasamersfoort.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Ik heb 1 van de meest bange honden van…
Ik heb 1 van de meest bange honden van Nederland en de stress pasta werkt echt goed, ik combineer 's avonds met de stress olie en met die combinatie kan mijn hond eindelijk slapen. Ik moet zeggen dat ik de olie wel wat prijzig vind waardoor ik het helaas niet al te vaak kan halen maar ik doe mijn best. Bedankt
Snelle levering, goede kwaliteit
Dierenoppas Amersfoort levert altijd snel, alle producten zijn van goede kwaliteit en heb je vragen of is er iets met de bestelling dan reageren ze super snel. Eén nadeel, je wordt altijd hebberig als je winkelt op de webshop. Conclusie Top zaak!
Top producten voor je huisdier!
Snelle levering, goed passend Y-tuigje (met neksluiting) in combinatie met 'n antisliplijn van 3 meter en 'n naamtag voor onze hond gekocht. En heerlijke natuurlijke kauwbotten gevuld met zalm, paté en rund waar je hond lang plezier van heeft. Ze hebben 'n groot afwisselend aanbod op hun website staan en bij vragen of advies wordt je snel te woord gestaan.
Webwinkel met veel keuze
Al meerdere keren besteld. Heeft een ruime keuze aan goeie producten voor honden. Mijn honden zijn dol op de verschillende kauwsnacks. De hertengeweien en elandenhuid zijn favoriet! Hele snelle verzending ook :)
Een geweldige goed en veilig Y-tuig voir de hond
Ik heb de bestelling gedaan en heb deze keurig en heel snel mogen ontvangen. Ook overleg over mijn bestelling heb ik zeer op prijs gesteld. Het product is fantastisch en van goede kwaliteit.
Super
Heel leuke webshop met heel lieve werknemers! Echt een aanrader! Kwaliteitsvolle producten en snelle levering! 🤍🐾
Ook hun blogs zijn heel informatief. 🐶
Geweldig
Heerlijke slaapzak besteld voor onze teckel en wat is hij blij ermee, lekker zachte en dikke slaapzak een echte aanrader! De service was top en een snelle verzending!
Ruim assortiment en fijne medewerkers
Sinds de komst van onze Rhodesian Ridgeback Lingala zes jaar geleden winkel ik hier voor de enige echte yakstaven (niet goedkoop, wel goed voor weken snackplezier), andere snacks en de al jaren voor de vuurwerkmix, die haar kalmeert.
Ook goed voor deskundig advies en je wordt altijd vriendelijk geholpen, per mail en aan de telefoon.
Ik was op zoek naar nieuwe tuigjes voor…
Ik was op zoek naar nieuwe tuigjes voor mijn honden. Kwam uit bij dierenoppasamersfoort en ben zeer tevreden. Wat fijn is aan de website is het grote assortiment, van pure snacks, speelgoed, dekentjes tot tuigjes etc.
Wat super is, is de uitgebreide informatie bij de producten, de persoonlijke ervaring van kopers (soms met foto's). Netjes en op tijd verstuurd, heel vriendelijk contact via de mail en socials. Ik heb mijn tweede bestelling vrij snel erna gedaan.
Top webshop
Al meerdere dingentjes bestelt (2 anny x tuigjes en orbiloc lampje) en ben er super blij mee! Snelle verzending en klantvriendelijk. Tuigjes en lampje blijven ook goed werken met zwemmen en regen, tuigje zit ook perfect kwa pasvorm 😊
Beste tuigje!
Na een paar tuigjes te hebben gehad die steeds net niet lekker zaten, kwam ik bij een Anny-x tuigje terecht van dieren oppas Amersfoort. Ik heb eerst advies gevraagd en de maten goed opgemeten. Het tuigje zat perfect! Het schuif niet en het blijft gewoon prima zitten. Hier ga ik er zeker nog een van aanschaffen.
Top geadviseerd en supergoed geholpen.
Top geadviseerd en supergoed geholpen.
Wat een leuke website en hele aardige…
Wat een leuke website en hele aardige mensen achter de schermen. Mocht je vragen hebben, ze zijn zo behulpzaam en snel met een reactie. Door deze persoonlijke aandacht blijft ik lekker hier bestellen. Echt is raad het ten zeerste aan. Al verschillende dingen besteld, en nu van de apoquel af. Hoe bijzonder.
Goede service ,altijd gelijk antwoord…
Goede service ,altijd gelijk antwoord op je vragen. en onze honden zijn dol op de Yakstaven .
We zijn zeer tevreden !!!
Fantastisch
Fantastisch, veel support, ik mail weinig voordat ik bestelling binnen heb gekregen, bij dit bedrijf krijg je gelijk antwoord en omdat het toch spannend is met dieren en maten tijdens bestellen veel support. Je merkt echt dat je met mensen te maken hebt die veel liefde voor dieren hebben. Top. Fijne webwinkel die ik erg kan aanbevelen
Dierenoppas Amersfoort
Dierenoppas Amersfoort
Zeer fijne service, je wordt goed geholpen en geïnformeerd wat voor je dier het beste is, vriendelijke personeel.
Ik kan een ieder dierenoppas Amersfoort zeer zeker aanbevelen.
Bestelling wordt snel geleverd
Bestelling wordt snel geleverd, je wordt goed geholpen bij vragen. En ze hebben fijne producten.
Prachtig en goede kwaliteit…
Prachtig en goede kwaliteit schapenvacht. Duidelijke uitleg en hoe je het moet onderhouden.
Echte dieren liefhebbers zijn het die in vele opzichten kunnen helpen en eerlijkheid bieden bij al hun producten.
Ik ben dik tevreden over hun en hun producten!
Orbiloc Lampje..zijn geld waard!
Deze zomer een eerste Orbiloc Lampje gekocht voor aan het AnnyX tuigje van onze Joep bij Dierenoppas Amersfoort.
Hoe onze Joep het half januari voor elkaar gekregen, echt geen flauw idee, maar hij heeft het gepresteerd twee keer het lampje te verliezen. De tweede keer was overdag, dus lampje niet aan. Toen ik het lampje miste op zaterdagmorgen, had het flink gesneeuwd. De dinsdag erop vond ik het lampje weer terug in onze, normaal, droogstaande sloot.
Tot mijn verbazing deed het lampje het gewoon, na 2 dagen onder een pak sneeuw bij -10 en 1 dag in een flinke laag smeltwater!
Wat een top lampje!
Netjes en snel
Snelle reactie op vragen, snelle verzending. Goede producten.
Doświadczenie Trustpilot